0 oy
1,115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Beni arıyor naptin ettin vs. Diye iyi falan konusuyoz sonra sabah naptin bebek uyudumu dedi

Bende yok uyumadi dedim kocan gittimi işe verdinmi yemegini dedi

Bende bebek durmadi ben bebege baktim oda kahvaltisini hazirladi dedim

Sen naptin o hazirlarken niye sen hazirlamiyosun dedi durdu bende bebek durmadi napaym dedim sanki kaynanam gibi kizmaya basliyo kaynanam bile kizmiyo bu kadar

Öyle erkek is görmez ayip ediyon dedi

Zaten hamileyken falan kalkar hazirlardim kizlar hicbiseyde yardim istemezdim herseyimi kendim hallederdim  şuanda öyle ama zorda kalinca mecbur esim yapiyo

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anneler eski zaman insanları farklı düşünür canim. annen kotu bişe dememiş üslup olarak sert söylemiş alinmis olabilirsin ama asla seni asagilamasis annene kırılma sakın. Kocanla iyi olman için demiş asla art niyet yok.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk durmazsa ne yapacan da o zaman kocan bakacak sen hazirliycan 
(150 puan) tarafından
Malesef benden başka kimsede durmuyi
0 oy
(515 puan) tarafından
Anacım devir değişti artık senin zamanındaki gibi değil de yaş ilerledikçe öyle oluyorlar 
0 oy
tarafından
Eşin rahatsız değilse anana laf düşmez bence bundan sonra herşeyi deme annen dahil olsa
(150 puan) tarafından
Ne bileyim ay öyle sordu cevapladim tepkisine şaşrdim
0 oy
tarafından
Ayy resmen kızını asagilamis ne demek erkek iş görmez erkek altında mı 
(150 puan) tarafından
Babam hiçbi iş yapmaz herşeyi annemden bekler öyle alişti annem
tarafından
Tamamda o babanın sorinu annen neden sana kalk sen yap kocan otursun diyo. İlginç
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Amannn he de canim.gonlu olsun, napalim 40 tane kolumuz yokya tabiki yardim edecek.
(150 puan) tarafından
Gece boyiu uyutmuyo bebek zaten
(203 puan) tarafından
Canim senin annende ezilmeni istiyor tabiki erkegede yuz vermeye gelmez bir hazirlamasan bir ton laf ederlerdemezler bu kadin sabaha kadar cocukla ugrasti azcik yardim edim
0 oy
tarafından
Herseyi kadinlara yuklemek cok yanlis.

Hayat musterek yeri gelicek yemegi kendii yapicak.

Ilk zamanlarda esim yapiyordu yemekleri isten gelince elinden geldigince bu gayet normal ki bebegim asiri gazli kolikti asla durmuyordu. 
(150 puan) tarafından
Benim bebegm şukur kolik degl ama yinede 45 gunluk bebek
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Annen eşinle aran kötü olmasın diye demiştir cnm ama bebek durmayınca napcan cnm esin anlayışliymis boşver 
(150 puan) tarafından
Diyom ya canm herseyi kendim yapyodum ama bebek olunca yetisemiyom
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Kusura bakmada senin annen gibiler yüzünden.  Erkek çocukları her işi kadından bekler oldu temizlik kadin yemek kadin bulasik kadin ayagina cay getirme kadin ne var yani kalkıp kendi hazırladıysa annen de bir tuhaf yani .sonucta sen de bebeğine bakmışsın afedersin bir tarafını devirip yatmamışsın ki
(150 puan) tarafından
Diyorum bebek durmadi diye öyle olmaz erkek yapmaz diyo
0 oy
tarafından
Bunlar hepsi eski kafa canım takma boşver gitsin
(150 puan) tarafından
1 degil 2 degl surekli ayni seyi diyo
tarafından
Alla alla acayip ama
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Annendd abartmış  kocanın eli aygai  var tutuo  çok şükür demi  soncuta kendise  hazırlanır bunda ayıplanacak bisey gormeiom  benim esidme  öyle com kendisi hazırladı oldu  bebek olunca  hatta kendi cagridi  gel canım ben hazirladim  diye  bunda ayıplanacak  ne var anlamaidm  ha anam da asla öyle demez insalık hali bu ya kocan sonuca  ac kalmadi kalmazda  bebekli insanin hali zor oluo  cidden
(150 puan) tarafından
Anlamiyolar iste bide ilk bebegm acemiyim yetişemiyom herseye
(2,063 puan) tarafından
Aynen canim  anenm  cidden snei anlamamış  yaaa bende öyle bzzen yetisemiom  yemek yapmadım  zaman com olio  eşim saolsun yapıyordu
0 oy
tarafından

