0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (515 puan) tarafından
Kardeşimle konuşmuyoruz... Çekmeceyi düzenlerken elime çocukluk fotoğrafımız geçti o zaman ben 6 kardeşimde 5 yaşında falanız elini sıkı sıkı tutmuşum o zamanlar bile koruma içgüdüm var.. Şimdi ise korumanın adı yönlendirme beni oldu bir abla kardeşinin her zaman iyiliğini istemezmi kendi çocuklarımdan ayırmamıştım oysaki onu nerde  hata yaptımda sonucu bu oldu anlamıyorum... Keşke hiç büyümeseydik

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cahildir canim beninkide öyle üzülme düzelir 
(515 puan) tarafından
Çok üzülüyorum 1 haftadır tadım tuzum
tarafından
Benimkide 1 ay kus kaldi ama yegenim dedi teyze hadi arada barışın aradim barıştık merak etme olayin iyi yani kardesler arasi gurur olmaz ara bence ağladığını üzüldüğünü anlat yada bu resmu at uzulme canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Haklısın.....

Büyüyünce herşeyi biz iyi biliriz biz kendimiz karar verebiliriz ayaklarına yatıyorlar bizlerde yapıyorz aynısını hâlbuki akıl akıldan üstündür konu her ne olursa olsun 
+1 oy
(203 puan) tarafından
Kardesler arasinda olur boyle seyler konusmamk nedemek ya uzun bir suredirmi yenimi biz ablamla birbirimize bagiririz cagirirz ama.asla konusmamazlik olmaz ben birgun bile duramam konusmadan ya 
+1 oy
tarafından
Bence o fotografi ona gonder

Kim bilir oda senin gibi düşünebilir barışır inşallah 
+1 oy
(3,615 puan) tarafından
Bosver herşeyi sen Ilk adımı at onlar cahiller sen yine sahip cik kardeşine msj at barışın
0 oy
(582 puan) tarafından
Bence şimdi tamda barışma zamanı hadi o resmi kardeşine de at ve barışın artık abla kardeş kus olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,504 soru

24,086,731 cevap

331,539 kullanıcı

...