0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gunaydın analar ana ruhlular ❣️ esim dun ızınlıydı kızlar bu ara ızın kullanmak hayal gibi zaten sabah anlastık anam da bizdeydi kayra oglen uykusundan kalksın uzungole gidelim isteseniz dedi istedik tabı oglusumu uyuttum dusa gırdım kıyafetine kadan hazırladım bende yatım bunyem halsiz duseer dedim uyudum oglum kalktı tam aldım kucağıma oda ne zil sesi yanlıs tir dedim esıme ama actım mahalleden komsular alnımdan tüfekle vuruldum 5 e kadar oturdular 5 den sonra uzungole mı gidilir bu vırus de oturmaya geldiklerine mı yanım uzungole gıdemesıgımıze mı kendimi orta da kalmıs ihanete ugramıs Adnan Zıyagıl gıbı hissediyorum yine :angel::P:D

12 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Benimde basima gelmisti ama biz demistik gidecegiz die onlarda gidip napcaksiniz oturuyoz iste demislerdi :/
tarafından
Dedıgın halde o kelimeyi kullanmaları da cok sacma canım
(3,909 puan) tarafından
Cnki her gun gelen komsulardi uzakta olsa  ilk defa olda demezdim millet tuhaf olmus anLayissz
tarafından
Bizim ilk defa geldi canı. Ben deseydim anlarlardı ama ben diyemem ilk defa geldiler evime cunku
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben olsam bizde tam çıkıyorduk kusura bakmayın derdim
tarafından
Ben diyemem canim ve 1 sene olcak burdayım evime ilk kez geldiler gurbetteyım burda ailem oldu hepsi hep sahip cıktı lar bize cocuk hasta olursa zile bas kac olursa olsun goturur uz dedıler o yuzden diyemem
(1,938 puan) tarafından
Doğru o zaman denmez
0 oy
(163,366 puan) tarafından
Aabooooo            
tarafından
Senin yuzunden F16 istedin diye oldu sevo:)
(163,366 puan) tarafından
Heee ben gidemiyoom sizde gitmeyin anaaam ☺️
tarafından
Gidemedik ıste yaktın bizi belcıkalııııı:)
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Allah seni ya nasip yapacak bisey yok:D

(1,896 puan) tarafından
Bidakine gidersiniz içinde kalmş ama artık ypck bisey yok sen yakınmışın bana be trabzon dasn demek
tarafından
Ya ben yakınım kuzum ama annem ıcın dedim trabzondayız sukur
(1,896 puan) tarafından
Bende gümüşhane canm virüsten dolayı pek gidemiyoruz artık trabzona
tarafından
Yakınsın canım sende valla biz de burdayız ama vırusten aman aman bırseye fırsat olmuyor canım
(1,896 puan) tarafından
Aynen cnm bide çocuk olunca hiç biyere gitmek istemiyorum
0 oy
tarafından

Ahahahahahah:D

tarafından
Orta da kaldım resmen aksamdan beri kendimi uykuya verdım :)
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Korona var deseydin adnan ziyagildende beter olmuşsun kız ahahahhaha
tarafından
Kiz kendımı atolyeye atıp agac kalacaktım baktım ki atolyem yok :))
(1,256 puan) tarafından
Yerim ya olsun başka zamana artık
tarafından
Aynen kuzum ya nasip degil mis napak:)
0 oy
(442 puan) tarafından
Ben olsam almazdım eve bizde çıkıyorduk falan derdim 
tarafından
Gurbeeteyız biz canım evime ilk defa geldiler ve cok cok yardımları oldu
0 oy
tarafından
Ben olsam güzellikle anlatırdım Canım eşim kolay kolay izin alamıyor bugün içinde plan yapmıştık Sizi başka bir gün ağırlasam olur mu diye söylerdim En azından hem planınız bozulmamış olurdu hem de komşularına başka bir gün çağırdın canım ne olacak
tarafından
Kuzum ilk defa geldiler esimin gorevı belli cocuguma bırsey oldu funda gelemez dahı hastahane ıcın cok cok yardımları oldu bana hastayken kızları gelip oyalardı oglumu 1 sene olcak ilk defa geldi diyemezdım cok cok iyiler cunku bize sahip cıktı lar gurbet yer de zor boyle insalar :(
tarafından
Anladım canım öyle yardımları dokunduysa Tabii ki hayır denmez ben kendi komşularım gibi dusundum bir an
tarafından
Yok canim ıyıler sukur ler olsun
0 oy
tarafından
E kuzum eşinin evde olduğunu bile bile gelmeleri çok saçma ama 
tarafından
Yavrum esimin evde oldugunu bilmiyorlardı aksam 12 de gitti sabah 8 de geldi ev 3 onların da haberi yoktu esim evdeyken n7betten gelir diye gelmıyorlrdı
tarafından
He anladım neyse hayırlısı olsun ya
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben çok yaşadım onu ama evde kayınpederim veya görümcemgil oluyor gideceğim yere gidiyorum :D

tarafından
1 ay izin yok kuzum daha ya :! (
(5,437 puan) tarafından
Aa kötü olmuş o ya :(( neden 1 ay
tarafından
Askerlerı terhis ettiler kuzum yeni aldılar ama 15 gun karantina da hepsi bu sefer butun is rutbelı kere kaldı haliyle :(
(5,437 puan) tarafından
Evet bizim askerde geldi yeni anladım cnm
(5,437 puan) tarafından
1 ay sonra gidersnz üzülme sağlık olsun
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Habersiz gelmişler aslında bizde felan yere gidecektik tam çıkmak üzereydi deyip gönderecektin
tarafından
İlk defa geldiler canim cok yardımları dokundu gurbetteyım aile oldular baka diyemedim
0 oy
tarafından
Hahaha kötü olmuş ama yapacak bisey yok :DD Ama habersiz gelmeleri kötü olmuş yaa
tarafından
Valla yavrum 1 sene olcak cagırdım gelmediler gununu buldular canları sagolsun annem de bıdaha ki gelmeye artık:)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 337 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 396 göst.