0 oy
642 göst.
Moda kategorisinde tarafından
Kızlar bundan 5 ay önce gelin evine başvuru yapmıştım showda çıkıyor hiç başvurumun kabul olabileceğini düşünmemiştim kabul olmuş ve ben katılmak istemiyorum ya ne yapabilirim heyecan çekingenlik hayatta tv ye cikamam ben  :)))

11 Cevaplar

0 oy
(6,400 puan) tarafından

Ayy izleriz artik seni :Dhaber ver gununun olduğu zaman :) katil bence ani olur sana 

tarafından
Yaa o cesaret yok işte bende bilemedim yaaaa :)
(6,400 puan) tarafından
Katil katil alisirsn :) canli program degil ki sonucta ne var.
tarafından
Canli değil ama kamera karşısı:))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız çık çık tüh ya keşke SMS ile birinci olunsa valla birinci ederdik seni alışırsın herkes çıkıyor tvden destekleriz biz seni :D<3

tarafından
Aynen burdan bi sürü destekçim olurdu ya :)) cok sağol kuzum benim ❤
tarafından
Gene destekçiniz kalben hisset sen rica ederim canım benim :) ❤️❤️
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Ayyy ne güzel çik gitsin kız birdaha bu fırsat eline geçmez senin için bir anı heycan olur 
tarafından
Ya işte düşünüyorum olumsuz elestri olursa kendimi tutamam bilirsin gelen bir çoğu en güzeline bile kötü yorumlar yapıyorlar e ben yerimde sayıyorum birde orda benim evime kötü elestri yaparlarsa düşünemiyorum:)))
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Ayyy ciddimisin :)) bende hep merak ediyordum acaba burdaki kızlardan katılan var mi die:) nezaman katılacaksın peki

(6,400 puan) tarafından
Bende merak ediyodum bi ara sormayi dusundum yalniz degilmisim ahaha
tarafından
Belli degil henüz canım sadece e mailden msj geldi başvurunuz kabul olmuş diye
(1,456 puan) tarafından
Hmm iyi bakim cAnım. Yarışacağın zaman mutlaka haber ver
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Ne güzel canım katıl işte nolacak :) 

tarafından
Kız nerde o cesaret utangaç olduğum için:))
0 oy
(2,860 puan) tarafından
 orda yapılan eleştiriler çok kırıcı çok rencide edici. Güzel olan herşeye neler neler sayıyorlar izlerken ben sinirleniyorum sürekli bi memnuniyetsizlik havası var programda insanları rezil ediyorlar sanki. İnşallah sana doğru düzgün aklı başında insanlar denk gelir canım :D :D ama biz arkandayız üzülme :D 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum eşimle kaynanam da bana diyorlar olumsuz bir şey söylerlerse saldırırsın sen onlara diye :))
(1,456 puan) tarafından
Eskiden sadece evi eleştiriyorlardi şimdi ikramlarıda eleştiriyorlar. Çok sinir oluyorum
tarafından
Aynen valla diyorum ya yerimde izlerken sınır olup sayıyorum bide oraya gitsem düşünemiyorum:)))
0 oy
tarafından
Psikolojin hazir mi emin misin? O kadar kırıcı elestri yapiyolar ki. Hamilesin bi de bosver girme o strese hic
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum. Öylesine çıkmaz zaten kabul olmaz nasıl olsa diye başvurmuştum da işte:))
tarafından
Bosver eminim cok guzeldir evinde düğününde :) kimsenin onaylamasina getek yok. Hem bilezikler hep hediyelik gbi zaten en fazla 5 10 bindir
tarafından
Öyle valla canım
0 oy
(725 puan) tarafından

Bence moralini bozarlar ... Az evvel izledim de hiç birşey begenmemeleri benim bile canımı sıkıyor izlerken:ermm:

tarafından
Aynen ben burdan izlerken sayıyorum onlara bide bana öyle yapsalar kollarından tutar çıkın gidin derim heralde :))
(725 puan) tarafından
Sonra vay efendim misafir perver değildi derler basarlar 3,  5i:):):):):):)
tarafından
Aynen valla e gelde dövme şimdi onları:)))
(725 puan) tarafından
Kamera arkası ahahahahjk:):):)
0 oy
tarafından
Neden basvurdun o zaman iyi iste cikarsin bizde bakariz :DD
tarafından
Ne biliyim ya öylesine:)) yaparsın aşkıma da başvurmuştum çıkmamıştı o :)))
tarafından
Sans iste canim katil bence hem ilerde cocuklarin icinde guzel bi ani olur
0 oy
(164 puan) tarafından

Yaaaa fırsat eline geçmişken değerlendir sanki oraya çıkanların hepsi dört dörtlük mu sanki:)

tarafından
Orası öyle tabi ama ben kendimi tutamam saldiririm:))))
0 oy
tarafından
Bence katıl gitsin nasıl olsa bant çekim birini döve ek saldiracak falan olursan keserler :D hahahahahah 
tarafından
:))))) sonra da kazanmadan kovarlar beni :)))
tarafından
Onlar kim oluyor muş da kovuyorlar mis biz ancak kendi isteğimizle terk ederiz orayı:D herkes haddini bilecek basarız o show tv yi
tarafından
Ahahaha canım benim ya :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 349 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,383 soru

24,098,210 cevap

332,223 kullanıcı

...