0 oy
779 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar birkaç kişiden duydum hani doğruluğunu öğrenmek istiyorum açıkcası 10+4 gebeyim ama devlet hastanelerinde cinsiyeti 20. Haftaya kadar söylemeleri yasak mı? Yani öğrenmek için illa özele mi gitmemiz gerekiyor neden yasak olduğunu bilen varmı?

15 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
16 ya kadar söylemiyor. 
tarafından
Peki neden söylemiyor yani ne konuda yasak getirdiler?
(847 puan) tarafından
Çünkü 16bya kadar yanılma ihtimali çok. Ayrıca aldırma durumları var o yüzden. Özelde söylüyorlar 12. Haftada. Ama onlar da 16bya kadar tam kesin demiyor..
tarafından
Hmm anladım cok teşekkür ederim canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ne alakası var ben 2 bebemde de gittim söyledi ilgilendi hemde 18haftada
tarafından
Yakın tarihte mi gittiniz peki ?
tarafından
Yok canım büyük kızım 2 yaş küçük 6 aylık aman bizim burda kimse özele gitmez para yetmez yani teyzem hamile o sürekli devlete gider yok öyle bisey yaa ee öyle bisey olsa bu parası olamayanlar ne etsin mis gibi devlet hastanesini tercih ederim sürekli
tarafından
Bende devletten yanayım şehir Hastanesi'ne gidiyorum özelden daha iyi ama bunları duyunca kafam karıştı acıkcası
tarafından
Aa yok hiçte karışmasın ne alakası var ben 2 kere özele gittim ilk kızım da yalandan masraf işte aynısını devlet hastanesi de yapıyor o yüzden hiç takma yaa
tarafından
İyi bari içim rahatladı biraz teşekkür ederim canım :)
tarafından
Aman be yavrum boşver Allah aşkına her bilgi doğru bilgi değil;)
tarafından
Hamilelik bölümünde konuşulunca aklıma takıldı vallahi
tarafından
Bak bi doktorum var di ilk kızımda gittiğim 8 senedir tanıyordum annem giderdi ordan biliyorum
Sorardı erkek mi istiyorsunuz kiz mi ben kiz derdim eşime sorardı oda kiz derdi fln
Sonra başka  hastalara sorardı ve bir gün sordum dediki bazı hastalar geliyor erkek bebek istiyor kocasi ama kiz olduğunu duyunca kürtaj istiyolar o yüzden nazi hastalara söylemiyorum derdi çok üzülmüştüm ama bazen doktorlar bundan söylemiyor cinsiyet fln haklı sebepleri var yani
tarafından
Ay şaka gibi ya. Allah bunlara iyi evlat veriyor yani yazık günah zihniyete bak.
tarafından
Var ama öyle  şeyler gerçekten Allah hidayet versin kuzum cahillik işte:/
tarafından
Hemde ne cahillik Allah hidayet nasip etsin böylelerine.
0 oy
tarafından
Benim 18 de söylemişti. Ondan önce özel e gidiyordum 
tarafından
Teşekkür ederim.
0 oy
tarafından

Hayır tatlım yasak falan değil sadece 16 haftadan önce bakmazlar birde ben gittim 16 da bile belli değil dedi işde en son da 18 de gitttim bu kezde göremedi pazartesi günü doktora gidecem kısmetse 20 haftalık oluyo renkli ultrasona 

tarafından
Anladım canım. Hamile tarafında da böyle bir soru cevap türü görünce bi kaç kişi daha söylemişti aklıma takıldı açıkcası. Uygun pozisyon görürse söylüyor mu peki?
tarafından
Söyler 16 haftalarda falan eğer eminse
tarafından
Cok teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
16 ya kadar söylemiyor hatta ben 14 haftalik hamileyken gittiğimde sordum cinsiyeti ne die daha kucuk bi dahaki gelişine dedi 

