0 oy
1,435 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Odalar böyle kızlar laminat değil lambiri yerler. Dolap da bu. 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım güle güle oturun inşaallah ağzınızın tadını Rabb'im bozmasın sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin ♥️
tarafından
Kuzum sonuçta kira uygun da fiyatı bence tutun Allah nasip ederse inşaallah kendinize ait bir ev alırsanız o zaman daha iyi bir eve bakarsınız şimdilik en azından hem ailene yakın hem de kira da uygunmuş bu fiyatta nerde öyle evler gayet normal benim oturduğum da 850 nerede bu ev tatlım bence bu ev ideal durumunuz iyi olduğunda dediğim gibi o zaman da iyi bir yer bakarsınız
tarafından
Öyle kuzum kira sonuçta. Mecbur kaldım aileme yakın olması iyi ev yok bi de ya üç aydır ev bakiyom
tarafından
Ahh bende bilirim bu süreçte ev bakmak ev beğenmek çok ama çok zor bide taşınma süreci valla Allah kolaylık versin bizde ev bulduk işte kendimize ait çok şükür kredi işlemleri onaylaninca baslayacaz nasipse Allah yardımcın olsun kardeşim
tarafından
Çok şükür kuzum hayırlı olsun sağlıkla oturun inşallah evinizde. Kira çok zor ya biraz borclarimiz var olmasa ben de kredi çekip alacaktım. Onları bitirelim bakalım noluyo
tarafından
İnşaallah Rabb'im tüm isteyen herkese en güzelini en iyisini versin inşaallah çok zor bilirim kirada kalmak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence gayet güzel bir ev 
tarafından
Bilmiyom ayşem sinmedi içime mecbur kaldım tutarsam ondan tutacam eşya falan daha iyi olur inşallah
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Kötü değilmiş cnm ama yine de içine sinmediyse bekle biraz daha 
tarafından
Sorma kuzum ya kafayı yicem
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kirayami yoksa satinmi aliyisun eski bı eve benziyor
tarafından
Kira kuzum eski ev beş on yıllık ev . Başka ev bulamıyorum üç aydır ev arıyorum deli olacam sonunda
(10,885 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah insan kiracı olunca mecbur kalabiliyor Rabbim kendi evine de geçmeyi nasip etsin inşallah
tarafından
Aminnn inşallah kuzum benim ❤
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Elin evi canım ya bence iyi idare edersin inşallah kendi evini almaya nasip olur :)
tarafından
Amin inşallah kuzum ya
0 oy
(530 puan) tarafından
Kuzum yanlis anlama ama gayet güzel idare edilebilir benim oturduğum evi görsen oraya saray dersin yerler beton sobalı müstakil camları pimapen değil yağmur yağınca içeri su giriyo mutfakta 2 dolap var sadece her yer de karınca geziyor çok şükür hâlime yine de başımı sokacak bi ev var kira da olsa iyi bence çok şükür de bundan iyisi can sağlığı 
tarafından
Kuzum benim o kadar haklısın ki rabbim sana da en güzelini nasip etsin insallah
(530 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin cnm ailene de yakınmış tut bence doğumunda falan yardımcı olurlar en azından karar senin tabiki ev almayı da nasip etsin inşaallah rabbim herkese esinle çocuğunla huzurlu ol o ev sana çok güzel gelir . Herşey gönlünce olsun cnm
tarafından
Amin kuzum benim allah razı olsun sana da bana da nasip etsin insallah en güzellerini.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,549 soru

24,100,280 cevap

332,381 kullanıcı

...