Hayırlı geceler hanımlar. Bende biraz dertleşeyim sizinle şimdiden hakkınızı helal edin
3 senelik evliyim 21 yaşındayım eşim 34 yaşında 1.5 yaşında paşam var ve 6 haftalık hamileyim. Bu zaman zarfında ne balayına gidebildik ne gezebildik ne evimizde doğru düzgün baş başa bir bardak çay içebildik. Kaynanamla altlı üstlüyüz severiz sayarız birbirimizi ama köyden geldikleri zaman 2 evin yemesi içmesi temizliği misafiri tek başıma yapıyorum herşeyi ve bu neredeyse 6-7 ay sürüyor. Helali hoş olsun karşılık beklemeden yapıyorum. Eşime çok aşığım çok severim o da sever sayar bilirim ama ne bileyim bireyler eksik gibi. Borcumuz vardı 16 bin TL gibi bir meblağ onunda evlenmeden önce varmış 20 binliralık bir kredisi neyse sıkıştım dedi 8 tane çeyrek verdim o zaman 3 bin TL yapmıştı. Ardan zaman geçti sıkıştım dedi 13 binliralık bilezik verdim 3-4 tane araba alıcam dedi 17.800 tllik bilezik verdim. Ne araba var ne borcumuz kapandı ne de başka birşey. Zorla almadı ver demedi hepben teklif ettim helali hoş olsun gene olsun gene vereyim o raht yatamazken kenarde köşede kalmış bana ne faydası var.
Bu korona zamanında çok bunaldım dedimki 2 günde olsa tatile gidelim tamam dedi sonra düşündüm 2 günlük keyife vereceğin parayı evine harca boya olacak balkonum kapanacak falan filan tamam tatil de hakkım çok istiyorum ama ne bileyim yaşadığım yeri güzelleştireyim istiyorum.
Çok hevessiz çok isteksiz. değilsede bana belli etmiyor heveslerini. Bu tavırlarının aksine eşim gezmesiyle eğlenmesiyle tanınır bilinir. Bana gelince neden böyle bilmiyorum. Gezelim diyorum ben sizinle gezerken kaybolmaktan korkuyorum diyor ki İstanbulu avucunun içi gibi bilir. Tamam sohbet edelim diyorum ben borcum varken sohbet edemem diyor ben senden kelime başı para mı alıyorum.... Ne bileyim ilgisiz değil çocuğumuza benden daha güzel bakar ilgilenir Allah razı olsun ama bana gelince hep birşeyler eksik
Yanında otururum sohbet etmeye çalışırım hemen uyur m*l gibi kalırım orda birşey sorarım cevap vermez falan filan işte öyle canlarım
Okuyorum burada ne çok ne zor derdi olan var böyle yazınca da arsızlık yapıyormuşum gibi geliyor ama inanın bir kahve içmelik arkadaşım bile yok o yüzden yazmak istedim.
rabbim herkese yardım etsin yuvasından huzuru mutluluğu sağlığı neşeyi eksik etmesin