0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından

Huysuz bir bebiş annesi olarak.. 

Teyze laflariii :D

40 geçsin düzelicek 

3 aylık  olsun düzelicek 

6 aylık  olsn duzelicek... 

3 cuma babasının ayakkabısıyla ağzına 3 kere dokun uysallaşir

Yok ağzına uslu biri tükürsün

Yok anam neymiş uykusu ağır oln biri saçından bi tutam göğüsüne atsın uykusu güzel olur... 

Ama ayağının altını öpme geç yürür 

aynaya bakmasın 2 cisi cabuk gelir

Ay yeleğiniyeleginiters katladın huysuz olcak...

Ay bi erkek tipli ikincisini hemen yap erkek olur... 

Bla bla  bla ulan neymiş bi eskiler ya içim daraldı arkadaş daha neler duyucaz. Mantık  sıfır :D

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes konuşmaya devam eder sen takmıcaksın hiç sen neyi iyi biliyorsan onu yapacaksın en iyisi ben hep dinler dinler ondan sonra da kendi bildiğimi bana doğru gelen şeyi yaparım :D

tarafından
Yani hayır akrabayi geçtik komşular ne karışıyor. Daha bebeğin durumunu bilmiyor konuşuyorlar. Amaan milletin ağzını kapatamıyorsun en iyisi onlara karşı kulaklarını kapatacaksın
(2,422 puan) tarafından
Aynen öyle artık camı  çala na da bakmıyorum konuşana da benim evladım ben doğurdum herşeyiyle ilgilenirim :)
tarafından
Yani en iyisi
(384 puan) tarafından
Aynen öyle benim kızım da kolik babası bile gözünün önünde doyuruyorum ağlıyor bu çocuk aç diyor sinirlerim tavan yapıyor en son dün kaynanam geldi ikisi bir başladılar çocuk aç diye 90mg mama verdim gözlerinin önünde. Beni çıldırtmayın çocuk aç değil diye bağırdım sütüm yeterli gelmiyor mama takviye veriyorum zaten bu yüzden üzülüyorum birde öyle diyorlar çok bilmişler dün iyi bağırdım ama sesleri çıkmıyor artık
(2,422 puan) tarafından
Bi öğrenmişler onu  ağladığı za-man ac bu çocuk başka bişeyden ağlayamaz  sanki bende delii oluyorum emzirip veriyorum eşime iş yaparken  gek acikti diyo  nerden biliyosa tobe tövbe :D
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
elbette saçma şeyler var ama  gerçekten benim oglum şuan 82 günlük.nerdeyse 3 aylık 40indan sonra uyku düzeni oldu 2 aylığa yakın gaz problemi bitti 
(2,422 puan) tarafından
Ya tab8ki zamanla duzeliuo yada degisiuo kim aynı kaliyo ki ama demek istediğim şu ki bunlara kesin  zamanlar belirlemek saçma benim yeğenim 1 yaşına kadar gece uykusu sorunluydu kızımın 40 nda az az düzeldi ama 5 aylık gazimiz devam ediyo yani he çocuğun  farklı çok ağlıyo dışarda teyze soruyo  kaç aylık 5 diyorum ee hala mi ağlıyo sanki 10 yaşında. Uzuluyrom  bende
0 oy
tarafından
Bana da oğlunun gözünün üstünde ki damarlar belirgin değil peşi kız olacak demişlerdi ama erkek oldu :)) 
tarafından
He ya öyle tuhaf şeyler üretiyorlar ki insan gülsün mü ağlasın mı bilmiyor :)
(2,422 puan) tarafından
Aynen ya geçen gün kızımla ay aya bakıyoruz  oda seviyo bakmayı teyzem  bi koptu geldi aman arkası cabuk gelir hemen olmasın daha bebegin küçük.  Şok  oldum aynaya bakınca mi oluyomuş  dedim?? :E
tarafından
Aynaya bakma kız hamile kalırsın :))))) tövbe ya bizde de aynaya bakınca hastalanır derler
(2,422 puan) tarafından
Aman eskiler bisi bildiklerini saniyoalr
tarafından
Eskiden inanılırmış bunlara hala daha inananlar var napalım
0 oy
tarafından

