0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kafa iptal bende herşeyi düşünmekten beynim yandı... Bilmeyenler için yeniden anlatayım ben anneme gittim 2 gün önce kayınpederim bıraktı beni... Yolda giderken ne kadar kalacaksın diye sordu bende 2 hafta belki daha fazla baba dedim duruma bağlı peki Oğuz ne yapacak dedi (oğuz eşim) bende gülerek şakasına ne yaparsa yapsın dedim oda bana iyi o zman tekrar evlensin oğuz fedakardır  sinirlidir toplar toplar biranda patlar dedi hiç birşey demedim yol boyu bişey desem biliyorum tartışacağım arabadan inmek zorunda kalacağım çocuklar yanımda onların eşyaları var zor olurdu tuttum kendimi o kendisi hatasını anladı galiba normal şeylerden konuşmaya başladı ama ben o söylediğini unutmadım eşimede söyledim o ne karışır ona ne dedi  arayıp kızacaktı babasına engel oldum boşver dedim keşke evlensin bende evlenirim deseydin dedi :D kızdırsaydın dedi kendi kızları haftanın her günü geliyor damatlarıda çok fedakar öyleyse yüze vurulacak çok şey varda kalp kırmaktan korkuyorum... Kayınvalideme anlatsam oda çok kızar eşine onun yapmadığı kaynanalığı kayınpeder yapmaya çalışıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Patavatsızlık yapmış belliki şaka yapmak istemiş bizimki de öyle ama ben lafımı söylüyorum hiç esirgemem 
(553 puan) tarafından
Kuzu evde olsam bende söylerdim ama dediğim gibi arabadaydım inmek zorunda kalırdım sürekli yapmaya başladı bu ara ayar vermek lazım gelsin bişeyden çıkartacağım ben onu
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Toplar toplar patlar derken sinirlenir mi demek istedi
(553 puan) tarafından
Kendi yazıyor kendi oynuyor eşim evet sinirli ama bana karşı değil ben onu kızdıracak zaten bişey yapmam onun onayıyla gittim birlikte kararlaştırdık
(106 puan) tarafından
Allah tan babasının larıyla hareket etmiyor galiba  öyle olsa sen zor giderdin ailene dimi
0 oy
tarafından

Gercektende harbi sacmalamis 

0 oy
tarafından
Şakasına da olsa biraz ağır olmuş o laf. Eşine söylemişsin yeter boşver kaynanana söyleme eşini de tutar ne olursa olsun. 
(553 puan) tarafından
Tutuyor zaten onda sorun yokta birazda fisseklemeye giriyor evlenir ne demek evde olsaydık iyi evlensin bende evlenirim derdim kesin derdim kendi kudururdu eşimde dedi keşke böyle deseydin diye
tarafından
Hımm yanlızken kayınpedere bende laf sokamıyorum birinin olması lazım yanımda
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ben baba olsam gelin şakayla  naparsa yapsın dese bende şakayla öyle derim.. empati yapın .... Sakaysa sizinki ona şaka
(553 puan) tarafından
Onuda yaptım:) belkide öyle etkiye karşı tepkide yapmış olabilir ama kayınpederim her zaman patavatsız
(4,959 puan) tarafından
Eşiniz zaten sizden yana bosverin:)))
0 oy
(5,907 puan) tarafından
Kız bak eşin arkanda bırak kayınpeder öyle desin
0 oy
(163,313 puan) tarafından
Rabbim bi agiz vermis gerisini koyvermis 

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 1,678 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (196 puan) tarafından soruldu