0 oy
823 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
tarafından kapalı

Selam arkadaşlar bazen arkadaşların postlarinda yorumlarda buluyorum dün de bebek arabasi için yapmıştım tamamen art niyetim olmadan aldığım fiyati söylemiştim 

Simdi bazi kisiler terbiyesizlikle suçluyor( sadece bir arkadaş)  benim param vardır alıyorumdur ama huzurum yoktur mutlu değilimdir senin paran azdır yetebildigi kadar alıyorsundur mutlusundur huzurlusundur

Bunca zaman burda para ile alakalı hava civa yapmadım sevmem de bilen bilir yeni gelen arkadaşların vit vit leriyle uğraşamam nokta ...

Küstah diyor bana bi de :) kendisiyle dalga geçen kendi halinde makara mukara yapan biriyim su onyargilarinizi lütfen rafa kaldirin
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kuzum senin yaşadıkların çok zor sen hem anne hem babasın her dönemi tek başına geçiren bi kadınsın ve ben sana hayranim... senin yaptigini cogu kadin yapamaz... 

Şuan sende keşke param olmasaydida mutlu bi yuvam olsaydı diosundur...
(1,450 puan) tarafından
ona da söyledim ve burda da söylüyorum hep keske huzurum olsa keşke...
tarafından
Kuzum benim insan oğlu işte herşey var due mutlu saniolar...
-Reklam-
0 oy
(30,097 puan) tarafından

Takilma be kime ne senin parandan huzurundan yada derdinden 

Niye geriliyorlar anlamiyorum bos insanlar

(1,450 puan) tarafından
neymiş 1000 TL vermişim arabaya 5000 TL ye de araba var oysaki ... laf olsun iste
(30,097 puan) tarafından
Aman takilma be bos insanlar konussun dursun
tarafından
1000 tl zaten araba fiyatlari suan
(30,097 puan) tarafından
10 tlde olsa onlar abartirlar
(415 puan) tarafından
1000 den aşağı araba mi varmış ben im şuan araba kaldı tek onu da almayacam  benim bebek arabam olmuş olmamış onane  laf ebeliği yapıyorlar sadece ne tanıyın kafaya
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Bu insanlar iyice kafayı yedi ota boka bisey diyolar en ufak biseye linç linç hemen pirana gibiler 
(1,450 puan) tarafından
aman o linç etse nolur ben kendimi biliyorum;)
(3,033 puan) tarafından
Tabiki hepimiz oyleyizde işte bazıları evde yapamadıkları horozluklari burda yapıyorlar
(1,450 puan) tarafından
ahahahahha kız alemsin
(3,033 puan) tarafından
Öyle ama :D
0 oy
tarafından
Ona da mı laf ettiler ya millet iyice kavgacı olmuş 
(1,450 puan) tarafından
malesef canim ...
0 oy
(53,790 puan) tarafından
neden herkes sana sarmak icin yer ariyor acaba canim ilk geldigin gunden beri takmak icin yer ariyorlar oysaki cok mutevazi alçakgönüllü ve kibar birisin bunu mu su istimal ediyorlar acaba 
(1,450 puan) tarafından
Tesekkur ederim ❣
(12,762 puan) tarafından
Durduk yere sana o laf diyen veya linç etme girişim de olan olursa bize admine bildir böyle postlar açmayın gerek yok size sataşan cvb bile vermeyin bazıları evde olmayan huzuru burda mükemmel hayatı varmış gibi yansitip insanlar hakaret etmeyi sveiyo
(1,450 puan) tarafından
gercekten oyle canim sizi rahatsiz etmim dedim ufak tefek bise için ❣
(53,790 puan) tarafından
aynen evde olmayan huzuru buraya tasiyirlar
(12,762 puan) tarafından
Rahatsızlık olurmu hiç herzaman yazın ben gerekli uyarı yaparım tekrar aynı şekilde şahsi sana öyle davranır sa tekrar bildir
İnsanlar çok değişik
0 oy
(5,630 puan) tarafından
Biz seni de niyetini de biliyoruz tatlım. Takılma böyle şeylere. Heryerde herşeye muhalefet insanlar çıkıyor. Bilmeden tanımadan yorum yapıyorlar. Boşver sen.
(1,450 puan) tarafından
tesekkurler canim❣
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Herkesin parası malı mülkü huzuru evliliği kendine kimsenin haddi değil başkasına karışsın boşver takma 
(1,450 puan) tarafından
açık açık diyorum da ona paran azdir mutlusundur benim param çoktur mutsuzumdur daha ne diyim
0 oy
tarafından
Sanki şimdi 1000 liraya alınan arabalar lükste :) Allah aşkına zaten o fiyattan başlıyor eğer yeni sıfır bi bebek arabası alınacaksa bu insanlar ne çok seviyor herşeye burnunu sokmayı 
(1,450 puan) tarafından
5000 TL ye de vardı ama almadım yani :) iyice kizdirim kadını:)))
tarafından
durduk yere canı laf istiyor öylelerinin :))
(1,772 puan) tarafından
Bende çok pahalı sandım zaten normali bu 1000 TL den başlıyor dediğiniz gibi millet neye sarcagini şaşırmış sıkılmaktan :)
(1,450 puan) tarafından
whahahah vallahi ya
0 oy
tarafından

Maksat kıskandım demım de en iyisi saldırım modu var boylelerı takma canım insana yerine dahi koyma :P

(1,450 puan) tarafından
canim ❣ bi de bana küstah dedi geberdim gülmekten
tarafından
Ben anlamıyorum inan bir ailenin geliri 1400dur 500 liralık sey dahi pahalı gelir kımınınde geliri 10 bindir atıyorum 3 bin liralık sey ucuz gelir h3rsks butcesıne gore hareket eder tutup da bunu kaosa cevırecek ne var estağfurullah o senın ıscının pıslıgı deseydin canım :)
(1,450 puan) tarafından
aman ugrasamam ya ben öyle biri değilim kendimi biliyorum saçmalamış işte
tarafından
Bosver canım ya agzı olan konusuyor
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Kimm o dengesiz ya sen çok güçlü bir kadınsın çocuğuna tek başına bakıyorsun bnm eşim yanımda olmasına rağmen çok zor annelik sen bunu tek başına başarıyorsun hiç takılma böyle şeylere güçlü kadın lolon la mutluluğuna bak ❤️
(1,450 puan) tarafından
bebetom diye biri iste tesekkur ederim canim coook teşekkür ❣
0 oy
tarafından
Aman boşver kuzum boş boş konuşmuş işte dikkat çekmeye çalışan herkes böyle yapıyor burda 
(1,450 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun canim
0 oy
(582 puan) tarafından
Yalnız uyarilma içeriği 

Hakaret

Tahrik

Kavga icerikli diyor :) linç etmeye bire bir yahu..

Ben başlıyorum linç linç linç linc:)))
(1,450 puan) tarafından
Bi an kendime uyarı veresim geldi ;)
0 oy
tarafından
Uyari verenler nasi kıskanç ve fesatsiniz 
(1,450 puan) tarafından
vaaalllaaaaaaki :)
0 oy
(16,948 puan) tarafından
Buda bişey mi , geçenlerde birinin sorusuna cevap verirken pilates topuyla ilgili bişey yazdım onu bile lüks sınıfına soktu hanimefendinin biri. En fazla 50 liralık top yani , yok efendim lüksmüş. Bence mutsuzluk başlarina vurmuş , kime saldiracaklarini şaşırıyorlar. 
(1,450 puan) tarafından
ahahaha şaşırdık iyice
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Ben de 1000 tlye aldım gayet normal bi ücret kaliteli bi araba için. Bin liralık arabanın fiyatını söyleyince terbiyesiz olunuyorsa bence kapatalım burayı çıkalım :D 

(1,450 puan) tarafından
Ahahah vaaaaalllllaaaki ya
0 oy
(253 puan) tarafından

Senin bin liralık arabana laf edenler instagtamda 4 binlik doona arabasi olan fenomenleri takip ederler hayal kurarlar boşver

Ki ben senden pahali bi araba beklerdim kiz valla gorunce dedim bak ne guzel isini goren mantikli bisey almis :)

(1,450 puan) tarafından
ya kız çok güldüm :) gayet mutavezi bir hayatım var niye öyle düşündün ki ahah canimsin
(253 puan) tarafından
Mutevazi ve zengin oldugunun farkındayım gonlun zengin bi kere :* isin şakası tabi yanlis anlama.kopegin vardi o ne oldu buarada
(1,450 puan) tarafından
annemde arada kardeşimde:(
(253 puan) tarafından
Niye bebeginin alerjisimi var hayvanla bebekler cok guzel anlasiyor aslinda dogdundan beri yaninda olanlar cok duskun oluyolar birbirine genelde
(1,450 puan) tarafından
Zor gelir suan lorin e bile yetmediğimi düşünüyorum ilerleyen yıllarda inşallah
0 oy
(18,200 puan) tarafından
kimseye yaranılmaz boşverrrrr
(1,450 puan) tarafından
aaaaaman doğru diiiooon

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 413 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy