0 oy
2,286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar e nabiza girdim ve böyle bişey çıktı. Ama değerler geri kayboluyor 1 dakka olmadan . Sonra sonuç kısmı boş duruyor. Sayfa kaybolmadan çektim resmini. Googleden baktim sonuca 0.100 gebrlik olmadığını ve yapilan testlerin doktorla konuşulması gerek diye yazıyordu . Acaba akşam üstümü çıkacak sonuç erken mi baktım yoksa hamile mi degilim anlamadım :'(

9 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Şuan yok gozukuyor 0 gpzukem yerde 5 ve ustu yazacak kuzum uzulme
tarafından
Ama idrarda silik çıkmıştı ? Kanda çıkmasi lazım :(
(22,057 puan) tarafından
Kiz bide 2 . 3 gun snra ver kan bids bazen oluyor boyle hemen uzulme canimm
-Reklam-
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Evet şuan için yok gorunuyor ama erken biraz daha bekle sonra birdaha kan ver :( 
(1,330 puan) tarafından
Gulum bende yaptim o hatayi idrarda cikti kanda cikmadi kimyassalmis idrar yaptigim gunu bthgc yukselmis ertesi gunu ani dustu buda kimyasala isaretmis zaten kani verdim sonuc cikti uzuldum wcye gittim kanama baslamisti belki oyle olmustur seninde bak ben bu ay sogan kurune basliycam ikinci bebegime oyle hamile kaldim 1 hafta icicem bu ay olmazsa onumuzdeki ay klomene basliycam o zaman kesin oluyo 1.de olmazsa ikinci ayda oluyo sende dene uzun suredir ugrasiyosan eger dwne
tarafından
Merna sen çocuk mu istiyorsun 5 aylık bebigim var hamileyim diye post açmışsın  soğan kürüne başlayacam diyorsun kız:))
(1,330 puan) tarafından
Evet canim cok istiyorum hemde hatta 3 gun once dusuk yaptim :(
tarafından
Cnm bebeğin küçük degilmi ydı
(1,330 puan) tarafından
Kucuk ama benim yasim buyuk canim 35 yasimdayim son besik diyorum Allahim verirse
0 oy
(163,537 puan) tarafından
Sifir olan yer 5 ve 5 ustu olunca gebelik oluyo yaa bide akşam bak bakalim
tarafından
Tamm canım :((
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Merhaba canım benim <3

Maalesef değilsin kuzum :( 5ve üzerinde olması gerek diye htrliorm 

Ama üzülme kuzum olcak INŞALLAH 

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Malesef 1 bile degil kuzum benim adetime 2 gün kala 245 ti
0 oy
tarafından

Beta hcg 0.100 ne demek?

Bu sonuç kişinin hamile olmadığını gösterse de yapılan gebelik testi sonuçlarını mutlaka uzman bir doktora danışmak gereklidir ama üzülme sakın bi kaç gün bekle lütfen 

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım seni üzmek istemem ama muhtemelen yok. Olsa kan da çıkardı . Benim adetime 4 gün varken kanda da cıkmisti . Umarım yanılırım.
0 oy
tarafından
Canm umutlandrmak yada seni yanls yonlendirmek istemem ama benim idrarda bu sekilde silik ckmsti kanda cikmadı 3 4 gün sonraya kalamdan bidaha test yaotrsim hem.kese vardi hem de kanda pozitifdi kac gün gecti adetin 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Yok canım ya değilsin halbuki silik çıkmıştı çok tuhaf ben adet günü vermiştim 69 du adetine kaç gün var ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
3 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,945 cevap

335,850 kullanıcı

...