0 oy
681 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızlar 2 cocugu doğurdum 4 ay önce eşim bana yaklaşmıyo daha normalde 2 günde 1 yaklaşırdı laf felan soktum sende bi iş var diye zorla 20 günde 1 kerw oldu ilk oğlumdada yaşadım bunları zamanla düzeldi ama insan düşünmeden edemiyor ne yapıyor bu adam diye bunalıma girdim benle alakayı kesti ilgilenme falan sıfır zaten cıldırıcam ya

8 Cevaplar

0 oy
(163,460 puan) tarafından
Sen bi konus sebebi neymismi 4 ay uzun bi sure
(368 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
4 ay önce doğum yaptım cnm 20 günde bir zoraki oluyo
-Reklam-
0 oy
(30,186 puan) tarafından

Karsina al konus o istersen

0 oy
(446 puan) tarafından
Bacım iyice karıştır bak telefonuna google geçmişi youtube geçmişi whatsapp kişileri numaralar sosyal hesaplar galeri notlar heryeri didik didik ara bi şey bulamazsan konuş en son 
(368 puan) tarafından
Canm o araştırmayı yapamıyorum çünkü 10 senelik evliyim o telefon hastalık onda kendinden başkasına asla vermez cok karıştırdım zaten önceden ama kayda değer bişe yok konuşuncada sana öyle geliyo bişe yok yoruluyorum diyo
0 oy
(5,930 puan) tarafından
Duyduğum kadarıyla erkeklerde başka sıkıntılar olsa ilişkiden bile soğuyorlar belki öyle bir durum vardır 
(368 puan) tarafından
Nasıl bile cnm anlamadım
(5,930 puan) tarafından
Belki başka sıkıntıları vardır ondan
0 oy
(658 puan) tarafından
Canım benimkide öyle çocuk doğduğundan beri değişti bir sorunumuzda yok çok şükür sanırım durumu kabullenemiyorlar babalık sendromu yaşıyorlar zamanla düzeliyormuş bende baya araştırdım 
(368 puan) tarafından
Walla cnm fiziğe bakılcaksa benim koca 110 kilo *** göbet önce kel bişe ben ondam kat kat daha güzelim kusura bakmasın da
(658 puan) tarafından
Haticecim senin fiziğin bozulmuş olabilir kusura bakma ama sezeryan doğum yaptığım icin özel bölgemde bir sorunum yok ayrıca aldığım kilolarida geri verdim.
(658 puan) tarafından
Elbette görünüşü önemseyen eşler vardır fakat benim eşim onlardan değil. Ilk kez baba oldu sorumlulukları artık daha fazla, olgunlaştı, artık yepyeni bir hayata başladı, kendi ailesini kurdu, yaşam şeklimiz değişti, beni anne olarak görüyor  bütün bunları birden yaşayınca eşlerin bocalaması çok normal bence alışmaları gerek. Birde bebekle aynı odada olunca ondan dolayı da stres yapıyorlar. Nasilki kadınlar lohusalık yaşıyorsa erkekler de yaşıyor. Bende ilk başta bende bir sorun var istemiyor sandım ama gerçekten alakası olmayan bir durum.
tarafından
Yok bnm fizigim de duzeldi 4 ay oldu dogum yapali. Ama ilk iki ay bi tuhaftı
(658 puan) tarafından
Normal yani erkekler bize göre daha geç alışıyorlar biz hemen kapıyoruz olayı :D
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Konus istersen esinle 
(368 puan) tarafından
Konuşuyorum ama bişe olmadığını bana öyle geldiğini söylüyo
(3,909 puan) tarafından
Hamile felanmsn kuzum
(368 puan) tarafından
Yok canım 4 au önce 2. Cocugum oldu
(3,909 puan) tarafından
Bilemiyorum ki kuzum belki esininde kendine gore skntisi vardr . Oyuzden sana zaman ayiramiyordur hep kotu dusunmeyelim demi:))
0 oy
tarafından
Adam 1. Çocukta da böyleymiş ya kendin söylüyorsun. Niye hemen içine şüphe düşüyor? Hem 4 ayda daha kendini toparlayamazsın. Belkide sen biraz daha toparlan diye yanaşmıyor. Hem bir yorumun altına 2 günde 1 demişsin. Ee daha ne istiyorsun 
(368 puan) tarafından
Yanlış yazmışım 20 günde 1
tarafından
He o zaman baya oluyor
0 oy
tarafından
2gunde 1 daha ne olacak ki 
(368 puan) tarafından
Yanlış yazmışım 20 gün de

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,476 soru