0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evleneli bı buçuk yıl oldu ilk aylar çok güzeldi rüyada gibiydm eşim sözümden çıkmıyordu şefkatiyle merhametiyle kalbimi isitiyordu sonra beş alti ay sonra uyuşturucu kullandığını gördüm tesadüfen mardinden antpe tedaviye gittik yedi ay tedavi gördü hamileydim ben sekiz aylkkken ceza evine girdi yedi ay sonra çıktığında kızım beş aylikti bitti dedim ceza evinde temizlendi yeni bı sayfa acicaz dedik annesiyle gorumcelerim surekli ona kızı taşıma eşine yuz verme kendini ezdirme diye diye benle kızımdan uzaklaşmaya başladı ben erkgm yaparm havasina girdi o şefkatli adam gitti yerine bambaşka biri geldi gece iki üçte gelmeye başladı içmeye yine başladı en son bı gece gec geldi içmişti kavga ettik agzima vurdu kan geldi uyudu sbh ailemi aradm geldi bni aldi ailemn ilcede dairesi vardı ona dediler gelip yanımızda oturucaksan çalışıp akşam evine gidip geliceksen çip taktiricaksan gel yoksa bosiyicaz ailesi ogulari ortda kalınca ya git ya mardini terk et dediler annemlern karşısına tasndk abim is buldu ona bi hafta oldu geleli sürekli sklyorum rahatsz oluyorum zorla getrdn diyip duruyor ne desem senin evin diyo kendini ic guveysi hissediyor gece sürekli kavga ediyor gündüz hic bisi yokmus gibi davranıyor yaptklari bni herşeyden soguttu sürekli ikinci çocuğu istiyorum diyip duruyo yanasmiyorum durumundan dolayi istemiyorum kızım daha sekiz aylık huzur filan kalmiyo

10 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle yapma çocuk bağımlılık varsa zor uyuşturucu değil ama alkol var bizdede bırakmıyorlar 
tarafından
Gittim hap aldm konuşmuyor içiyorum diye bnde kesinlikle duzelmiyne kdr yapmicam diyirum
0 oy
tarafından
Adam olana kadar 2. Çocuk falan asla canım

Ki hiç niyeti yok seni iyice kendine bağlamaya ugrasio mecbur kalsın die..

Çok mu laf yapio gitmek için buyur gidebilirsin de canına gençliğine yazık ya 
tarafından
Git diyorum kapı orda babanın evine geldk diye bni evimden kovuyosun diyo sklan sorumluluk alamayan adama ne yapiyim
tarafından
Piskolojik sorunları var gerçekten
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bu durumda 2. Çocuğu yapman büyük bir hata olur. Hiç sorumluluk almamış. Sıkıya gelemiyor. Sıkıldım dediğinde daha kapı orda  boşanalım de uyuşturucu ve içkiden kurtulup sorumluluk almayı ailesine bakmayı öğrensin. Ailenin yanından sakın ayrılma. 
tarafından
Ailem olmasaydı sahipsiz saniyodu bi yerden sonra şiddete başladı Allah annesinin kız kardeşlerinin belasini versn onlar bu hâle soktu
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun yaa 
0 oy
tarafından
İkinci çocuğu ona muhtaç ol diye isteye bilir 

Egerki duzelecekse sorun evse güzelce konuş senin için kiraya çıkarım de yine aynı semtde bak bakayım ne diyor 
tarafından
Mardine geri dönmek istiyor orda ailesi karışmıyor saat kaçta gider gelir umurlarinda değil bununda işe geliyor
0 oy
tarafından
2. Cocugu yapma kaynanana da yaziklar olsun
0 oy
(7,436 puan) tarafından
2.cocugu bilerek istiyor canım daha çok yanar canım.herseyden önce eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum evet bı erkek için eşinin ailesinin olduğu yerde yaşamak onların evinde kalmak zor birşey ama senin eşin hataları yüzünden bu durumda ve bunu kabul etmiyor 
tarafından
Hatalarini kabullenmiyor sürekli bahanelerin arkasına saklanıyor
0 oy
tarafından
Ne guzel aılen arkanda. Asla ıkıncı cocugu yapma. Duzelmezse gıtsın anasınım yanuna kadar.elın adam edemedıklerını biz ınsan yerıne koymaya calısıyoruz. Sonuc hep husran. Allah yardmcın olsun hıdayet nasıp etsın o adamada. 
tarafından
Amin ins cnm
0 oy
tarafından

Rabbim ıslah etsin, hidayete erdirsin inşallah ...

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 286 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 611 göst.
0 oy
7 cevap 401 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,133 puan) tarafından soruldu