0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Evet hanımlar çocuğunuzun kan değerleri için ne kadar süreyle doktora götürüyorsunuz, sizce gerekli mi 

7 Cevaplar

0 oy
(594 puan) tarafından
9. ayda kan degerimiz düşük cıktı.. 1 yasında gidicektik ama gidemesik daha 13 aylık olucaz..
(175 puan) tarafından
Bizim hiç bakılmadı, sağlık ocağı bakmıyormuş zaten hastaneye de gitmedik uzun zamandır, 3.5 yaşında kızım
(594 puan) tarafından
bi virüs biraz daha gecsin götür canım bi baksınlar komtrol önemli yine de
(175 puan) tarafından
Evet canım götürücem bu yakında inşaallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm çok gerekli bence

6 aya kadar her ay bakıldı .

Sonra 9. Ay. 

Sonra 1 yaş kontrolü..

Şuan 15 ayligiz.koronadan dolayı görünüyorum ama içim içimi yiyo tabiji
tarafından
Yok doğum yaptığım hastanede takipleri yapılıyor sağlam çocuk bolumunde
(175 puan) tarafından
Özelde doğum yaptın heralde dimi çünkü ablam da özelde doğum yaptı izlem, aşıları falan hep orda oldu
tarafından
Yok devlette yaptım cnm
(175 puan) tarafından
Ben  de devlette yaptım ama benim doğum yaptığım yer sadece kadın doğum hastanesiydi belki ondan takip etmediler
tarafından
Olabili cnm.bide anne Bebek dostu oldu bazı hastaneler. Orda çok üstüne duruyorlar
0 oy
(7,117 puan) tarafından
7. Ayımıza girdik ilk defa bu ay bakıldı kan değerlerine.
(175 puan) tarafından
Bizim hiç bakılmadı arada ateşi için hastaneye gittiğimizde hemogram bakıldı o kadar
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Bana göre gerkesiz...... bir rahatsızlığı olmadıkça doktorla tanışmasını istemiyorum

(175 puan) tarafından
Kızım da çok şükür sürekli hastalanmadı hastaneye gitmedi, çok uzun zaman oldu gitmeyeli ama merak ediyorum vitamin değerleri ne durumdadır acaba diye, biraz ufak duruyor benim kızım 3.5 yaşında
0 oy
tarafından
Ben şimdiye kadar hiç yaptirmadim
(175 puan) tarafından
Sizin çocuk kaç yaşında, biz 3.5 yaşındayız bizim de hiç bakılmadı
tarafından
Bizimki 3 ay sonra 2 yaşına gircek
(175 puan) tarafından
Sizin de büyümüş bayağı, boy kilosu nasıl benim kızı ne zaman görseler 2 yaşında gibi duruyor diyorlar
tarafından
Bebekken çok kiloluydu herkes az yedir bile diyordu yürümeye başlayalı zayıfladı kilosu 12 boyunu ben kendim ölçmeye çalıştım doğrumu bilmiyorum 85 cm falan
(175 puan) tarafından
Maşaallah iyiymiş benimki daha yeni 13 kilo oldu boyu da 92 cm falan ben de kendim ölçtüm, demek ki doğru diyorlarmış arada 2 yıl olmasına rağmen neredeyse senin çocukla aynı
tarafından
Kiz çocukları daha zayıf olur abimin kızı üç yaşında oda 11 kilo tabi genlerin de etkisi var canim bizimki böyle devam eder heralde çünkü 11 ayından beri aynı kiloda
(175 puan) tarafından
Öyle de insan kafaya takıyor ister istemez, benim de 1-1,5 senedir 12 kiloydu daha yeni 13 oldu
tarafından
Bilmem ben takmıyorum canim önemli olan sağlıkları
(175 puan) tarafından
Tabi doğru önemli olan sağlığı, teşekkür ederim cevapların için
tarafından
Rica ederim ne demek
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bence çocukları sürekli hastanelere taşıyıp gereksiz yer delik desik etmek gerekmiyor yaa ztn çocuklar gözlerini dunyaya açtıkları gibi ilk iğneyi batırıyorlar asi yapıyolar çıkana kadar sürekli tahlil eee birde aşılar var 1 seferde 3 tane olan bile var birde kan tahlili vs çocuklar doktordan korkcak bir hastalık olursa ozaman ztn kan istediklerinde madem alınıyor kan ve vitaminlerede bakalım bi diyorum doktora onun dışında baktirmiyorum
(175 puan) tarafından
Ben de çok götürmedim sadece arada ateşi için götürdüm ama hiç vitaminlerine bakılmadı, merak ediyorum nasıl durumda diye
0 oy
(2,445 puan) tarafından
6 ay da baktirdim. 1 yaşında bakilacakti gidemedik. 7 temmuzda 18 ay asisinda baktiricam. D vitamini düşüktü en son ikimizinde çok önemli çünkü bütün hastalıkların başı D vitamini 
(175 puan) tarafından
Biz hiç baktırmadık sağlık ocağı bakmıyormuş, hastaneye de gitmedik uzun zamandır
(2,445 puan) tarafından
Evet sağlık ocağı bakmıyor. Bizde en son Eylül de mi ne gitmiştik hastaneye virüs olan hastalar poliklinik bölümüne gitmiyor zaten başka bölüme aliyorlar onları o yüzden ben götürücem
(175 puan) tarafından
Evet canım ben de götürücem bu yakınlarda inşaallah randevu alabilirsem

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 617 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
14 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,016 cevap

330,423 kullanıcı

...