0 oy
1,804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından

Hanımlar ben şimdi 31+2 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim her şeye heves ediyorum almak için mağlum ilk olunca böyle oluyo sanırım .:) neyse Instagram da avet biboronlar süsleyen siteler var bende almak istedim ve aldım set olarak 310 TL verdim biboron ,emzik ,emzik kutusuna toplam bu fiyat oldu süsleme dahil neyse akşam oldu eşimin yanında diyo ki yok gereksiz bir şey bende o kadar para verilmez sadece kapağını süslü onuda çıkarıyorsun zaten falan filan yok ben pahalı aldım biboron düştü kırıldı hâlâ onda kaldı aklım bilmem ne sonra eşimde bak boşa aldın falan dedi bende sinir oldum sonra hepsi burada dan baynst almak istedim oda 243 TL di takım olarak onuda duydu alma bence çok gereksiz ben almadım ihtiyaç duymadım falan filan eşimde bak gereksiz miş alma dedi o öyle dedi diye inadına almaknistedim ve aldım her şeyde ektim böyle yapıyo bu sizce kıskanmak mı yoksa gereksiz şeyler almıyım diye mi söylüyo eltim sizce ..

30 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Bence de gereksiz olduğu için söylüyor, ki gerçekten gereksiz süslü biberon seti.

Onun yerine cok daha işine yarayacak şeyler alabilirdin. 

