0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Herkese çok ama çok teşekkür ederim yorumlarınız için cevap veremedim hiç birine annemle kaynanamla kuzenimle konuştum. Kaynanam mutluluktan ağladı şükürler olsunn kızım çok istiyordum sizin cocugunuzun olmasını dedi konuşamadı bile. Telefonu kapattıktan sonra eşim hayatım annem senden daha çok ağladı nasıl oluo o dedi güldü dedim beni sinirlendiremezsin şakasına dedim ve güldük .. 

Eşime sarılıp ağladım testten sonra gözümüz aydın hayatım dedi sarıldı bana bende lütfen iyi bir baba ol dedim. Çocuğumuzun sadece anneye değil babayada ihtiyacı var. Benim yaşadıklarımı yaşamasın sende baba sevgisi görmemişsin fazla çocuğumuzu da sevgisiz kavgacı tartışan bir ailede buyutmeyelim diye hüngür hüngür ağladım :'(

Umarım başlamıştır benii.. 

Hamilelik testinde şaşırmadım cift cizgiyi bekliyordum. İçime doğmuştu dizim agriyor diye doktorun verdigi ilaçları alacakken içim sızladı hamile olabilirim almayım bence dedim iptal ettim sadece krem aldım. 

Rabbime şükürler olsun.

Hep hayırlı evlat olsun diyoruz yaa eşime hayırlı anne baba olalım dedim. Hiç bir çocuğun hayırsız yada kötü olacağını sanmıyorum. Ama kötü anne baba olanların cocuklarida sorumsuz olabiliyor. Yanlış anlamayın demek istedigim çocuklar bizim aynamiz. Anne baba tartıştığı zaman çocuk disarda kavga etmeye kufur etmeye başlıyor. Sonra anne ve baba çocuğa yükleniyor nasıl bir çocuksun böyle konuşulmaz diye sitemde bulunanlar oluyor. Burda çocuğun suçu var mı ? Bence yok ... O yüzden eşime hayırlı anne ve baba olalım dedim. Nasil yetistirrsek çocuk o şekilde ilerleyip bizi örnek alacak. Benim sinirlerimi torpulemem lazım. Ben sinirlerime yenik düşüp bagirdigimda el kadar yavrum korkacaksa aglayacaksa buna hayatta dayanamam.

Allah'ım hepimize hayırlı bir aile mutluluk düzen nasip eylesin <3

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizi seviyorum <3

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah yavrunuzu. Ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı öyle.  Sizin gibi annesi olacağı için daha şimdiden çok şanslı <3

tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️ mutlu ettin beni inşallah iyi bir anne olurumm ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Canım çok sevindim ya çokk <3

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh☺️☺️☺️☺️

tarafından
Allah razı olsun kuzumm ❤️❤️❤️☺️
(12,521 puan) tarafından
Senden de canım ☺️☺️❤️❤️
0 oy
tarafından

Öyle sevindim ki. Rabbim hayır olanı versin sizlere :)<3

tarafından
Aminn cümlemize inşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Gözün aydın kuzum benim rabbim isteyen herkese nasip etsin allah tamamına erdirsin. Ayrıca yazdıkların da çok güzel 
tarafından
Teşekkür ederim canım yoğun duygular yaşıyorum ❤️☺️
0 oy
tarafından
Çok mutlu oldum maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun annesi gibi tatlı olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım herkese nasip etsin Rabbim ❤️☺️
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Hayırlı olsun kzum Rabbim sağ salim kucağna almayı nasip etsin ☺☺❤❤ bir an once dr.a git ☺
tarafından
Amin canım sabahtan gidicem anasagligina kan vermeye ❤️☺️
(11,971 puan) tarafından
Haber edersin kzum ☺⚘
tarafından
Tamm canım tekrrdan post açarım doymadım postlara :)
0 oy
tarafından
Çok sevindim ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağ salim kucağına alırsın 
tarafından
Aminn inşallah canım ❤️
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah ailene vatana millete hayırlı bir bebek gelir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
tarafından
Aminn canım inşallah ❤️☺️
0 oy
(163,417 puan) tarafından
Kiz ben senin sevincini yerim yaa
tarafından
Teşekkür ederim bitanemmm biliyorsun kaç yıldır bekliyordum şükürler olsunn ❤️
Herkese yaziyom sanada yaziyim☺️
Erkek olursa adini kuzey koy ben koydum baby boyum cok tatli sende koy senin bebeginde tatli olsun ☺️
tarafından
İnşallah canım bakalım ilk önce sağlıklı olsun kız erkek fark etmez ☺️❤️
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ayy çok sevindm sağlıkla al kucağına cnm ❤️
tarafından
Teşekkürler canım benim ❤️
0 oy
(18,222 puan) tarafından

kucağınıza alıp büyütmek nasip olur inşAllah 

tarafından
Amin cümlemize nasip olur inşallah canım ❤️
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Yaaa cok sevindim canim gozun aydinn❤❤ darisi tum bekleyen kardeslerimize insaAllah☺
tarafından
İnşallah canım Allah olmayan herkese tez zamanda nasip etsin inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 767 göst.
11 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 749 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,514 göst.
6 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu