Esimin kuzeni var tam 4 buçuk sene sonra 3 gün önce ayrı eve cıktı kızın arkasından demediğini bırakmadılar kaynanası özellikle bana anlatıyor ki ben gidip soyliyim ama öyle şey yaparmışım mi ben.. Ben kendim sahidim onlara gittiğimizde onu getir bunu getir kaynanası işten gelir gelmez önüne yemek koyar kaldırır 2 cocugu var onlara bakardı kaynanası ona ove ove bitiremezdi ama ayrı eve çıkınca yok işte benim oğlum ayrı çıkmak istemedi gelin çıkardı sanki biz ona kötülük ettik bizden kaçtı attik gelin kaynana değiliz vs. K.pederde bugün sofradayken dediki sizde bir gun ayrı çıkmak isterseniz ben size darılırım daha şimdiden soylıyım dedi şok oldum yani bogazimda dizildi eşim de anlatmaya çalışıyor kırmadan tamam diyor 2 3sene durduktan sonra daha nekadar falan herkes kendi evi olsun ister düzeni vs. K.peder de diyor ki biz öyle gördük öyle öğrendik 1 oğlan varsa eğer o anne babasının yanında kalır kaynanada doğru doğru diyor. Ya ben anlamiyorum neden yani nedenn iyi hadi ben erken evlendim zaten yalniz ev gecindiremezdim kaynanadan öğrendiğim şeyler oldu 2 buçuk senedir beraberiz e artik en fazla 1 sene kadar çıkmak istiyorum neyse ki eşim beyan etti çıkmak istediğimizi kötülükle de olmasını istemiyorum ama zor zamanlar yasicaz belli
1,497,248 soru
24,457,836 cevap
354,452 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın