0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (1,627 puan) tarafından
8 aylık kızım cok aglıyor oysa her dediği istediği oluyo oyuncakları yanında Bn yanındayım durduk yere aglıyo TV izlerken bile sanki etinden Bi parça kesmişler gibi hiç sebepsiz aglıyo diş diyeceksiniz değil agrıtan Bi yeri vardır diyeceksiniz oda değil günde 1 defa Dr diştir diye agrı kesici ateş düşürücü şurup verdi örümcekte geziyor aglıyor uykusu var en az 1 saat sallıyorum uyumuyo yine aglıyo bırakıyorm 5 dk sonra Bi dha tek bakamıyorsun sinirli bir yapım var kızmak bagırmak da istemiyorum ama bazen istemeden de olsa bagiriyorum uyuduktan sonra içim rahat etmiyor bnde aglıyorum :( 2 çocuk asla yapmam dha   kötü yorum ypmayın yargılamayın kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez 

6 Cevaplar

0 oy
(18,200 puan) tarafından
dua oku canm tıbbi bir rahatsızlığı yoksa nazardır o zaman
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Lorin de oyle 1 dakika durmuyor ben olmadan sebepsiz yere çığlık çığlığa evde hicbise yapamıyorum 
(203 puan) tarafından
Lorin ismi cok hosmus ya anlamina baktimda aydinlikmis guzel anlamida varmis bende kizima bu adimi koysam
(1,450 puan) tarafından
Kizimin adi  lorin eva lorin hem aydınlık demek hemde kurtce de ninni demek eva da Havva anadan gelme Havva demek :)
(1,330 puan) tarafından
Canım büyüme atağı geçiriyor çocuğun İnternetten araştır 10 ayrı dönemde 10 farklı büyüme atakları yaşıyorlar büyük ihtimalle Senin kızın da büyüme atağı geçiriyor  hiçbir sağlık sorunu yok ise büyüme atakları ruhsal olarak değişimler göstermeye başladığını gösterir
(203 puan) tarafından
Isimleri cok guzelmis kizinizin dusunebilirim bu ismi
(1,450 puan) tarafından
Bencede güzel:)
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Allah yardim etsin canm oku bol bol
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Biz 14 aylikolucaz hals öyle  çok huysuz 
0 oy
tarafından
Huyundan mı suyundan mı bilmem ama benim kız da öyle canım ya . Bu çocuklar neden böyle anlamıyorum çok huzursuz bir derdi yok gayet sağlıklı dişten de değil ama sürekli mızmız ağlamaklı . Beni gormese yanında babası bile olsa binayı ayağa kaldırıyor evde iş yapamıyorum onu bırakıp yemek bile çok zor yapiyorum 
(1,330 puan) tarafından
Canım bebeğim büyüme atağı geçiriyor İnternetten yaz göreceksin bebeğinin Neden bunu yaptığını ayrıntılı şekilde anlatılıyor orada Hatta doktoruna gittiğinde bunu bir sor unutmuş olabilir söylemeyi
tarafından
İnşallah tez zamanda geçer bu süreç çok yoruldum ya
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım biliyor musun bilmiyorum doktorun da söylememiş Belli ki büyüme atakları var çocuklar büyüme ataklarına girdiği zaman sebepsiz ağlarlar eklemleri ağrır veya kendilerini huzursuz hissederler 8 aylık 1,5 yaş 3 yaş bu aralıklarda genellikle huzursuzluk veriyor çocuklara Çünkü yaşadıkları şeyin farkında değiller ve bu onları korkutuyor Hatta bazen canlari da yanıyor hiçbir çocuk sebepsiz Ağlamaz İnternetten araştır büyüme atakları diye emin ol Senin çocuğunun sıkıntısını anlayacaksın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 502 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,000 göst.

Kategoriler

1,465,967 soru

24,024,061 cevap

328,344 kullanıcı