0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Kızımın doğum günü ne alsam die düşünüyorum süslemek de yapmak istiyorum fakat isternette bulamadım elbise de almak istiyordum uygun birşey güzel fikir verirmisinz

5 Cevaplar

+6 oy
tarafından
İnsanlar nasılda yargı dağıtıyor hemen 

Bnm oğlumun da doğum günü 1temmuz eşim bn ve olursa erkek ve kız kardeşi kutluycz 4 kişi ve bn a dan z'ye herşeyini almak istiyorum insanlar.heves ediyor bunu hmn korona bağlıyorlar istiyorlar ki kçımızın üstüne oturalım korona bizi bulana kdr elimizi ayağımızı herşeyden çekelim oldu canım hı hı Tedbirimi alırım gezerim de tozarmda....

İçinde kalmasın cnm imkanın varsa herşeyde al bn balon aldım oğluma kıyafet alcm eşimle bn ve oğlum kombin yplm dedik balon renkleriyle uyumlu
(1,158 puan) tarafından
Sana kocaman ++++++++++mizom❤
(30,254 puan) tarafından
Kolay kolay kimsene + vermem begenmem yorumlari ama icimden geceni demissin
(847 puan) tarafından
Bende seni artiladimmmm.... canım çok değişik insanlar var kıskanır gibi ne alaka bizde zaten cümleten birilerini çağirmıyoruz aile içinde yapılıyor. ++++++++++++++++++++
tarafından
Tişikir ederim karılar (っ˘з(˘⌣˘ )(っ˘з(˘⌣˘ )( ˶ ❛ ꁞ ❛ ˶ )
(121 puan) tarafından
Aynen canım haklısın herşeyi alcm bende kombin yapıyım güzel fkir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hayatı birden aşırı normalleştirdiniz geçen ay ölüm sayıları vaka sayıları ne de çabuk unutuldu eminim ki bunca hazırlık eşin sen ve kızın için değil biraz da olsa kalabalık olacak bir organizasyon için bu kadar hızlı normalleşmeyin bu arada kızının da doğum günü kutlu olsun 
(121 puan) tarafından
Kız ben memleketimden ayriyim  burda kimse yok annem kız kardeşim ben başka kimse yok hani kalabalık olmayacak kimsem yok cunku
+1 oy
(1,158 puan) tarafından
Bence herkes naptigini biliyor ve eminim tedbirlidirlerde bu kadar yargilamaya gerek yok yapmiyoruz diyenler blkide daha cok yapiyodur..canm nette arastir bulursun trendyola  bak
(121 puan) tarafından
Annem tek var zaten başka kimsem yok memleketimden ayriyim annem tek gelecek başka kimse yok parti de yok
0 oy
tarafından

Bence şu korona günlerinde ufak bir pasta bir mum ve çekirdek aile yeterli olacaktır :D

(121 puan) tarafından
Burda kimsem yok annem tek var parti falan olmayacak
0 oy
tarafından
Sonra korona olursunuz bide ona beddua edersiniz vay efendim kimden geldi die çok hızlısınız biraz yavaş 
(121 puan) tarafından
Ben kimseyi cagirmicam burda kimsem yok annemden başka parti falan yapmıcam

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 2,970 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (24,827 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 555 göst.
0 oy
42 cevap 790 göst.
+1 oy
14 cevap 607 göst.