Tam netleşmeden soylemiyorlarmis galiba
tarafından
Başka bir sebep yok değil mi ? Aklım biraz karıştı acıkcası da.
tarafından
Yasak degil canim ama onlar yanilmamak icin soylememeyi tercih ediyirlar
tarafından
Hmm teşekkür ederim canım benim
tarafından
Rica ederim canom
0 oy
(291 puan) tarafından
Bana ayrıntılı ultrasyona kadar söylemediler. O da taa 22. Haftada yani. Ama bazı doktorlar görünce söylüyorlar. Öyle bir doktora gelmek de çok zor devlette. En iyisi cinsiyet için özel doktora gidin. Ben 14. Haftada özelde öğrendim, kafam rahattı. Devlete kalsa 22 de anca öğrenecektim.
tarafından
Yani söylememek icin bir nedenleri varmı devlettekilerin bazıları yasak kürtaj süresini aşınca söyleniyor dedi de
(291 puan) tarafından
Canım işlerine gelmiyor ya bazı doktorların. Ultrasyonda 30 saniye bile bakmak istemiyorlar. Kaldı ki cinsiyetini söylesin. Paran yoksa zaten devlette rezil oluyor insan.
0 oy
tarafından
Benim bildiğim 20 21 haftalık olunca söylüyorlar
tarafından
Ondan öncesi söylemediler mi peki ?
tarafından
Ben özele gittim kuzum 2 aylıktı öğrendim cinsiyetini ama devlet söylemedi tam 5 aylık oldum ondan sonra söylediler
tarafından
Hadi ya hangi sehir ve hastaneydi devlet?
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Hayir ya ne alakasi var oyle bisiy yok yasak falan degil bazi doktorlar cins sadece o kadar benim.doktorum.gayet iyi saolsun her seyi soyler anlatir aciklar guzelce doktordan doktora fark ediyor 
tarafından
İçim rahatladı biraz benim doktorumda cok tatlı birisi umarım beni yanıltmaz :)
(7,094 puan) tarafından
Insallah canim :)
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Belli.bir haftası varmış ondan önce söylemiyormuş 17-18 di sanırım 
tarafından
Netleşmesi için mi ?
(5,437 puan) tarafından
Ya şöyle duydum belli bir haftadan önce demiyorlarmış kız olursa aldıran oluyormuş birde mesela kız dedi erkek mi cıktı yada erkek dedi kızmı cıktı çocuk doğunca sorun çıkaran aileler oluyormuş
tarafından
İnsan evladı niye aldırmak isterki kız oldu diye sacmalık resmen ya tövbe tövbe. Rabbim saglıklı versin yeter ki. Cok sagolasın canım.
(5,437 puan) tarafından
Öyle duydum cnm aynen kim ister ki
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben 16.hafta devlet hastanesinde öğrendim. 20.hafta net görülebileceği için demişlerdir
tarafından
Hmm anladım teşekkürler canım
0 oy
(11,242 puan) tarafından
16 ya kadar tam net olmadığı için söylemiyorlar 
tarafından
Ama onun dışında bi problem yoktur heralde
(11,242 puan) tarafından
Yok kız ne olacak 25 haftalık hamileyim daha cinsiyet bilmiyorum
tarafından
Hadi yaa söylemediler mi göstermedi mi??
(11,242 puan) tarafından
Kuzu ilk söylemedi doktor simdi de göstermedi minik kuzum sadece kıza benziyor dedi
tarafından
Allah Allah doktordan doktora fark var o zaman
0 oy
tarafından
11 haftada devlet hastanesinde öğrendim:) 
tarafından
Yakın tarih mi peki :)
tarafından
Evet cnm 1 sene önce
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben 16 da gittim kıza benziyor ama emin değilim dedi 20. haftadan itibaren özele gittim özelde söyledi doktor. 
tarafından
Bakalım ben kaçıncı haftada öğrenicem gösterecek mi bakalım :)
(3,135 puan) tarafından
Gosterse de hemen söylemiyorlar anca bir dahaki gittginde söyler ya da 18-20 haftalarda :)
tarafından
Malesef ben her hafta gidiyorum kuzucum. Doktorum bu sekilde uygun gördü bana.
(3,135 puan) tarafından
Anladım, ama devletteki cihaz o kadar gelişmemiş 11 haftalıkken falan söylemezler artık sabredeceksin mecbur ☺️
tarafından
13 olur 15 olur :) yeterki söylesinler :)
0 oy
tarafından
Görürse söyler niye söylemesin öyle bir yasak yok 
tarafından
İyi bari sayılı haftalar var tahminler icinde ondan merak ettim
0 oy
tarafından

12 haftamda ögrendim kızımı doktorla diyaloguna bağlı

tarafından
Doktorumla aram iyi cok tatlı bi doktor :)
tarafından
Soyleye bilir ozaman cnm

Kimilerinde kiz erkek evladı ayrimi var ya o yüzden söylemiyorlar
tarafından
Evlatta ayırdım yapan insanlardan nefret ediyorum ya. Nasıl cahillik
tarafından
Yapan var malesef

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
8 cevap 346 göst.