Erkek niye iş görmüyomuş sağlık durumu iyise mecbur görecek annende. Heeee bunlar da yaşlandıkça iyice herşeye karışır oluyolar:ermm:

(150 puan) tarafından
Valla arrtik ariyo acmiyom
0 oy
(2,840 puan) tarafından
benimki 11senedir kendi kalkip hazirlanip gidiyo

azicikda simartmayi verin sende annene deseydin o bebege bakiyomuki bende ona bakiyim aslaaa yaomam annemde asla bu sekilde damadini savunmaz hayret
(150 puan) tarafından
Normalde eşimi sevmez annem ama erkek iş yapmaz diyo
(2,840 puan) tarafından
benimkide tam tersi evde kaldigini bildiginde soyle cam kapi silsin balkonlari temizlesin der :)
0 oy
(203 puan) tarafından
Yine esin kendi hazirliyor benim oda yok.oglum oldu olali kahvalti bile hazirlayamiyorum heralde annem bana oyle dese annemle tartisiriz annem halimi goruyor zaten perisan oluyorum bide bana oyle dese bilmiyorum 
(150 puan) tarafından
Canim 1 gun anne biraz gel bebege bak bende uyuym diyorum hep bahane buluyo uykusuzluktan zombi gibi dolaşyom
(203 puan) tarafından
Bana demez zaten annem ya kendi hazirlasin der sinirlenir esim baslarda alisamamisti kahvalti hazirlayamama kiziyordu simdi sesi cikmiyor oglum 19aylik hele daha hazirlamiyorun alissin ikinci gelecek dahada yapamam zaten birsey
0 oy
(30,212 puan) tarafından

Kizim sana diyorum gelinim sen anla misali

Bu kadar alinma kötü birsey dememiş tamam anne elimden geleni yapiyorum der aradan cekilirsin dert etme 

O senin annen esinle aranin iyi olmasini iyi gecinmenizi istiyor...

(150 puan) tarafından
Ama bazen eşim hakkinda beni dolduruyo mesela biz annemlere gidiyoz cogu kez boş gidiyoz eşim almiyo bsey annem diyoki hep boş gelyo elini cebine atmyo vs seyler
(30,212 puan) tarafından
O konuda ayip etmis olur
(203 puan) tarafından
Canim senin annende fazla olmus ben annemle beraber oturuyoruz ayni apartmanda valla esimi kardesimden ayirt etmez cok sever birsey alsa annem der niye aliyor harcamasin parasini koysun kenara anneni anlamadim ben
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kocan sorun etmiyorsa annen mi ediyor o na ne aile içindeki yapilandan 
0 oy
(163,475 puan) tarafından

Annen benim kocayi cam silerken gorse beni dover heralde :D

0 oy
(7,931 puan) tarafından

Ayyy kızını koruyacağını damadının keyfini düşünüyor. Geceden sabaha kadar bebek uğraş kalk bir de sabahın köründe kocaya kahvaltı hazırla olacak şeymi kendi hazırlayacak tabiki. Bakma sen annene :D

0 oy
(286 puan) tarafından
Benim de ananem böyle malesef erkekler iş yapmaz onlara göre eşim çay koydu hepimize diye bana ev hanımı yapmışsın oğlanı dedi ne var bunda yani boşver sen hayatına bak evin içinde nasıl mutluysan. 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Yaa bence afedersin ama gerikafalılık anneninki kadın evin hizmetcisimi ya gün gelir sen hazırlarsn gün gelir eşin hazırlar bunun lafı bile olmamalı bak bn eşime hic kahvaltı hazırlamadm 3 yıldr ise giderken hazırlayam derim yok uykunu bölme ben iş yerinde yerim der ve eşim böyle anlayışlıykn kimseye laf düşmez 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 361 göst.
0 oy
8 cevap 403 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,250 göst.
+1 oy
8 cevap 497 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler