0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Ya kızlar geçen gün oğluma cevşen yaptırdım oğlum arasira huysuzlanirdi beşik dar geldiği donemedigi için ağlardı 

Şimdi ise ağlayarak uyanıyor aglarken sinirleniyor çok huysuz gece de aynisi oldu yarim saat falan net ağladı susturamadık uyutamadik 

Adam gece tutturdu o cevşen-i takınca böyle oldu içinde ne var açıp bakıcam da diye 

Ya ne var kim ne yapacak oğlumuza dedim bide internetten aldım yani özel yaptırdım 

Babamızın kızımı kimin ne olduğunu nerden bilecez demeye başladı benimde içime kuşku düşürdü :unsure:

Büyük ihtimal dişlerden veya sıcak suyun içine çeyrek soğuk süt kattım mama koydum ondan mi oldu acaba diye 

5 Cevaplar

0 oy
(2,540 puan) tarafından
Valla ben internete bu konularda güvenemiyorum ya eşin haklı olabilir 
(2,540 puan) tarafından
Yani kuzum içini açtırıp bir hocaya gösterebilirsin.  Içine kurt dusurmek için söylemiyorum yani ne malûm bu işlerden anladığı.  ? He anlıyor da olabilir ama için rahat olsun diyorsan takma bikac gün cevşen-i
(6,074 puan) tarafından
Evden nerelere atsam diye düşünüyorum valla o derece mahvetti beni
(2,540 puan) tarafından
Allah allah eğer gerçekten böyle bir kötülüğü yapan insanlar varsa allah bildiği gibi yapsın
(6,074 puan) tarafından
Bugün ayağımda sallarken 2 3 kez sıçradı ama cevşen-i yoktu dişten olabilir mi ki offf ya valla koruyacaz derken zarar veriyorum napiyorum
(2,540 puan) tarafından
Oda olabilir bilmiyorum ki sen göster ya onun içini hocaya en azından için rahat eder
-Reklam-
0 oy
tarafından

Belki gazı varmış o yüzden ağlamış 

(6,074 puan) tarafından
Korkutuyorlar mi ki onu da düşünüyorum ama 11 aylık
0 oy
tarafından
İnternetten cevşen mi alınır canım ya Allah bilir ne var içinde gidin Bi hocaya yazdırın 
(6,074 puan) tarafından
Valla müşterilerle konusasim geldi valla sizin de böyle oldu mu diye ama dişten veya soguk sutten olabilir mi ki ya yada korkutuyorlar mi anlamadım ki
tarafından
Hepsi olabilir ama yine de o cevşeni kullanma içine bak ne yazıyor
0 oy
tarafından
Canım senin çocuk süt için erken ya. Hemde soğuk süt gaz yapmıştır. Soğuk süt büyüklere bile gaz yapar. Hemde Cevşen konusunda eşin haklı keşke bildiğin bir hocaya yazdirsaydin guvendigin
(6,074 puan) tarafından
Bana da öyle geldi kuzum ya ya sütten bilmiyorum cevşen olacağını düşünmedim çünkü oğlum çok dönüyor bizim yatakta bile döne döne yatıyor ki beşik ona dar geliyor donemedigi için sinirleniyor akşam korkuttular mi yoksa bian da gaz veya diş ağrısı mi tuttu anlamadım
Eşimde bian da öyle deyince cevsene yöneldim
tarafından
Beşik dar geliyorsa yere minder serip yatirsan yazın geniş geniş yatsın kuzu
(6,074 puan) tarafından
Ah canım 1 haftadır uğraşıyorum yatak odası dar beşiği çocuk odasına cekeyim dedim tüm malzemeleri dökülecek dedi onuda ben yormak istemedim onu oraya cevir bunu buraya çek olmadi eski haline getirdim alışır dedim ama sanırım alışacagi yok biliyorum yere yatırsam da kapı arkalarından komidin altlarindan toplicam havalar biraz daha ısınsın
0 oy
(18,204 puan) tarafından
tanımadığın insanların cevşenini takma oğluna 
(6,074 puan) tarafından
Ya baksan Türkiye içi tum şehirlere yolluyor hangi dualar olduğu yazıyor aklım almıyor duayla bi bebeğe tanımadığın kişiye neden zarar verilsin ki
(18,204 puan) tarafından
belki de ondan değildir bak bakalım hangi dualar var

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,044 soru

24,067,111 cevap

330,440 kullanıcı

...