0 oy
958 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu anne mi kiz doğurmakla anne olunmuyor doğurup çöpe atan anne mi ya da bunu yapan 
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Ne kadar dengesiz insanlar var ya yazık o çocuğa 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Pislik bir de eş ek gibi de aniriyor çok eski bir video Romanlara da benziyorlar
0 oy
(555 puan) tarafından
Yüce rabbim bakana çocuk nasip etmez bakmaya böyle çocuk nasip eder diyecek hiç birşey bulamıyorum:(((
0 oy
tarafından
Yazık bide kutsal olan kelimeyi ANNE lakabini takmışlar.  
0 oy
(699 puan) tarafından
Oooo maşallah maşallah. Allah belasını versin böyle annenin ya anne demek bile yakışmıyor allahin belası nasil bi nesil geliyor anlamıyorum biz gözümüzden sakinalim böyleleri de bu sabileri böyle yetistirip geleceğin psikopatlari hırsızları kapkaclari olsun daha diyecek çok şey var da neyse terbiyemi bozmak istemedim 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Sizce bu kadın normal Bi kadın mı. Allah belasını versin bu kadının. İşte böyle kadınların ogulları yüzünden ne güzel kızların hayatları mahvoluyor. Birde utanmadan kameraya poz ver diyor. Gerizekalı alsınlar cocugu elinden. 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Lanet olsun böyle anneye ilk önce İnşallah onun başını yer nasıl Anne bu hiç mi Allah korkusu yok Biz hamile kalıyoruz sigarayı bırakıyoruz çocuklarımıza bir şey olmasın diye o çocuğuna sigara içiliyor Allah'ın laneti böyle kadınların üzerine olsun
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Allah ın cezası pislik ahlaksız... Bunlara anne demeye bile utanıyor insan. Küçücük bedene yaptırdıklarına bak. İyi birsey gibi paylasuyor bırde yazık yavrum habersiz herseyden ne içtiğini bile bilmiyor yazık... Rabbim o kadının elinden kurtarsın o cocugu ınsallah. Annelik sadece doğurmak ile olmuyor malesef :(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 659 göst.
22 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,325 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzem34 (3,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.