0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayanlar sütüm azalmaya başladı henuz 50 gunluguz mama da iciyor bebegm arttırmak icin onerileriniz ne acaba daha emsin istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben rezene içiyorum 24 gün oldu doğum yapalı
(7,617 puan) tarafından
Evet 24 gün oldu erken geldi tosunum  33 haftamda suyum geldi doğum oldu  akciğer sıkıntı vardı şükür bugün çok iyi haberler aldık doktordan erken olunca kuvezde suanlik  ama doktor tedavi süresi bitti biraz gözlem altında kalıcak  taburcu olunca aricaz dedi doktor
tarafından
Denicem çok tsk ederm.ins ise yarar
(18,204 puan) tarafından
Rabbimkavuştırsun bekleyememiş bak sen cicciveee
(7,617 puan) tarafından
Bekleyemedi ansızın hiç belirti vermeden geldi yavrum amin inşallah sağol kuzum
(3,135 puan) tarafından
Sedacım rezene süt yapıyor ben günde iki üç tane içiyordum
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bende o sorunu çok yaşadım. Öncelikle stres yapmamalısın canım. Bol bol su iç. Günde iki üç kere rezene içerdim tahin pekmez. Yoğurt süt. Bulgur pilavı falan iyi süt yapıyor ve herşey ye sadece acı tatlı şeyleri üst üste yeme birkaç saat arayla ye
tarafından
Stres cok canm bende bol su icince sanki bebegmn kusmasi cok oldu gbi geldi blmrym pilav yoğurt yiyrm hep yok yemyrm zaten aci tatlida hep yemyrm canm sklmayada basladi boyle de olunca daha da stres olyr insan
(3,135 puan) tarafından
Bende  iki aylık olana kadar stresi k yaşadım. Sütüm yetmiyor mama veriyorum diye kendimi çok kötü hissediyordum sürekli ağlıyordum istemsizce. Çok şey denedim aktardıysan almadığımız ot kalmamıştı süt olması için. Ama çok şükür biraz arttı. Bir göğsüm yaraydı hatırlayan var mi bilmiyorum baya çektim göğüs yarasından.  3 ay boyunca onunla emzirmedim tek göğüsle tüm gün emziriyordum geceleri mama veriyordum. ramazanda bir gün oruç tuttum denemek amaçlı o zamandan sonra sütümde tekrar azalma oldu toparlayamadım halrn. Kızım şimdi 4 buçuk aylık.
tarafından
Benim göğsünün biride gitmeye basladi iste yara degl ama cekiliyor gbi digeride az gelyr kuzuma vermim zorla emmez okadr canm sende baya zorlukla yasamşsn
(3,135 puan) tarafından
Çekilmesin yaa. Keşke bol bol anne sütü verebilseydik. Senin sütün neden azaldı ki
0 oy
(135 puan) tarafından
Canım  her akşam bur bardak süre kimyon ve bi kaşık bal kat karıştır iç kimyon süt yapiyo hemde çok 
(135 puan) tarafından
Süt olacaktı yanlış yazilmis
tarafından
Anladm.canm.denim yarn aksamdan itibaren kimyonu ilk kez duyuyorum bu arada denemek lazm
(135 puan) tarafından
Zararı yok cnm süt yapio her akşam iç bi bardak iyi gelirse söyle yani bende deniyordum
0 oy
(53,840 puan) tarafından
helva boza tavuksuyu corba kayisi kompostosu soğan
tarafından
Helva sürekli yiyrm duymuştum digerlerni yemyrm ama tsk ederm.yerim yavrum icin
(53,840 puan) tarafından
bulgur.pilavi gazda yapabilir
(53,840 puan) tarafından
sade soda duydum bide
0 oy
tarafından

Sutum azaldı düşüncesini aklından at ve bol su iç. Artacaktır Allahın izniyle <3

0 oy
tarafından
Canım bulgurla meyve suyu iç rezene ve bol bol su iç
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bol su 

Rezene, ısırgan otu çayı 

Çörekotu 

Dereotu 

Stres yapma bol bol dinlen 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 439 göst.
1 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,468,200 soru

24,055,048 cevap

329,867 kullanıcı

...