0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
Hayırlı geceler hanımlar. Bende biraz dertleşeyim sizinle şimdiden hakkınızı helal edin

3 senelik evliyim 21 yaşındayım eşim 34 yaşında 1.5 yaşında paşam var ve 6 haftalık hamileyim. Bu zaman zarfında ne balayına gidebildik ne gezebildik ne evimizde doğru düzgün baş başa bir bardak çay içebildik. Kaynanamla altlı üstlüyüz severiz sayarız birbirimizi ama köyden geldikleri zaman 2 evin yemesi içmesi temizliği misafiri tek başıma yapıyorum herşeyi ve bu neredeyse 6-7 ay sürüyor. Helali hoş olsun karşılık beklemeden yapıyorum. Eşime çok aşığım çok severim o da sever sayar bilirim ama ne bileyim bireyler eksik gibi. Borcumuz vardı 16 bin TL gibi bir meblağ onunda evlenmeden önce varmış 20 binliralık bir kredisi neyse sıkıştım dedi 8 tane çeyrek verdim o zaman 3 bin TL yapmıştı. Ardan zaman geçti sıkıştım dedi 13 binliralık bilezik verdim 3-4 tane araba alıcam dedi 17.800 tllik bilezik verdim. Ne araba var ne borcumuz kapandı ne de başka birşey. Zorla almadı ver demedi hepben teklif ettim helali hoş olsun gene olsun gene vereyim  o raht yatamazken kenarde köşede kalmış bana ne faydası  var.

Bu korona zamanında çok bunaldım dedimki 2 günde olsa tatile gidelim tamam dedi sonra düşündüm 2 günlük keyife vereceğin parayı evine harca boya olacak balkonum kapanacak falan filan tamam tatil de hakkım çok istiyorum ama ne bileyim yaşadığım yeri güzelleştireyim istiyorum. 

Çok hevessiz çok isteksiz. değilsede bana belli etmiyor heveslerini. Bu tavırlarının aksine eşim gezmesiyle eğlenmesiyle tanınır bilinir. Bana gelince neden böyle bilmiyorum. Gezelim diyorum ben sizinle gezerken kaybolmaktan korkuyorum diyor ki İstanbulu avucunun içi gibi bilir. Tamam sohbet edelim diyorum ben borcum varken sohbet edemem diyor ben senden kelime başı para mı alıyorum.... Ne bileyim ilgisiz değil çocuğumuza benden daha güzel bakar ilgilenir Allah razı olsun ama bana gelince hep birşeyler eksik

Yanında otururum sohbet etmeye çalışırım hemen uyur m*l gibi kalırım orda birşey sorarım cevap vermez  falan filan işte öyle canlarım

Okuyorum burada ne çok ne zor derdi olan var böyle yazınca da arsızlık yapıyormuşum gibi geliyor ama inanın bir kahve içmelik arkadaşım bile yok o yüzden yazmak istedim. 

rabbim herkese yardım etsin yuvasından huzuru mutluluğu sağlığı neşeyi  eksik etmesin 

7 Cevaplar

+1 oy
(8,060 puan) tarafından
Herkesin derdi kendi için büyüktür öyle düşünmeyin. Sanırım eşiniz parayı yönetmeyi bilmiyor tabi siz de sevdiğiniz için darda olmasın diye hep arkasında durmuşsunuz bu çok güzel birşey ama eşinizin elinde bazı şeylerin yoluna girmesi. Siz biraz uzak kalın belki ozaman anlar ilgilenmesi gerektiğini. Eve gelirsek de inanın evin ihtiyacı bitmiyor şimdi birşeyler yaptırsak yarına yine bir eksik çıkıyor. O yüzden alın eşinizi çocuklarınızı biraz baş başa kalıp kafa dinleyin derim belki evliliğinize ıyi gelicektir
(233 puan) tarafından
Kendi haline de bıraktım kuzum  o zaman hiç iş yok hem benim ittirmemle oluyor birşey ler tek başıma manevi yükü sırtladım gidiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Neden arkadaş in yok..

İnsan ihtiyac duyuyor kahve içecek birine
(467 puan) tarafından
Benimde hiç kimsem yok isterdm olmasini sikintimi derdimi anlatmayi ondn buraya yazıyorum bnde olmayınca olmuyor ne yapalm
(233 puan) tarafından
Samsundan İstanbula gelin geldim canım o yüzden komşuluk falan sıfır
0 oy
tarafından
Ailesinden kaynaklı olabilir ihtiyaçlarını sohbet muhabbet içme vs onlarla gideriyor sana bur şey kalmıyor benim eşimde böyleydi ev yemek ayrıldı düzeldi herşey.
(233 puan) tarafından
Bu sene zaten son dedim iki çocukla olmaz artık anneme de söylerim çıkamam kızım derse yapacak birşey yok
0 oy
(16 puan) tarafından
Üzülme cnm Allah her zaman büyüktür içini ferah tut ins oda belli bunalmış biraz serbest bırak derim ben ama genede sen bilirsin 
(233 puan) tarafından
Kuzum inan hiç bunaltmıyorum kendi halinde zaten ama ne bileyim istiyorum ki o da birşey ler için adım atsın artık
(16 puan) tarafından
Haklısın cnm insan ilgi istiyor
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla evi falan düzenleme ikna et gidin tatula biraz değişiklik iyidir bidaha mi gelmez dünyaya insan gezme li görmeli sen biraz ısrarcı ol yani
(233 puan) tarafından
Allah razı olsun gidelim desem götürür ama ne bileyim iyi bir yere gideyim desen çocukda var kaç para ki bilir şimdi virüsten dolayı herşey ateş pahası 2-3 günlük harcayacağım paraya da üzülüyorum
0 oy
tarafından
Canım biz böyle düşüne düşüne yaş geçiyor kafa dağıtamamaktan içimize atıyoruz benim eşim asker aylardır görüşemiyoruz 8 ay oldu ev aldık yeni ama o kadar bunaldım ki 3 senedir tek başıma evlilik yürütüyorm bir yaşında oğlum var ben büyüttüm babası 3 kez gördü en çok düşün bayrama izine gelicek tabi izin verirlerse ilk birlikte geçiricegmz bayram olucak inşallah tâbi pek umudum yok ama yani benim evliliğim baştan sona sabır fedakarlık ve aşırı stres ve üzüntüyle geçiyor ama seviyorum eşimi bana olan sevgisi saygısı olmasa dayanamam ama herşeyde sevgi saygıyla olmuyor tamam o uzakta evi geçindirmek için çalışıyor ama bende insanım benim çektiğimi taşa anlatsam çatlar eşime söyledim tamam borcumuz var evine hasret ama bende bıktım artık kafa dinlemeye dağıtmaya ihtiyacım var gelince tatil düşünüyoruz tabi otel vs. Degil köyüne gitmeyi planlıyoruz yatmazsa inşallah hep sabretmek olmuyor sende insansın git kafani dağıt o bizim acidigimiz her şeye veriurz bizimde eve alınacak yapılacak bir kaç eksik var ama zamanla yapicam artık napiyim ayyy çok dolmuşum bende yazınca fark ettim
(233 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah herşey dilediğince olur
0 oy
tarafından
Ne borcu var canım bu kadar yani sürekli para mı harcıyorsunuz 
(233 puan) tarafından
Yok be kuzum üstüme almam 4 görümce vr hepsi Birtane Allah razı olsun eksiklerimi onlar alırlar kuaföre gitmem elimden geldiği kadar yarım yamalak da olsa kendim hallederim evime 2 sene üstüne avize aldım düşün yani çocuğumun da sütü bezi yine üstüne halaları alır sağolsun lar

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 754 göst.
+1 oy
4 cevap 309 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eddd (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mariyesarem (0 puan) tarafından soruldu