0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok dertliyim hiçbir yerde huzur yok bana, ne annemde ne kaynanamda ne kocada. Hepsi benden birşeyler bekliyor hepsi mükemmel olmamı, Birdeee hepsini aynı anda mutlu etmemi istiyorlar sorunumu kimseye anlatmam üzülmesinler diye sadece buraya anlatıyorum bazen Sanki hepsini omuzlarımın üstüne aldım taşıyorum öyle yoruldum 

4 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hersey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme. Iste orasi kaderinin değişeceği noktadir. Mevlanin guzel bir sözü canim. Bu sözü düşün ve biraz olsun huzurlu olmaya calis olur mu ne yaşadığını bilmiyorum. Umarim kotu gunler gecer ve feraha erersin insallah senin icin dua edecegim. Rabbim gönlüne gore versin insallah. 
tarafından
Hepsi aynı anda bizi mutlu et diyorlar, birini etmeye çalışsam ötekine yetişemiyorum hep bir taraf küsüyor, mesela ablam hamile bende hamileyim sanki benim karnımda çocuk yokmuş gibi gene onlara hizmet ederim, görümcemde hamile gene ben hizmet ederim, halbuki ben onlardan daha ağırım 7 aylık bu sadece özeti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangisinin sana yararı varsa kullanmaya çalışmıyorsa onun yanında dur. Yoksa çok ezilirsin.annen de ablan da olsa sana değer vermeyene sen iki katı verme.. eşini düzeltmeye çalış, o senle ömür boyu birlikte olcak, derdini skntisini ona anlat, çözüm bulmaya çalışn. Hamile olmama rağmen hizmet ediyorm diyorsun,etme.. seni silah zoruyla calistirmiyolar ya, çocuğunu sen dusunmezsen kimse düşünmez.
0 oy
tarafından
Herkezi mutlu etmeye uğraşırsan kendin mutsuz olursun ve yorulursun 
0 oy
(68 puan) tarafından
Aynen benim gibi desene kpcam para vermez gozumuzde birakir her seyi 2 sasinda bir cocugum var hep yiyecek ister para. Vermez alayim annem desen ilk dogumumda yanima geldi surekli kalk misafirlere cay yap yemek yap derdi bundada 38 haftalik hamileyim diyo ben gelim ilkinde 2 en fazla 3 gun yatakta kaldim normal dogumdu 15 dikisim vardi oldum bide 3 gunluk halimle kalk yemem yap cay yap o bu oldum resmen kaynanam desen kizini birakmaz gelsin kalsin hic demez bebek kiyafeti aldinmi almadinmi kocam onlarla ortak calisiyor bu sabah gitmis 2 tl ekmek icin birakmis bize para hasret eti etrafa bakiylrum komsularin cocugu ne isterse anneleri aliyor bizimki istiyor oarda biraz kopartip veriyorlar anlicagin her keste. Var bir dert

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 452 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 344 göst.
12 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (2,763 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 462 göst.
19 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Meral ocakdan (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,796 soru

24,144,983 cevap

334,629 kullanıcı

...