0 oy
2,707 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ne yapacağımi bilmiyorm artık :( bu kadar acıyı bana yasatmasi doğru mu değil mi onu dahi bilmiyorm ? 

Benim eşim , sanki benim dusmanim, ne yapsam yaranamiyrm...

Artık çok yoruldum , ailem beni arıyor diye beni dövmeye kalkıyor niye seni arıyorlar aramasınlar , bebeğim kucağımda bir yandan ağlıyor , eşim ise bir yaNdan beni dövmeye kalkıyor :( :( 

Boşanmak o kadar kolay olsaydı çeker giderdim ama boşanmakta o kadar kolay değil :( 

Ne olur bana bosan demeyin denedim olmuyor :( 

Evladima bakıyorum kendime bakiyorum çok üzülüyorum, kızım daha yeni 40 da çıktı , kızım ağlasa kızımı dövmeye kalkıyor , ben savunsam beni dövmeye kalkıyor :( 

Allah'tan başka çarem yok :( 

62 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Ya çok üzüldüm  canım bi adam esine ailesi arıyor diyo nasıl tepki gösterebilir dövmeye kalabilir bide melegi dövmeye kalkıyor bu nasıl insan kız bundan Hayır yok  boşanmak istemiyorsun canına kiymayi  düşünüyorsun  sen zaten bunlara katlanarak  intihar etmissin  bile Allah yar ve yardımcın  olsun insallah 
-Reklam-
0 oy
(11,942 puan) tarafından
Hepsni geçtim 40ı bile çıkmamş yavruya nasl el kaldırır ya Allahn belası herif.. BOŞAN BOŞAN BOŞAN. başka yol yok! Gerekirse kızn için kendi ayaklarnın ustunde durmayı oğrenirsn ama o heriften bi cacık olmaz
0 oy
(163,364 puan) tarafından
Tam psikopatmis haaa
0 oy
tarafından
Yuuuuh nasi bi canavar yaa el kadar bebeğimi dövcek yaa 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Sana bunu yasatan adam bin beterini yasasinn 
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Uf ya Allahın belası 

Git devlete sığın ara polisi sikyetciyim de bosan ailen arkanda degilmi inan yardim olur devlet 

Perisan ediyorsun kendini be guzelim yapma 

Sanada bebeginede yazik

0 oy
tarafından
Boşan deme diyorsun ama hemen boşan ailen arkanda ise hemen git 40 günlük bebeği dövmeye kalkmak nedir 
0 oy
(253 puan) tarafından
Canımmm senin eşinin düzeleceği yok aksine daha kötüleşiyor baksana.yapamiyorsun oralarda cok zor biliyorum rabbim sana bi cikis yolu göstersin esini islah etsin inşallah 

Cok cok uuzluyorum sana
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ya nasıl kızım ağlasa kızımı dövmeye kalkıyor Allah bildiği gibi yapsın böyle adamları  nasıl katlanıyor sun o adama Allah sana sabır versin ama niye bosanamiyorsun ki bosandiktan sonra daha beterini yapar diye mi 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Şuan onu yapn büyüyünce omuza neler yapar. Evladın için boşan.  
0 oy
tarafından
Boşan demeyelim ne diyelim peki sana
0 oy
tarafından
Tamam boşanma diyelim ama 40 günlük bebeğe eli kalkan adam daha snra neler yapmaz o evde ikinizinde ölüsünün cikmasinimi bekliosun anlayamiorum
0 oy
(6,327 puan) tarafından
Rabbim yardımcn olsun inşalah durup dururken nye oyle eskiden demi byleydı acba 
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Rabbim sana bi cikis yolu gostersin cnm gozlerim doldu yazik digilmi bebwge lutfen elindeyse eyer kac kurtar bebegini 
0 oy
tarafından
Bebegine bile vurmaya kalkan bir adama tahammül etmemelisin ne olursa olsun belki diyceksin size konusması kolay diye ama kendimi senin yerine koyuyorum ama bubkorkuyla ne kadar yasanir ne kadar durulur o adamin yaninda sen gidemiyosan polise sikayet et ona uzaklastirma aldir kendi ailene yadabesinin ailesine soyle bubkadar goz yumanin sonunda başina daha kotu bisey gelir allah korusun 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm günah almıyim ama acaba büyü felan mı yaptilar adama 
0 oy
tarafından
Ruh hastasına ne ypsan yaranamzsn Allah yardımcın olsun inanki başka çaren yok Bir döver iki döver 3.de öldürür görmüyor musun kadın cinayetlerini yaa çok üzüldüm hele bebeğin için Allah ıslah etsin inşallah 
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Ben herşeye katlanırım fakatt benim bebegime uzanan o eli orada kırarım. Ararım polisi ne *** yerse yesin umrumda olmaz. Devlet yanında olur yada ailen bu böyle gidermi sence ? Evladına daha minicik ya ne istiyo o sabiden
0 oy
(917 puan) tarafından
Yaptığının affı yok polise git cezasını çekmeli pislik
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Bende boşanmak istiyorum ama benşm koca da cocuğuna tapıyor vermem sana diyor daha 22 günlük bebek ben evladımdan ayrı kalmam diyor böyle devam edicez mecbur çocuk için diyor çünkü bende bırakmam çocuğumu ona napcam bilmşyorum ya aslında istemiyorum boşanmak seviyorum eşimi ama öyle kötü davranan biri de değil normal de ama Bi tartışma çıksın kendinden geçiyor sırf o yüzden boşanmak istiyorum korkuyorum çünkü o an bana bişe yapacak diye can güvenliğim yokmuş gibi hissediyorum valla 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bhrbrl (48 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 345 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,512 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Maztmazell (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,179 göst.