0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (472 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hem çalışıp hem ev derdi olnlra

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Çalışıyorum yoksa evde bulaşık çamaşır kafayı yerim çalışmak gerçekten çok güzel yani her kadının bunu başarması bebeği dahi olsa ayakları üstünde durması lazım 
(472 puan) tarafından
Benimde bu kafada olmam lazım ama rahatlığı çok seviyorum işte ya canm yoksa isterim çalışayım
tarafından
Evde olmak hayatını sadece çamaşır bulaşığa bağlamak sürekli dört duvar içinde televizyon izlemek rahatlık değil bacım sigortan yatsın ki emekli olasın cebinde para olsun eşine destek ol gençsin evde ev hanımlığı sana sadece bazı seyler kazandırır
(472 puan) tarafından
Çok haklısın ne işle meşgulsün acaba
(472 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Çalışıyorum çalışmadığım dönem evde kafayı yedim resmen, iyi ki de çalışıyorum, her kadının da çalışması lazım diye düşünüyorum, kocaya veya başka birine bağlı olarak hayat sürdürmek çok zor, 38 yaşındayım, 18 yaşımdan beri çalışıyorum, bu saatten sonra da kimse bana çalışma diyemez zaten. Umarım ölene kadar da çalışırım. 
0 oy
tarafından

Ben kuzum.. Çalışan anneyim :'(

(472 puan) tarafından
Allah ım yardımcın olsun insallah
tarafından
Amin canım cümlemizin
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Allah tum calisan annelere kolaylik versin hamile kalinca ciktim isten ama keske calisabilsem diyorum bazen esimi cok kıskanıyorum ohh ne guzel çalışıyosun iki insan yuzu goruyosun diye oda bana der sen calis ben evde oturuyim diye :D iki gun dur kafayi yersin diyorum bende ona o kadar cok sıkıldım ki bebegim azicik büyuse hemen anneme emanet edip calismaya basliycam valla  
0 oy
tarafından
Hem calisiyorum hem evimle kocamla cocugumla ilgileniyorum yemek yapmak bazen zor oluyo onuda herifcik hallediyo isten gelince saolsun ❤
0 oy
tarafından
Calisiorm; (Hergun aglayarak oglumu anneme birakip gidiorm cmtesi pazarim var temizlik derdine düşmüşüm yapma dedi eşim.Ben gelim birlikte yapariz dedi.Anlicagin calisan anne olmak cok zor.Lakin okadar okul okudum sınavlar kazandim bugunler icin cok emek verdim.Calismazsam hepsi bosa gidecek.Calisiorm oglumdan ayri kaliorm cok deisik bi durum; (
0 oy
tarafından
Şu an doğum iznindeyim ama devlet memuru olarak çalışıyorum
0 oy
tarafından
Calisiyorum ev dersi bilmiom ya ya sosyallesemicem ev isi yapcam ya ev isini atcam birini yapsam biri yetismio zaten :( allahtan arada genel temizlige abla gelio yoksa yetismek mumkun degil 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Calisiyodum :(( dogum iznim bitince isten ciktim bebegimize nasil kiyipta birakcan dedi esim ama bebegim biraz buyuyunce calismak istiyorum
0 oy
tarafından

Bende çalışıyorum. Hemi de gurbette iki çocukla. Ama çok şükür. Rabbim hep yardım ediyor bana :)

(1,150 puan) tarafından
Çocuklarınızı kime bırakıyorsunuz? Ben de gurbetteyim ve yakında inşallah işbaşı yapacağım
tarafından
Birini kreş e bırakıyorum küçüğe de arkadaşım bakıyor.
(1,150 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcınız olsun
tarafından
Amin hepimizin.
0 oy
tarafından
Evde ek iş yapıorum eşime büyük destek veriorum hem çocuğuma başkası bakmio hemde evimdeyim hemde bi askari ücret kazaniorum canım 
tarafından
Ben calismayip evinde boş durmayan kadınları takdir ediyorum . Ben calismasam mutlaka yapardım bende birşeyler evde
0 oy
tarafından
Çalışırken evde daha çok iş yapiyordum 
0 oy
tarafından
Bende çalışıyorum 11 yıldır kızım 10 aylık çok şükür annem bakıyor hem ev hem iş gerçekten çok zor 
0 oy
tarafından
Calismiyorum ama evde el işi yapıyorum destek oluyorum eşime.  Fakat pandemiden dolayi ara verdim biraz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
28 Mayıs 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Nazelinda (52 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 61 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,808 soru

24,064,132 cevap

330,278 kullanıcı

...