gerçeklik payı 0 0 0
(2,422 puan) tarafından
,Ayneeennn   katılıyorum
tarafından
ensesini opme huysuz olur var bide yazmayı  unutmussn:))
(2,422 puan) tarafından
Heeehgh babanem elinden öpme cimri olur der ulen neresinden opcem cocumu :D
tarafından
popodan felan opcez artk orayada bsey bulmazlarsa:))
0 oy
tarafından
Hepsi yalan kızım bunlarin :)
(2,422 puan) tarafından
Aynen öyle ama hepsini  bize yaptırmaya çalışıyolar deli mi ne insanlar
tarafından
Ben yapmıyorum vala canım
0 oy
(61 puan) tarafından
Hiç biseyi bilmem de benim oğlum özellikle uyku konusunda masqllahi var genel anlamda da uslu bı bebek tek skntisi oda bizim yüzünüzden oldu aşırı kucağa alıştiedik ama yinede çoğu bebeğe gore uslu maşallah.hatta ben psikolojik olarak zor bı hamilelik dönemi geçirmiş olduğum halde...hamileligimde elimden geldiğince Kur'an okudum zikir çektim ben buna bağlıyorum.simdi ise abdestsiz emzirmiyorum çocuğumu.bu gibi şeylerin çocuğa çok fazla yansıdığına inaniyorum
(61 puan) tarafından
Aynen valla ben berbat bı hamilelik geçirdim hergun ağladım hergun bunalıma girdim,kesin oğlum çok ağlar kötü olur bana kök söktürür dedim ama bende hayret ettim gayet uslu bı bebek ettiğimiz dualar etki etti sanırım.
(61 puan) tarafından
Söylenen hurafe laflara da katılıyorum:)bazen boş konuşuyorlar büyük kiramiyorsun da ama insanı daraltiyorlar
(2,422 puan) tarafından
Çok şükür allah bozmasın. Benim kızım huysuz ama sonuçta geçicek bi gün bebek yani ağlar tabiki beni.ki sadece biraz daha fazla ama allah kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın şükür  bu gunumuze
(2,422 puan) tarafından
Evet onları kırmamak için biz stres oluyoruz. Hem kırsak nolcak huylu huyundan vazgeçmez yine bize zarar
(61 puan) tarafından
Tabi canım her türlü yorucu eylemlere  katlanır insan.Allahim onlara sağlık sıhhat hayırli omur versin yeter ki biz raziyiz yorulmaya
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Offffff okurken bile ruhum daraldı onlar eskide kalmış bence valla şu ayak öpme konusu ben sürekli öpyrm dayanmyrum minnacık ayklrna ☺☺
(2,422 puan) tarafından
Valla bende opuyom  bol bol  :D ama kızışım bi erken yürüsün ben onlara soracam :D
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız sen bu kadar hurafeyi nerden biliyon :) taman 40 olayı 3 ay olayı 6 ay olayı tamamda diğerlerini umarım denememissindir
(2,422 puan) tarafından
Yok kiiiz  ne denemesi duyduklarim iste  :)
(9,647 puan) tarafından
Hayal gucumu kurgu gücümü çok gelişmiş he diyenlerin..  nickimden  utandım:D
(2,422 puan) tarafından
Kurguları çok guclu aynen :D  özellikle benim babanem çok kurgucubiri :D ay şimdi nickini değiştircem diye korktum:D
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Benim kızıma da erkeğe benziyor peşi kesin erkek dediler bebeklikten beri bide alnında yeşil damar varmış oda arkasi erkek demekmis. Suan 2.kizima hamileyim ama :D:D

Ha bide şey var yürümüyorsa 2 kadın bebeği cuma çıkışına götürsün ayaklarına ip bağlayıp cuma dan ilk çikan adama bisey demeden makas uzatilirmis adam onu kesermiş hıc konuşmadan eve gelinirmis çocuk yürürmüş :D

(2,422 puan) tarafından
Obaaaa o neymiş  öyle tobeeee yaaa :D
(3,146 puan) tarafından
Valla bende şok oldum duyunca yapanlar var ama gerçekten etrafımda:D
tarafından
Hahaha o konuda beni de kandirdilar:D kizim erkehe benziyordu çocukken bide kaslarinjn arasinda damar belirgindi arkasi erkek olucak dedjler simdi 5aylik kizim var:) bide bizde bir inanc daha var cocugun agzinjn suyu cok akarsa dayisinin corapiyla silinince gecermis Allahimmm bu ne inanclar ya corap bebegin agzina surulurmu hic ya
(3,146 puan) tarafından
Valla iyi kandirdilar hemde benimde kizim 20 aylik karnimdaki kizim 24 haftalik arasi 2 yas olcak. :))
Ya dayisi yoksa omur boyu salyali mi geziyormus :D  Ay ne saçma şeyler ya daha neler duyacaz acaba :)
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Okurken sıkıldım bu nedir ya : ) ağza tükürmek nedir valla midem bulandı, kimse tüküremez çocuğumun ağzına :ermm:

(2,422 puan) tarafından
Tabiki tüküremezler anca konusiyolar iste :)
0 oy
tarafından
Demi aynen çok saçma şeyler işte 
(2,422 puan) tarafından
Evet yaa daha neler neler  var yani
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Hele şu ağzına tükürme olayı yok mu deli oluyorum ona ya valla doğruluğu var mı bilmem ama bence cok saçma seyler hepsi de
(2,422 puan) tarafından
Saçma tabiki yaaa ağzına tükürme nedemek iğrenç  hiç birini de yaptirmadim
(3,695 puan) tarafından
Ben de öyle. Bu arada 40 çıktı duzelmedi bakalim 3 aylik olmasina az kaldi o zaman duzelecek mi ☺☺
(2,422 puan) tarafından
Inşallah düzelir :)) benim kızım 5 aylık hala aynı:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,946 soru

24,065,921 cevap

330,369 kullanıcı

...