Ben de eltime bu gereksiz alma desem sizin gibi kıskandığımi düşunür o yüzden asla karışmıyorum. Kendi pişman olsun.
(64 puan) tarafından
Bencede bırak da ona ben karar veriyim kullanınca
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Emzik vr biberon süsleme çok gereksiz çünkü her bebek Emzik tutmuyor ben beşinci emzikte tutturabildim farklı farklı emzikler aldım biberon desen hiç kullanmadım şükür emdi su içmek için alıştırma bardakları var biberona gerek kalmadı yine aldım bebe seni emiyorsa biberon verme alıştırma bardakları var değişik değişik bence eltin haklı demiş gereksiz bende heves ettiydim sonra vazgeçtim iyi ki almamışım baybnest bende aldım onuda hiç kullanamadım ama kullanan çok benim bebeğim uyumazdı hep ayağımda aylarca uyutmaya çalıştım o yüzden senin ki uyuyan bebe olursa başka odaya gittim mi ona yatırırsın
(64 puan) tarafından
Su için kullanmayı düşünüyorum bende zaten mama için değil . gereksiz olabilir heves işte
(657 puan) tarafından
Su için alıştırma bardakları var artık su için biberon verilmiyor eskide kaldı paran varsa al kimsenin buna karışmasına gerek ama eltinin yanında anlatma
(64 puan) tarafından
Tamam onuda alırım bidaha asla anlatmam kimseye zaten
0 oy
(704 puan) tarafından
Paran varsa bebege altin künye falan yap.Bu yazdiklarin gerçekten gereksiz.Param yok ama olsaydida almazdim oyle seyler.Eltin bu konuda hakli.Evet insan hevesleniyor ama daha mantikli seylere heves etsen daha iyi olurdu.Sadece biberon ve susleme icin 300 lira cok buyuk bir rakam.30 liraya hem 2 biberon hem 2 emzik aldim.
(64 puan) tarafından
Sadece biboran değil set olarak aldım künyesi de hazır zaten
(704 puan) tarafından
Yinede cok.Israf haramdir sırf heves diye kullanmayacagin seylere para verme ilerde cok pisman olursun.
(64 puan) tarafından
İlk çocuk diye oldu sanırım
0 oy
tarafından
Canım paran varsa al kıme ne. Ama alacaklarını kımsenın yannda konusma yoksa eltıne kadar daha çok duyarsın. Elbette akıl alacagın kısıler olur onu alayım mı bunu alayım mı dıye ama sinir olacagın kısılerın yanınsa konusma sonra bosuna gerılıyorsun. 
(64 puan) tarafından
Haklısınız bencede bundan sonra sadece eşime dicem
tarafından
Kesınlıkle. Hamılelıgını guzel gecırmeye bak mıllete kulak asma. Saglıcakla kavusun ınsallah...
(64 puan) tarafından
Teşekkürler canım güzel sözlerin için :)
tarafından
Ne demek canım benım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bana göre de gereksiz eltin haklı bence ama o söyleyebilir sende istediğini alabilirsin bunda birşey yok.bem mesela gorumcelerime veya arkadaş çevreme işte ailemden kim varsa sorarım eltim olsaydı ona da sorardım tecrubelilere heves edip te alıp gereksiz bulduğunuz ne var ne kullanışlı ne kullanışsız diye soruyorum ona göre alıyorum haddinden fazla imkanım var ama lazım olmayan birşeye para vermekten se daha hayırlı bir işte kullanmayi tercih ederim ve ben sormadan da çevremde kiler den birisi şunu alma gereksiz boşa para verme dese bı düşünürüm ama ben gerekli gormussem gocunmam onun dediğine almak istiyirsam alırım 
(64 puan) tarafından
Bende öyleyim işte bence gerekliyse alırım gereksizse ona ben karar vermek isterim heves ettim bianda
(7,436 puan) tarafından
İşte bence kötü niyetle anlama yani ben kötü niyet göremedim tabi aranizdaki ilişki nasıl bilemem normalde karakteri nasıl birisi orasını sen daha iyi bilirsin
0 oy
tarafından
Kesinlikle iyiligin icin diyor bence. O kadar para biberona verilmez ki kullanip kullanmayacagi da belli degil cocugun belki emicek hic ihtiysc duymicaksin. Gereksiz seylere para verme koy köşeye biriktir elbet yeri gelir harcarsin
(64 puan) tarafından
İlk gebelik ya ondan heves ettim sanırım
0 oy
(163,475 puan) tarafından
Foto atsana kiz merak ettim
(64 puan) tarafından
Neyin fotoğrafnı
(163,475 puan) tarafından
Biberon emzik seti suslusu nasilmis merak ettim
(64 puan) tarafından
Tamam olur
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Biberon gereksiz olmuş canım belki o biberonu emziği istemicek ama babynest takımı bence gerekli ben doğum yaptıktan sonra çok uzun süre oturamadim hep emzirme yastığını kullandım senin de aklında olsun canım
(64 puan) tarafından
Heves iste naparsın :)
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay basbaya kiskaniyo her seyde boyle yapiyorsa kime neymis parasini omu veriyormus ay illet ediyor boyleleri beni 
(64 puan) tarafından
Her konuda öyle bebek arabası alma bende var falan
(7,094 puan) tarafından
Sen inadina gozune soka soka al istedigin her seyi catlasin madem
(64 puan) tarafından
Yok kız nisbet olur :)
(7,094 puan) tarafından
Ay iyi olur valla agzini tutsun madem :D
(64 puan) tarafından
Uyarsa iyi olur onun için ben açmak kötü olmak istemiyorum çünkü :)
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Eltinin cocugu varsa gereksiz oldugu icin soyluyordur. Benimkininde 2 tane var esimin dayisi yengesininde 2 tane var. 2side derler mesela şunu alma bunu alma kullanmiyosun boşa verme diye bende dinlerim cunku tecrubeliler. Ki çoğu seyimide onlardan aldim. Yeni almaktansa. Benimde ilk durumum var ama gereksiz geliyor cocuga birsuru yeni şey lazim. Bebek arabasi mama sandalyesi yuruteç bebeyatmaz ev tipi anakucagi kanguru kiyafetlerini emzirme yastigi reflu yatagi herseylerini verdiler saolsunlar
(64 puan) tarafından
Yani doğrudur ben kimsenin kullandığı şeyleri almak istemem pek çünkü ben öyle büyüdüm çocuğum öyle olsun istemiyorum
(13,443 puan) tarafından
Bizde oyle buyuduk cocugumuda buyuturum o yuzden belli bir yasa kadar zaten anlamayacak ne giydigini nerde oturdugunu sonucta. Onun yerine hesap actik almadigim herseyin parasini icine attim. Ilerde istedigi gibi kullanabilir
(64 puan) tarafından
Ne güzel yapmışsınız

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 385 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
+1 oy
6 cevap 335 göst.