Kafa iptal bende herşeyi düşünmekten beynim yandı... Bilmeyenler için yeniden anlatayım ben anneme gittim 2 gün önce kayınpederim bıraktı beni... Yolda giderken ne kadar kalacaksın diye sordu bende 2 hafta belki daha fazla baba dedim duruma bağlı peki Oğuz ne yapacak dedi (oğuz eşim) bende gülerek şakasına ne yaparsa yapsın dedim oda bana iyi o zman tekrar evlensin oğuz fedakardır sinirlidir toplar toplar biranda patlar dedi hiç birşey demedim yol boyu bişey desem biliyorum tartışacağım arabadan inmek zorunda kalacağım çocuklar yanımda onların eşyaları var zor olurdu tuttum kendimi o kendisi hatasını anladı galiba normal şeylerden konuşmaya başladı ama ben o söylediğini unutmadım eşimede söyledim o ne karışır ona ne dedi arayıp kızacaktı babasına engel oldum boşver dedim keşke evlensin bende evlenirim deseydin dedi :D kızdırsaydın dedi kendi kızları haftanın her günü geliyor damatlarıda çok fedakar öyleyse yüze vurulacak çok şey varda kalp kırmaktan korkuyorum... Kayınvalideme anlatsam oda çok kızar eşine onun yapmadığı kaynanalığı kayınpeder yapmaya çalışıyor