0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Kizlar kizinizin ne zaman kulaginjzi deldirfiniz ve asil sorum şu deldikten sonra delen kişi ne kadar sure kulaktan cikartmamasi gerektigini soyledi kupeyi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
2.5 yasinda kiz kardesimin kulagini deldik 

15 gun cikarmicsk 1 hafsta banyo yaptirmadik ve 15 gun sonra gumus veya altin kupe tskilacsk demisti deldirdigimiz yer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız kardesiminkini daldırdık direk altın küpeleri taktı 1 ay hiç çıkarmadık 1 ay sonunda bi çıkardım geri kapandi
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ben kızım için dört beş yaşına gelmesini bekleyeceğim. Kulakları biraz büyüsün sonra, yoksa delik sağa sola aşağıya kayabiliyor kulak büyüyünce 
0 oy
(30,266 puan) tarafından

Ben 40 lı iken deldirip.ip taktirdi annem yapti yani suan 5 aylik halen duruyor  takacam bi 9 10 ay olsun

0 oy
tarafından
Ben dusunmuyorum deldirmeyi yakistirmiyorum zaten 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Büyük kızımı bir yaşında deldirdim 

Pişmanım 

Taktıktan uzun bir süre sonra sıkıntı yoktu aradan baya zaman geçti kulağında siğil tarzı bisey cıktı ama değişik minicikti önce sonra büyüdü hem kulağın önünde hem arkasında Dr gittik. Kulak deldirmekte bir işlem dedi deldirince vücut onu iyileştirmek için reaksiyon gösterir ve sizin kızınızın vücudu her türlü yaraya aşırı reaksiyon gösteriyor dedi Bi çeşit rahatsızlıkmış. Krem verdi küçülmesi için. Kullandım eskisinden daha küçüldü ama geçmiyo. Allah korusun ilerde Bi ameliyat felan olursa bu rahatsızlığı baştan söylememiz gerekirmiş. Var her şeyde bir hayır bunu öğrenmiş olduk ona göre işlem yaparlarmış..

Şuan ikinci kızım 9 aylık delirmeyi düşünmüyorum hem bu konuda korkumdan hem de büyük görünce üzülür ben takamıyorum diye :(
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Hiç fikrim yok
0 oy
tarafından
Kendi isteyene kadar deldirmeyecegim 
0 oy
tarafından

Kizim 1 yaşında dün deldirmek için eczaneye gittim eczacı bütün eczanelerde yasaklandı kulak deldirme pandemiden dolayi ve şu an deldrimenın doğru olmadığını virüsün çok çabuk kapmasına neden olacağını söyledi .  Deldirmeden eve geldik :)))

0 oy
tarafından
1 yaşında fln delsiririm her halde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,651 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 652 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 665 göst.

Kategoriler

1,477,889 soru

24,189,770 cevap

336,841 kullanıcı

...