0 oy
514 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (777 puan) tarafından
Kızlar bu ara tv de reklamlarda çok denk geliyorum.soğuk lipoliz jel kullanan memnun kalan var mı aranızda?

7 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından

Ne diye sorsam bende çok şık görüyorum:D

(777 puan) tarafından
Bölgesel yağları donduruyormuş böylece incelme sağlanıyormuş
(13,671 puan) tarafından
Hııı benlik değilmiş canım o zaman :) İnternette kullanıp yorum yapan vardır bı bak istersen
-Reklam-
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Post uste ciksin
(777 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Gökçe vardı geçenlerde post açmıştı bı bak istersen
(777 puan) tarafından
Hemen bakıyorum
0 oy
tarafından
Yakıyor cildi tahriş ediyor yıkasan daha beter acı biber nasıl dilini yakıyorsa oda sürdüğün her yeri yakıyor 

Kuzenim almıştı 
(777 puan) tarafından
Memnun olan da var acı çeken de sanırım cilt tipiyle alakalı ama çok kararsız ben de
tarafından
Kullanmadan bilemezsin ama cildin hassassa hiç tavsiye etmem her cilde yaramıyor
0 oy
(30,106 puan) tarafından

iyice beter eder bence

(777 puan) tarafından
Bilemedim ki
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Çok tercih ediliyormuş bende netten baktimdi bende almayı dsnuorm 
(777 puan) tarafından
Güzellik salonları da kullanıyormuş ama kararsız kaldım
(3,757 puan) tarafından
Ben alacgm zaman arastrp hatta eczaneye gidip fikir alıp alcm
(777 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Evet zaten en mantıklısı eczaneden almak ben alırsam oradan alacağım ama olumsuz çok yorum var internette ben dün gece biraz baktım
0 oy
(1 puan) tarafından
Selam kızlar, şuan da 4 seans bacak, 4seans basen g5 masajı aldım.2.seansım ve sürekli yağ yakıyorum.İşe yaramadığını söyleyenlerin aklına şaşarım.

Çünkü yapılan uygulama, makina ile masaj.Masaj yapılan yer de kan dolaşımı hızlanır.Kan dolaşımının olduğu yer de yağ yakılır.Hem terle hem idrar yoluyla bu parçalanan yağları vücud atar.Aksini iddiaa eden homili gırtlaktır.Hem g5’e git hem ye sonra yağlarım gitmedi diye ağla.Olacak iş değil.

Ayrıca soğuk lipoliz jel aldım gelmeden önce sürüyorum.Cayır cayır ateşler de yanıyorum ama kararlıyım incelmeye.34 beden olacağım.Yetmedi üstüne ödem söktürücü mısır püskülü,kiraz sapı biberiye sabah akşam kaynatıp büyük 1’er bardak içiyorum.Çatır çatır ödem attıyor.Yağlar sökülüyor vücudumdan çok fena.Köpük köpük çıkıyor idrarınızdan.Soru sormak isteyen @gezdostum_ instagram hesabıma gelsin sevgiler.Kendinizi sevin, kendinize değer verin ‍♀️❤️
(404 puan) tarafından
Yakinda görnmez olursn bu gidisle kiz sen.benim arkadasta yaptırdı makineye giriyordu falan anlatiyordu baya.incelmeye basldi birakti seanslari kaldi öyle.bnde düşünüyorum.o makine ile olanda arkadsmda morarmalr oluyrdu bazi bölgelerde sizdede oldumu.bide makine ile yapan jel gibi yakiyormu
(627 puan) tarafından
Kız yorumuna güldüm görünmez nedir kızçe:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 2,249 göst.
3 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slmcnm (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 100 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nehirimm (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,044 soru

24,067,111 cevap

330,440 kullanıcı

...