0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Iyi aksamlar arkadaslar. 

4 ay once dogum yaptim. Subatin 14ünde. Lohusaligimin ilk haftasi kanamam oldu diger haftalar lekelenme kahverengi akinti bazen de normal akinti seklinde oldu. Nisanin 23 ünde adet oldum 1 hafta sürdü. Mayisin 29unda tekrar adet oldum o da 1 hafta sürdü. Az once de fark ettim kahverengi akıntı vardi pedde. Peceteye de kan geldi. Adet olma ihtimalim yok ama bu kan neyin nesi? 
Basina boyle bisey gelen var mi? Emziriyorum. Korunuyoruz da. 
Annem emzirmeden kaynakli olabilir dedi. Internete baktim hic bisey bulamadim. Lutfen bilgisi olan yazsin bakip gecmeyin.

5 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Daha çok yenisin. Belki hala rahmin toparlandığı için kanaman olmuştur
tarafından
Insallah oyledir :(
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bazen, yumurtlama zamanı da o tür lekelenme ya da kanama olabilir 
(1,292 puan) tarafından
Her ay olmaz ki zaten. Bundan 5-6 sene evvel bir kere adetim den 15 gün sonra kadar öyle bişey yaşatıp doktora gittim doktor bana bunu söyledi, ve o ara adet takvimine baktığımda yumurtlama günüm olduğunu gördüm. O zamandan bu zamana daha da olmadı.
tarafından
Hangi uygulamayi kullaniyorsun
(1,292 puan) tarafından
Şimdi pepapp kullanıyorum o zamanlar takvimim mi ne vardı. Hayvan figürlü bir program. Ama şimdi kullandığıım program arada motive edici iltifatlar atıyo hoşuma gidiyor
tarafından
Pepapp ben de kullaniyordum. Internetsiz acilmaz oldu son guncellemeden sonra
(1,292 puan) tarafından
Evet İnternet istiyor
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Neyle korunduğuna bagli
tarafından
Ben degil de esim korunuyor. Prezervatif
(4,285 puan) tarafından
O çok güvenli değil ya yırtılma oluyormus falan ben ilk 5 ay emzirirken hap ile korundum
0 oy
tarafından
Aynı dertten bende muzdaribim canım kan testi yaptık negatif çıktı bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah yoktur. Sende sezeryan olduysan eğer içerdeki iyileşmeden dolayı gelebilir dedi doktor bana. Spiral falan taktırdıysan ondan da oluyormuş. Ama sen yine de bi kan testi yaptır canım. 
tarafından
Normal dogum yaptim. Spiral de taktirmadim. Korkuyoreeee
tarafından
Belki normal doğumda içerde kan kaldıysa o da olabilir. Bende korkuyorum ama kendi doktoruma danışıp taktırıcam umarım bebek yoktur 8 aylık oğlum yeni bir bebek çok zorlar bizi. Sende bi jinekologa git canım ya için rahatlasın tadavisi varsa da uygularsın.
tarafından
Mecbur gitcem artik. Tesekkur ederim
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Doğumdan sonra aylarca ara ara kanaması olan bi çok kişi tanıyorum rahim kendini eski haline getirememiş olabilir 
tarafından
Insallah oyledir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mhmthan (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 399 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy