0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kayınvalidemin sürekli bizde kalmasından çok rahatsız oluyorum. Daha önce den aramızda bi tartışma oldu o günden sonra kendisine hiç ısınamadım. Eşimde bunu fark ediyor ve aramız açılıyor. Ne yapıcam bilmiyorum... 

6 Cevaplar

+4 oy
tarafından
10 dakika olmuş üye olalı direk kayananayla açılış yapmak da ne bilim bu anı mı bekledin eminim dert olsun diye yazıyorsunuz 33 yıldır annem kaynanasını bakıyor off dese bile of sesini duymadık biraz sakin bence 
(6,396 puan) tarafından
Aradim dobra yorum☺al.sana +
(404 puan) tarafından
Seir Allah annecinin yardımcısı olsun üzüldüm.insallah kaynanası iyidir.33 seneyi duyunca bana sıkıntılar bastı.kadının gençliği kaynana yanında gitmiş resmen.
(6,396 puan) tarafından
Benim annem de 30 sene bakti ama benim babannem melekti zaten annemin annesi 3 yasinda olmus o anneme anne olmus
tarafından
Benim babaannem çok Nalet bir kadın Annemle tartışınca evin baş köşesine geçer hadi yollayın da görelim ben yiyip içşvem sizde bana bakacaksınız der yürek yarar biz anneme gidince bize sataşır Yatacağımız yatağa bile karışır çok illet bir kadın annem artık uğraşmıyor hemen babama der gmrümcelerine söyler o yüzden kafası rahat
-Reklam-
+1 oy
(3,749 puan) tarafından

Senin annen olsaydı onun yerinde bu postu eşin açsaydı ve sen bu durumu öğrenseydin ne yapardın cnm

Herkes kaynanası ile dört dörtlük değildir ama Allah rızası için eş hatrı için çiğ tavuk bile yenir.. 

0 oy
(313 puan) tarafından
Niye sizde kalıyor
(1 puan) tarafından
Hastalık hastası biri sürekli rahatsız.
(313 puan) tarafından
Başka gelini kızı yok mu
(1 puan) tarafından
Yok malasef
(313 puan) tarafından
Eşi ?
0 oy
tarafından
Birlikte mi yasyonuz? 
0 oy
tarafından
Rahatsızlığı varsa bak sevaptir ne olucak ki

Eşin için benim bile başıma neler neler geldi kaynanamlar yüzünden ancak ve lakin 

Yaşlanınca bakarım allah rızası olmadan için eşimin hatri için yarın öbür gün bizde yaslanacagiz bunu unutma 
0 oy
tarafından
Niye kalıyor da 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 870 göst.
0 oy
20 cevap 1,096 göst.
6 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde xzuleyhaaa (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahsen61 (238 puan) tarafından soruldu