0 oy
744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Seneme ben yardım postu açmadığım halde kapatmayın ya

10 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından

Adminle itibara geçermisin anca bu tarz postlar açmak yerine demekki yasak şeyler ki kapanıyor

Maşallah kaç ip varsa ayrı ayrı şekilde giriyorsun kaç hesabın oldu bu
tarafından
Yardım postu yoktu bakabilir siniz sadece yazdığım şey bebeyim çok mama yiyor ne yapmalıyım
(12,763 puan) tarafından
Hangi hesabında gizlendi mi?
(16,786 puan) tarafından
Ben kapattım birini ama sana yetişemiyoruz mübarek kaç hesabın var
(3,675 puan) tarafından
Çok iyi olmu s ya senin yüzünden üzülüyoruz gerek yok yani kimse zaten burda yardımcı olamaz bizde ac kalıyoruz aciz die bagirmiyoruz
-Reklam-
+1 oy
(877 puan) tarafından

Kız sendeki azme hayranim azimle sı*an duvarı delermis :D

tarafından
Ahahhshshs bu nasıl bir yorum ya yıkıldım jshshshsh
(877 puan) tarafından
Ahhaa ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Hahahha iyiydi bu valla +++
(877 puan) tarafından
:D ...
0 oy
tarafından
İki hesap kullanıyorsun niye kapatmasinlar
tarafından
Iki hesap derken
tarafından
Evet haklısınız
tarafından
Bir sürü hesabın var daha iki gün önce senin puanlar 40 lrdydi şimdi 1 saname sanane Sanem
0 oy
tarafından
Bu işte var bir iş saname hesabı iki tane var Selma Gön elif ikarnur ve Besime özgür bilmediğim daha ne var admin haklı tek hesap yeterli olur bence
tarafından
Sare aynen canım o kız dedektif olmaya gerek yok ki kadın zaten söylüyor hesabımı kapattılar diye yeni hesapla geliyor :))
tarafından
Abla şımdı inandın mı
tarafından
Ben  mi
tarafından
Yok tuna ablaya dedim az önce görüntülü konuştuk
tarafından
Hımm tamam canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Usanmadın mi ????

0 oy
tarafından
Kiz yorulmadin mı yeni hesaplar açmaktan 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz noldu gene
0 oy
tarafından
Valla eşya yok ona şahit oldum ama allah yardımcın olsun sadece kafama takılan 

Tek şey bebek bölümünde de vardın üstünuze arsa var dedin elif ikarnur kardeste öyle demişti üstelik adreslerinizde ayniydi ve ben o değilim dedin bukadar tesadüf çok geldi bana  burdada isimler farklı o yüzden ve yoksa ben vicdandan sahibi bir insanım Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sadece bir kız çocuğuyla fotoğraf atdi oda eski resimdi ben yeni çek at yada görüntülü ararken görmek istiyorum dedim yok komsudalar dedi bilmiyom valla arkadaşlar koltuk beşik çekyat giysi gıda göndermiş gösterdi
Ancak giysi olduğu gibi kolide duruyordu banada gelmişti burdan sevinçten açıp karistirmistim ama onunki olduğu gibi duruyor ihtiyaci olan açıp bakmazmi yikamazmi çok garipti ve ev biraz daginikti yaşanacak bir yer değilde depo gibiydi sankim yalan yok desin yalan neyse o
(11,958 puan) tarafından
Ah cnm ah. Kim gondermişse çok yanlş yapmş. Malesef karşımzda bi dolandrcı var. Ben hakszlğa asla gelemeyen bi insanım susamıorm doğruları gorunce duyunca. Allah aşkına yeni doğmuş 1 haftalık bebek komşuda olur mu ustelik annesi yanında değulken?

Ona yardm gonderenler adına çok uzuldum şu an. Bu kız daha once ik8z gebeym ddi yardm istedi. Sonra daha yeni kimyasal gebelik geçirdği anlaşlnca farklı hesaplarla glmeue başladı..kızlar gozunuzu açın lutfen insanlar hep duygu somurusu yapıp yardm isteme pesinde
tarafından
İşte telefonda komşumun dedi valla bu kadar kişi elif ikarnur Besime özgür saneme birde birkaç isim vardı o kişi ama kimse inanmıyor ben bizzat takibe aldım ordan eminim yoksa niye böyle yazayım ki
(11,958 puan) tarafından
Aynen kzum bende farkndaym aynı kişiler olduğubdan merak etme ;)) çok hesapla geldi.. Allah vicdan versn
tarafından
Amin inşallah cümlemize
0 oy
tarafından
Ben kismeye bir şey demiyorum inanan inanır 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ya milleti dolandırmaaaasss

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 657 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,110 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,298 soru

24,084,159 cevap

331,369 kullanıcı

...