0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından
Kızlar bende hamilelik durumu yok şimdilik bende soru sormuyorum hamilelik bölümünde bilgi amaçlı yazılar yazıyorum ilk hamileligi olanlar bilgi edinsin diye ozelliklede belirttim yanlışım varsa affola yazın yoruma doğruyu herkes bilgi edinsin burası bilgi amaçlı bir yer çünkü herkes anca soru soruyor neyse 4 taramayı ayrıntılı ultrason diye belirttim malum doğum yapalı 2 sene oldu iki kişi gelmiş o kadar yazının içinde resmen yanlisimi aramış yok 4 tarama ayrıntılı ayrı bişey yok perinatoloji parontoloji değil ya biride demiyorki Allah razı olsun resmen haketet edicekler ne saçma falan demişler güzelce yazsalar nolcak sanki ya çok sinirim bozuldu biride benim postu kapatmış sanki ben sohbet postu açmışım gibi konu disiymis ben hamilelik süresinde yapılan testlerden bahsettim bitane yanlış yazmışım diye bu yapılır mı ya yazık bu insan oğluna çok yazık 

2 Cevaplar

0 oy
(5,907 puan) tarafından

Kız sinirlenmeye değmez hepsinin hormonu bozuk normal:D

Geçen benim başımada bu tarz birşey geldi :D

(251 puan) tarafından
Hormonu bozuk diye bana niye sarıyorlar kız gecenin bir vaktinde yazdım bide bir hevesle yazdım en azından herkes hamilelik sürecini bilmese bile onlar için bilgi olur yok amacım iki kişi geliyor yok o böyle değil söyle ne saçma insanı kirmadan da yazılır o yorum çok biliyorlar madem oendileri yazsalarmis
(5,907 puan) tarafından
Kız bazılarında boş boş konuşmak için yorum yapıyorlar he he diyip geçecen
(251 puan) tarafından
Valla en iyisi öyle yapmak bu. Kaale almicaksin
(5,907 puan) tarafından
Tabikide çünkü gereksiz insanlarla diyaloğa girmek bile boş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende arada oraya bakıyorum cinnet geçiriyorum sanki karının kpcasıyım bir afra tafra doğurmaya gidiyor doğurmak istemiyor korkuyor birine diyorum postun altına böyle soru sorma mahalle karısı gibi carcar susmuyor 4d ultrosanu kocası istemiyor gelmiş buradan izin alıyor kanaması var doktora gidim mi diyor çok tuhaf tipler var 
(251 puan) tarafından
Ay hiç sorma ya valla sanki kuma gelmişiz üstüne burunları çok havada

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 647 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 935 göst.
27 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap