0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizimkiler çocuğumu görüyor Kürtçe mi konuşuyor Babası kürt ya diyorlar, dedim çocuğum konuşmayı bilmiyor bile iyi niyetle söylemediklerini biliyorum, ne kaynanama gitsem onlarda beni Türküm diye sevmiyorlar dışlıyorlar artık takmıyorum oraya gidince kendimi de ezdirmiyorum eşimide burada aileme ezdirmiyorum çok kafaya takardim artık kafaya takmıyorum fazla Allah'tan uzakta oturuyoruz 9 saat eşimle ben sadece. Kafam o konuda rahat ayda yılda 10 gün gelirsem geliyorum kaynanaya da annemede, gelince de kavga ediyoruz zaten huzur vermiyorlar bende kafaya takmıyorum artık duymuyorum kimseyi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Türk Kürt ne farkederya akan kanın rengi kırmızı bu dedeler bu topraklar için can vermiş savaşırken sen kürtsün ben türküm dememiş yıllar geçse uzaya çıkılsa marsta hayat olsa bazı kıt beyinliler asla kafalarının üstünde beyin taşıdığını anlamıycak ve kullanmıycak hepimiz Elhamdülillah Müslümanız tek önemli gerçek bu bu vatan da bizim 
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Sümeyra sana tavsiyem arkadaşım bütün özelini buraya anlatma bence nacizane fikrimi diyorum sadece Birgün gelir alnına kakarlar 

0 oy
tarafından
En iyisi bu işte kuzum Aferin 
0 oy
tarafından
Ne.bu milletteki ırkçılık hevesi ya 

Hiç takma kardesim bunları sen 

Üstünlük takva iledir
0 oy
tarafından
En güzelini yapmışsın salla gitsin takma ya ne diyen desin 
0 oy
tarafından
En güzeli elin iyisinden kendi kötün iyidir 

İyini bilsinler kötün kendine kalsın her iki taraf içinde 

Huzurun mutluluğunun bozulmasına fırsat verme 

Bak keyfine ❣
0 oy
(54,061 puan) tarafından
valla kendi ailen bile.olsa önce yuvanin huzuru onemli kurtcede konusur turkcede ingilizcede almancada bosbogaz insanlar ayrim yapmaya calisiyor 
0 oy
tarafından
Ay bu oluyo malesef. Takma kuzum boşver benim eşim de kürt dayılarım teyzelerim hep dışlamak istiyolar izin vermedim teyzemin iki kızı da kürtlerle evlendi şimdi benim eşime oğlum oğlum diyo. Dayımın damadı da kürt ama benim eşime laf etmeye çalışıyolar sürekli ben de ezdirmem asla. Benim eşim de beni ezdirmedi hiç dışlanmama müsaade etmedi çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
15 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,168 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 573 göst.

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,927 cevap

333,278 kullanıcı

...