0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

Aylar sonra ilk defa teyzemgile gittik ordan dönüşte apartmanın önünde büfe var ben arabanın yanındayım eşim büfeye gitti 5 dk geçti gelmedi bende baktım bi kız var yanlarına gittim içerde adamda varmış halbuki adam gelmemiş onu beklemiş eşim :D psikolojim bozuldu iyice eşime güvenirim ama kız bakımlı ve güzeldi bensede bozulmuş fizik saçlar topuz sıfır makyaj :ermm: gelmiyor musun daha dedim günahını almiyimde kız ben gelince hemen çekildi kaydı öteki tarafa eşimle gelirken biraz atıştık çok abartıyorsun diyor 

Ama kendimi çok çirkin kötü hissettm onu görünce öyle :(

6 Cevaplar

+1 oy
(553 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sen kendi güzelliğinin farkında değilsin burada gördüğüm sayılı doğal güzelliklerdensin kızı boşver sen güzelliğine övün 
(5,437 puan) tarafından
Gerçekten mi çok tsk ederim 2. Doğum olunca vücut tam toplamadı daha psikolojim hala bozuk
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen kendini ne kadar güzel görürsen adam da öyle güzel görür. Senin özgüvenin olsun ki adam bunu hissetsin çirkin diye düşünmesin. Evdeki en güzeli hem bırak sen dışarıyı. Diyorum ama dışarıda kocamın koluna kene gibi yapışırım  :D
(5,437 puan) tarafından
Ya yeni doğum yaptım sayılır pskolojim alt üst fizik tam düzelmedi eski kiloma geri döndüm ama göbek kaldı ondan kendimi kötü hissedyrm
Bende öyle kendi cinsimden tiksindirdi benj:D
tarafından
Kız ne kötü hissetcen iki çocuk doğurdun sen. O göbek ı iki çocuğun kanıtı  :D hiç utanma sıkılma bi sen değilsin öyle göbekli olan amaaannn boşver :D
(5,437 puan) tarafından
Beni rahatlatmaya calisiyorsunda kendin bu kadar relax değilsin sanırım:D
tarafından
Rahat olmasam yemeye devam etmezdim ahahahah  :D rahat olamayacağım tek konu kıskançlık onda da rahatlatma konusunda başarılı değilim zaten  :D
(5,437 puan) tarafından
Ahahaa :)
Benimde öyle galiba neden bu kadar kiskanciz
+1 oy
(3,443 puan) tarafından

Ya sen o kadar çıtır o kadar güzelsin ki kimseyi kiskanmana neden yok ♥️

Ha kıskanıyosan da çaktırma adamın gözünü açma derler Bizim burada:)

(5,437 puan) tarafından
Tşk ederim yüzümü güldürdun
Yeni doğum yaptım sayılır galiba psikolojim düzelmedi daha
Yanına gidince anladı.zaten :D
0 oy
(847 puan) tarafından
Amann bise olmaz kız sende az süslen. Benim.koca ben.hamileyim millet bakiyo.mu diye kıskanır. Arkana bakıyorlar mi yok bilegim gozuktumu:)))
(847 puan) tarafından
Kizzzz bende diyorum.ben hamileyim stres yapma bana. Hemen susuyor:))
(5,437 puan) tarafından
:)) ah bu adamlar ahh
(847 puan) tarafından
❤❤Ah ahhh seviyoruz ne yapcaz
(5,437 puan) tarafından
Aynen deli gibi hemde kendi cinsimden nefret ettirdi beni :D
(847 puan) tarafından
:)))))))))))))
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Tatlım bi daha nerde görecek o kızı, hem tapusu sende adamın en fazla bakar bakar gider
(5,437 puan) tarafından
Bakmasın işte nasıl bir piskopatsam eve kapatasim var adamı kendimi tanıyamaz oldum :D
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Nie öyle diyorsun çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ki bizde saçımızı eve süpürge yapioz:D neyse bence guzelsin:)

(5,437 puan) tarafından
Tşk ederim tatlım❤
Bakımlı olmama izin vermiyor giyimime karışır makyaj yaptırmaz saçımı saldimmi laf eder saçlarım uzun baya

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,033 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 569 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 555 göst.