0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (847 puan) tarafından
Kızlar ya doğumuma az bir süre kaldı. Beyim çiçekler gibi bakar eminim ama o da yoruluyor babalık.izni bebek doğunca malum ondan öncesi 1 hafta falan ailelerimiz gelmek istiyor doğuma 1 hafta.kala. hem yardim etmek icin. Şuan bile ayağa kalkamıyorum kalça kemiğim ağrıyor nasıl birşeyse ödem toplamış doktorum dedi. Evde 8 kişi olcsz sizce kabul edeyim mi yoksa ne zaman gelseler. Illa gelip gormekistiyorlar yani ha doğumdan önceye doğumdan sonra  bilemedim ne yapcam. Gurbetteyiz asker iz. Gelirken bir arabada gelecekler zaten ayrı ayrı gelemezler.. babam acemi o yüzden.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence lohusa halinle 8 kişiyle pek rahat edemezsin. Sadece bebek bakımında yardımcı olacak kişiler gelse olmaz mi ? Bebek görmeye kendini biraz toparlaninca gelseler. Zaten yenidogan çok hassas oluyor o kadar kişiyle evde çok zor olur 
(847 puan) tarafından
Valla kuzum doğru diyorsun ama tek başına gelemez ki kimse uzak yol :(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
8 kişi kim gelecek o kadar canım yeni doğum yapmış olacaksın dinlenmen falan lazım onların yanında nasıl olacak annen gelse yeter gerisi sen kendini topladıktan sonra gelsin hem korona da var yani bu kadar kalabalığa gerek yokki 
(847 puan) tarafından
Canım benim tek tek gelme şansları inan yok:( diyarbakirdayim ya yol uzak :(
+1 oy
(18,619 puan) tarafından
anlayışlıysalar sorun olmaz ya yanında insanlar olur yalnız olmaktan iyidir
(847 puan) tarafından
Anlayislilar kuzum inşallah sorun olmaz rabbim yardımcımız our inan kuruk sokumum batıyor ne yapcam bilmiyorum :( hiç ayakta duramiyorum
(18,619 puan) tarafından
benimde kuyruk sokumum çok acırdı geçiyor doğumdan sonra kuzum
(847 puan) tarafından
Ayy insallahhh. Simdinannem dedi ki kayinvaliden gelir onlar gider biz geliriz dedi. Bir memelkete kadar gitsinler arabayla bakalım acemi ya babam bakalım. 2 aileyi ayrı-ayrı kabul ederim olmadi. Kayinvalidem nazima oynicak mi test ederim :)))
0 oy
(39 puan) tarafından
8 kişi de biraz fazla gibi canim ya nebiliyim sonuçta yeni doğum yapmis olacaksin yatma kalkma vs fazla rahat edemezsin gibi geldi bana. Tabi bu onlarla arandaki samimiyete bagli nasil mutlu hissedeceksen onu yap canim
(847 puan) tarafından
Insallah canım.benim allah razı olsun güzel yorumun icin... sadece hani kalabalık okursak virüs falan varya ondan.korktjm. Zaten ellemezler bebeği.pek. yazık onlarda ben sıkıntıdayım diye üzüldüler. :(
(39 puan) tarafından
Birsey olmaz Allahin izniyle canim bosver kötü seyleri düşünme hic korkutma kendini kalabalik güzel ve sıcak bir aile karsilayacak bebegini. Emin ol gelmek istemeselerde bu sefer neden gelmiyorlar diye düşünürdün.  Bosver gelsinler onlarda seni seviyor ki yaninda olmak istiyorlar
(847 puan) tarafından
Valla çok dogrundedin. Dün nasıl.agladim hadi.kimse olmazsa. :( allah korusun. Zaten hiç.kimsdm yok burda bir allah bir.kocam bide inşallah bebeğim:( inşallah herşey.guzel.olur. allah razi olsun güzel.yorumlarin icin. ❤
(39 puan) tarafından
Allah senden de razi olsun canim. Saglikla bebegine kavusursun insallah
(847 puan) tarafından
Insallahhh cümlemiz de rabbim kavuştursun.
0 oy
(451 puan) tarafından
8 kişi çok fazla, virüs var Olmaz o kadarda. Annen gelsin sadece riske girmeyin 
(847 puan) tarafından
Annem.tek.gelemezki kuzum diyarbakirdayiz biz :(
0 oy
tarafından
Valla ben sirf bu yuzden memleketime gidicem dogurmaya :) yeni dogum yapmis halimle insanlara hizmet edemem, o kadar insani eve sigdiramam zaten. Ben gidicem esimde izin alip gelicek Allahin izniyle 3umuz beraber donucez sonra :)
(847 puan) tarafından
He kız bakalım inşallah herşey güzel olur... Zaten kurban geliyor 10 gün anca dururlar geri kalanı 40i çıkana kadar kardeşim olcak inşallah.
tarafından
Sizde mi tayincisiniz :( memleketten uzakta tek basimiza kaldik dimi :(
(847 puan) tarafından
Kız aynen canım benim..:( dün ağladım kimse gelmezse ne olcak diye. Varya insan çok üzülüyor ya :(
tarafından
Benim esimde polis :( memleketten 12 saat uzaktayiz valla ucak bile yok buraya otobusle geliniyor :( bir ah desem anam.babam ertesi gune anca gelir. Dogdugun yer mi doydugun yer mi diyorlar ya bizimki de oyle iste :)
(847 puan) tarafından
Aynen kuzum aynen. Allah razı olsun ben gidemiyorum annemler gelcek kız valla hastalar ama be yapsınlar. Yavaş yavaş hepsi bisey yapar. Babam diyo ben supurrym kizim evini. Amann valla zor gubetlij kizzz :( neyse herşey güzel olsun inşallah:)
0 oy
tarafından
Rahat edemezsin ki 
(847 puan) tarafından
Kız anlayissiz insanlar değiller çok şükür de hani kalabalıkta virüs falan okur mu allah korusun nasıl olur o var takıldığım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,345 göst.
13 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gulsn (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 480 göst.
0 oy
9 cevap 570 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde EmelSezer07 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabiafule2 (332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,204 soru

24,150,682 cevap

334,894 kullanıcı

...