0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından
arka da balkonum var benim tabi kaynanamın tavuklari var kumes leri benim balkonuma yakin arkada oldu icin gecen hafta tavuklar bitlenmis tavuk biti var arkada dediler ilac yapip sıktılar oglen sonu balkona oğlumun havuzuzunu çıkardım su doldurdum esimle suya soktuk kafasında bit gördüm esime bitmi ney o dedim zor yakaladi sactan öldürdu bit dedi tavuk biti olabilir dedi insan biti tavuk biti aynı mı olur evden cikmiyoruz zaten mecbur kalmadikca  oğlumla nerden gldi nasil oldu bilmm tik oldum bi daha  gelir die

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen eczaneden bit ilaci alda tara bari yazik 
(1,342 puan) tarafından
11 aylik bi tane buldum yikadim başka yok gibi bitmi ney vil
(1,895 puan) tarafından
Cnm bikez banada tavuklardan geçmişti civcivler olmuş onları severken insan bitiyle aynı değil tavuk biti daha kötu çok hızlı gidiyo ve insani delirtiyo kafayı gömüyo deriye iyce bak cocun kafasıni
(1,342 puan) tarafından
valla bu biraz büyüktü normal hızda gidiyodu ama zor  yakaladik yikadik kafasını taradim yok gibi başka
(1,895 puan) tarafından
Bulursan kestir saçını zaten havalarda sicak
(1,342 puan) tarafından
tamam
-Reklam-
0 oy
(16,784 puan) tarafından

Ay kaşındım hiç sevmem :O farkı var mı bilmiyorum ama hemen ilaç alın gerekirse oğlanın saçını kesin aşırı pisler yumurta yaparlar ve o saç teline yapışır 

(1,342 puan) tarafından
11 aylik çok saçı yok bi tane buldum hmn yikadim bitmi ney bilmm çözemedim bit gibi doğum günü var 9 temmuzda ondan sonra kestirmek istiyorum saçını
(16,784 puan) tarafından
Valla bulunmayacak kadar küçükler sen ilaç al
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Bence saçını sıfıra vurun hemen:( ilacını felan da alın 

(1,342 puan) tarafından
ya vallami bir tane buldum yikadik başka bulmadım ama birde 9 temmuzda doğum gununden sonra kestircektik saçını of ya
(12,521 puan) tarafından
Erkekmis zaten canım bir sey olmaz ki hem o zamana uzar ne kadar çabuk kesersen o kadar uzar :)
0 oy
tarafından

Canım başlığı görünce bi güldüm kusuruma bakma :)

Minicik çocuğun saçı ne kadar ki sirke bırakmamıştır inşallah bi bit ilacı al ama küçük seninki daha doktora şöyle öyle kullan 
(1,342 puan) tarafından
hemşire olurmu ona sorsam cok saçı yok
tarafından
Olur herhalde bi danış fikrini al canım zaten prospektüstede yazar  diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Istemsizce kaşındım 
(1,342 puan) tarafından
bida bana sor tik oldum valla
0 oy
tarafından
Tavuk bitini bilmiorumda kus biti bizim iki komsuyada oldu eve bile yerlesio o hayvanlar komple ev ilaclandi anca gitti 
(1,342 puan) tarafından
kuş biti mi nerden bilcmki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 415 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,420 cevap

330,538 kullanıcı