Resmen uyumuyorum bebis dogdugundan beri ilk zamanlar o uyuyuncada uyumuyordum kusar sariligi var birsey olur falan diye 1 hafta resmen sadece 1 saatlik uykuyla falan durdum yarim saatte bir mucadele ile surekli emzirdim esimle hic uyumadik gun icinde bana uyu dogunca uyuamicaksin falan diyordunuz dogru valla ama bin şükür yinede simdi o uyuyunca gece bende uyuyorum 1 saat 2 saat geri uyaniyoruz zaten artik kendisi beni kaldiriyor onceden sariligindan uyanmiyordu kizlar sandimki boyle olucak huyu degisti Allahim uykusu gelince bir aglama sekli var cok tatlii. Ve demistiniz ya karnimi ozluyorum falan diye bende ne ozlemesiya hayatta ozlemem demistim bebegin zorlugundan asla degil ama ben simdiden onu karnimda hissettigim gunleri ozledim ya valla ne degisik his buraya atmak istiyorum ama korkuyorum zaten cok soyleniyolar kizima birde birsey farkettim ne alak diceksiniz ama eskiden boyle kaka postu acanlarin postuna girdigimde igrenirdim kaka resminden dogal olarak simdi bildiginiz dd postu aciyorum ve inceliyorum kesinliklr annelik boyle birsey asla igrenmiyorsun kendininkinden degil baskasinin bebegininkindende bunlarida niye yazdim bilmiyorum suan bos vakit buldum yaziyim dedim hastane gidicez bakalim sariligimiz ne kadar dusmus sizler napiyorsunuz bebekleri yeni doganlar ne degisikler var bebeklerinizde benimki artik sadece acikinca kendi kalkiyor birde en fenasi benimki beze yapmiyor kizlar nasil alisti bilmiyorum bezi actigim anda rahatliyor heryere işiyor dun gece yatagimin heryerine kakasini yapti ustume yapti valla bosa bez takiyorum simdiden tuvaleti ogrendi kizim
Ahahhaa dedim sana dogurmadan uyuuu uuyyuuuuu daha bunlar iyi gunlerin seniinnn
Ben kaçırmışım valla sen ne zaman doğum yaptin kuzum kaçinci haftada ve günde doğdu bebiş sağlıkla büyüt inşallah gözün aydın
Annelik iste alisiyor insan
Yapmaz dedigini yapiyor
Sağlıkla büyüsün Minnos
1,493,249 soru
24,398,719 cevap
349,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın