Herkese çok ama çok teşekkür ederim yorumlarınız için cevap veremedim hiç birine annemle kaynanamla kuzenimle konuştum. Kaynanam mutluluktan ağladı şükürler olsunn kızım çok istiyordum sizin cocugunuzun olmasını dedi konuşamadı bile. Telefonu kapattıktan sonra eşim hayatım annem senden daha çok ağladı nasıl oluo o dedi güldü dedim beni sinirlendiremezsin şakasına dedim ve güldük ..
Eşime sarılıp ağladım testten sonra gözümüz aydın hayatım dedi sarıldı bana bende lütfen iyi bir baba ol dedim. Çocuğumuzun sadece anneye değil babayada ihtiyacı var. Benim yaşadıklarımı yaşamasın sende baba sevgisi görmemişsin fazla çocuğumuzu da sevgisiz kavgacı tartışan bir ailede buyutmeyelim diye hüngür hüngür ağladım
Umarım başlamıştır benii..
Hamilelik testinde şaşırmadım cift cizgiyi bekliyordum. İçime doğmuştu dizim agriyor diye doktorun verdigi ilaçları alacakken içim sızladı hamile olabilirim almayım bence dedim iptal ettim sadece krem aldım.
Rabbime şükürler olsun.
Hep hayırlı evlat olsun diyoruz yaa eşime hayırlı anne baba olalım dedim. Hiç bir çocuğun hayırsız yada kötü olacağını sanmıyorum. Ama kötü anne baba olanların cocuklarida sorumsuz olabiliyor. Yanlış anlamayın demek istedigim çocuklar bizim aynamiz. Anne baba tartıştığı zaman çocuk disarda kavga etmeye kufur etmeye başlıyor. Sonra anne ve baba çocuğa yükleniyor nasıl bir çocuksun böyle konuşulmaz diye sitemde bulunanlar oluyor. Burda çocuğun suçu var mı ? Bence yok ... O yüzden eşime hayırlı anne ve baba olalım dedim. Nasil yetistirrsek çocuk o şekilde ilerleyip bizi örnek alacak. Benim sinirlerimi torpulemem lazım. Ben sinirlerime yenik düşüp bagirdigimda el kadar yavrum korkacaksa aglayacaksa buna hayatta dayanamam.
Allah'ım hepimize hayırlı bir aile mutluluk düzen nasip eylesin
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizi seviyorum