0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (3,709 puan) tarafından

Esimin kuzeni var tam 4 buçuk sene sonra 3 gün önce ayrı eve cıktı kızın arkasından demediğini bırakmadılar kaynanası özellikle bana anlatıyor ki ben gidip soyliyim ama öyle şey yaparmışım mi ben..

Ben kendim sahidim onlara gittiğimizde onu getir bunu getir kaynanası işten gelir gelmez önüne yemek koyar kaldırır 2 cocugu var onlara bakardı kaynanası ona ove ove bitiremezdi ama ayrı eve çıkınca yok işte benim oğlum ayrı çıkmak istemedi gelin çıkardı sanki biz ona kötülük ettik bizden kaçtı attik gelin kaynana değiliz vs.

K.pederde bugün sofradayken dediki sizde bir gun ayrı çıkmak isterseniz ben size darılırım daha şimdiden soylıyım dedi şok oldum yani bogazimda dizildi eşim de anlatmaya çalışıyor kırmadan tamam diyor 2 3sene durduktan sonra daha nekadar falan herkes kendi evi olsun ister düzeni vs. K.peder de diyor ki biz öyle gördük öyle öğrendik 1 oğlan varsa eğer o anne babasının yanında kalır kaynanada doğru doğru diyor.

Ya ben anlamiyorum neden yani nedenn iyi hadi ben erken evlendim zaten yalniz ev gecindiremezdim kaynanadan öğrendiğim şeyler oldu 2 buçuk senedir beraberiz e artik en fazla 1 sene kadar çıkmak istiyorum neyse ki eşim beyan etti çıkmak istediğimizi kötülükle de olmasını istemiyorum ama zor zamanlar yasicaz belli

Yanı nekadar iyi olursan ol 1 onların hoşuna gitmeyen harekette herkese anlatiyorlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baştan kabul etmek en büyük hata 
(3,709 puan) tarafından
Neden hata olsun ki benim ihtiyacim vardı erken evlendim öğrenmem lazımdı sonuçta beni kimse zorlamadı bunca şeyden bunu mu cikarttiniz allah aşkına
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Bir oturmak kadar kötü bişey yok maalesef şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim tek.oglan olunca neden böyle oluyor bizim hiç Kendi hayatımıza saygı duymuyorlar senin gene eşin arkanda.masallah benimki de cikmama taraftarı
(878 puan) tarafından
Yemin ediyorum aynı şeyi düşündüm bı evde iki kadın çok fazla hele diğeri herşeyi ben bilirimciyse inşallah canım ya kv aran nasil
(976 puan) tarafından
Valla benimkine çıkma taraftarı değil. Bende çıkmak istiyorum. Kayinpederim ayrılmak istemiyo benim üstüme çok dusuyo ama evde 3 kadın zor kaynana görümce ben. Şimdi gelin de almayı düşünüyor kaynima onu ayrı oturturuz seni ayırmam yanımdan diyo kayinpederim . Sıkıntı büyük
(878 puan) tarafından
Oooo seninki daha kötüymüş bende Allah'tan görümce kayın yok tek oğlan gorumcemde evli şükür
(976 puan) tarafından
1  görümce 2 kaynım var kaynana kayınpeder hepsi var
(878 puan) tarafından
Aslında seni direk ayrı oturtmalari gerekiyordu bizim de öyle olsaydı ayri otururduk sadece kv kp olduğu için illa bir oturalim dedilerdi bende ozman kv iyi birisi gibi görmüştüm anneme benziyordu meğerse yılan çıktı annemle.hic alakasi yok.oyizden pişman oldum
0 oy
(671 puan) tarafından
Benimde asla anlamadığım Bi durum Bi erkeği yada Bi kızı evlensin yuva kursun diye evlendirip ev üstüne ev kuruyorlar e o adam nasıl sorumluluk alıp kendini gecindirmeyi Öğrenicek kaynananda zamanında beraber oturmuştur çok mu seve seve oturmuş acaba 
0 oy
tarafından
Darilirsa darilsinlar. Hizmetçi misin sen..

Herkesin evi düzeni olmalı.
(3,709 puan) tarafından
Zaten umrumda değil eşim arkamda ama kötülükle olsun istemezdim sonuçta onun anne babasi
Ama ben nasıl ailemi evimi şehrimi 1 lafta bırakıp geldiysem oda fedakarlık yapacak kaldı ki 3 4 sene olacak biz çıkınca onların yanında oturduğumuz

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 396 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 364 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 976 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tompislerim (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,808 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizliiiii (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,892 soru

24,161,250 cevap

335,379 kullanıcı

...