0 oy
359 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım bugün çok huysuzdu sabahta biraz var gibiydi ateşi ama ölçtürmedi demin banyo yaptırdım  uyuttum uyandı bi baktım yüzü çok fena sıcak ateşi 37.8 cıktı calpol verdim biraz ama yüzü çok sıcak neden olabilir ki diğer kolları bacakları da sıcak ama yüzü daha da sıcak bide duş aldırmıştım ondan mı ki dedim ama bilemiyorum gece uyanıp sık sık kontrol edecem :// 

Bide üstünde ince bi penye altınada bol pijama var üstünü örtmedim korkumdan üşümez demi ://

8 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Dış geliyor olsbilir elleri ve kafası sıcaksa sadece dişten dir 
tarafından
Bacakları koltuk altıda sıcak ama yüzü daha da bi sıcak zaten köpek dişleri geliyor sismis
(995 puan) tarafından
Ondandır canım köpek dişleri zor zaten ateş sayılması için 38 derecce olması lazım takipte kal zaten ilaç vermişsin arada ılık su ile yüzünü yıka ellerini yika yada tanpon yap nemli bezle
-Reklam-
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Eviniz sicaksa üşümez 37. Ates normal cnm endise etme gece kontrol et surekli insAllah düşer baktin yuzu halen yaniyor elini yuzunu yıka surekli 

Banyodan ciktigi icnde yüzü sicak olabilir 

tarafından
Tesekkur ederim canim inşallah yükselmez gece bakayım surekli
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Viral bisi olabilir canım viral enfeksiyonlar 2 3 gün ateş yapar ve ateş dusurucuyle geçer..  ateşini takip et canım 2 güne geçmezse gidersin çok geçmiş olsun inşallah bisi yoktur
tarafından
Inşallah kurgucum teşekkür ederim insan korkuyor Rabbim herkesin evladina sağlık sıhhat versin onları korusun inşallah:((
(9,647 puan) tarafından
Amin balım benim bu ara birazcık yemesine içmesine takviye yap canım pekmez ıhlamur meyve falan.. bağışıklığı zayıflamıştır bide şuanda benimkilerde bende fena alerjimiz azmış durumda
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Üşümez canım örtme üzerini örtsen daha çok ateşlenir eğer devam ederse çıkar zıbınla yatsın geçmiş olsun :(
tarafından
Öyle yapayım inşallah ateşlenmez de :/ Teşekkür ederim bu arada
(12,524 puan) tarafından
Canım yaa :(
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım ateş olduğunda kafasına su dok me sadece vücudunu bide yüzünü yıka 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Ebem banyodan hemen sonra ateş biraz cikabilir demişti... o da vicut ısısı.. 30 dk sonra yine ölçeydin..
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Canım 38,5 üzeri olunca şurup ver ateşi yüksek değil 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
39 40 derece ates var benım kızımda da doktor diş cıkarıyo cok az da enfeksıyon var demıs.ucuncu gune gırdık bugun cocugun atesi düşmüyo bi türlü senınkı ates sayılmaz henuz canım korkma takıp et

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde edoli (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
25 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 216 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,777 soru

24,174,015 cevap

336,019 kullanıcı

...