0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Bugün kaynanamlara yemeğe gittik bende gidince ilk kayınpederimin yanına gittim ocağın başındaymış terlemiş öpeyim baba dedim yok kızım dedi gecistirdi bende heralde terledi  diye dedi dedim sonra kaynanamin yanina gittim öpeyim anne dedim yok korona var bulaşır bide daha salgın var dedi bende öylece kalakaldim cok üzüldüm biz sonucta ayni tabaktan yemek yiycez çocuğumu kucağınıza alıp seviyosunuz o zaman korona olmuyoda ben opunce mi oluyo korona var diye opmuyoduk onlarda yanasmazdi ama simdi nasilsa yemek yicez bisey varsa o zaman zaten bulaşır diye düşündüm böyle yapmalarına cok üzüldüm sizce nasıl davranayım

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız niye opuyon ister korona olsun ister olmasın mesafeni korumalisin bizler babamızı öpmeye bile yanasamazdik sen kayınbaba ve kaynanaya öpmeye kalkiyon bence yapmamalisin benim görüşüm o yani
tarafından
Yok valla 24 saat yüzlerini goruyom zaten opmem :)
(588 puan) tarafından
O ayri canm ben olsam bende öpmem ayni evdeyken gerek yok :))
tarafından
Aynı evde degilm cnm iki katlı oturuyoz ama aynı evde his ediyom kendimi inan ki günde iki üç kere torun sevmeye gelir kaynana
(588 puan) tarafından
Oylede cok zor canim ya devamli devamlı bu ne
tarafından
Hic sorma cnm çok zor evim dağınık olur yatak odama bile pat diye girer
-Reklam-
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de öyle diyor otururken mesafeyi koruyalım kızım diyor ama oğlumu hiç kucağından indirmiyor bende anne kuzeylede sosyal mesafeyi koru diyorum eşimde gülüyor insanlarda şaşırdı artık canım boşver üzme kendini
(588 puan) tarafından
O zaman eve misafir kabul etmesinler canm gelmeyin desinler gelin diye kendileri cagiriyolar insanlar acayip ya
0 oy
tarafından

Aynı benim kaynana :D bebeğime gelince alıb oynuyo seviyo bana gelince korona :P amaaan cokta tınn tın ınnn;)

(588 puan) tarafından
Bende bidaha oğlumu vermicem korona var dicem
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bayram haricinde bir daha ellerine varma. Bunu hak ediyorlar. Virüs varsa dokunmaya gerek olmadan yan yanayken bile geçer. 
(588 puan) tarafından
Yok kesinlikle yanasmam artık Cok kötü hissettim kendimi sorarlarsada cevabini veririm
0 oy
tarafından
Çocugu kucaklarına alınca ellerınden alacan korona var yaklasmayın dıye:)) mesafe iyidşr bosver opup napcan
(588 puan) tarafından
Zaten öyle yapcam vermicem canm
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Bende anlamış değilim geçenlerde ilk defa eve misafir aldik görümcem için gelmişlerdi evli görümcemde geldi o gün tam öpmek için eğildim geri çekildi opmesemiydin acaba dedi bende mesafeni koru o zmaan hepimizle dedim kalabaligiz 10 kisiden nasıl koruyacak mesafeyi 15 yaşında kardeşleri var onları dizinin dibine aldı oturdu biz aynı evde yaşıyoruz onlarla niye oyle ayrım yaptı o zaman çok bozuldum anlıyorum rahatsizligida var onun ama o zaman evime gelmicekti geliyorsada bi beni kayirmiyacakti
(588 puan) tarafından
İşte insanlara deger vermiceksin canm biz bunu biraz gec anladık insan öylece kalakaliyo
(5,435 puan) tarafından
Aynen cnm noldugumu bilemedim
(588 puan) tarafından
Sonra gelinler neden böyle davraniyo olur
(5,435 puan) tarafından
Boşver sen alttan al

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 638 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,076 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,981 soru

24,438,576 cevap

353,094 kullanıcı

...