0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Arkadaşlar yasak kalktiginda memlekete gidip geldik neyse yarın için oğlumun aşısı varmış hemsiresi aradı işte siz karantinadsnz biyere cikamazsnz karantina bitince asi olacak oğlunuz dedi bugünde doktor kontrolü var oğlumun galiba onada gidemycz ona göre dikkat edin kızlar 

3 Cevaplar

+1 oy
(54,067 puan) tarafından
virus bitmedi ki zaten herkes hic olmamis gibi davraniyor
(55 puan) tarafından
Valla bende aynısını düşünüyorum ama gelipde esime ve kaynanama anlatmak istermisin
(54,067 puan) tarafından
yok istemem ben kendi babamla bas edemiyorum virus yok uydurma diyor adam bide seninkilerin cenesini cekemem canim sen uğraş ☺️
(55 puan) tarafından
Yaaa işte canim anlamiyolar gitmeyince bahane ediysnz dediler herzamanki gibi yine faydaları değil zararları oldu bizep
(54,067 puan) tarafından
yok benim karismazlar gelip gitmeye iki tarafta hatta kayinpederim elayi ozledi gelip cam altinda durdular camdan gostermistim anlayislilarda babam işte kendi kendine kuruyo kafasında
(55 puan) tarafından
Bizimkiler maalesef öyle değil bu kez çocuğu almayan kalmadı öpüp durdular bişey de diyemedm zaten
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
çok şaşırdım bunlar insanmı seçiyor etrafımda o kdar şehir dısına çıkıp gelen oldu böyle birşey olmadı ne ilginç ya
(55 puan) tarafından
Kız ben karantinada olduğumu bile bilmiyodm bana bugün haber verdiler daha bizimknn akrabası muhtar tcyi istedi bizde verdik meğer adam bizi karantinaya sokmus
(242 puan) tarafından
peki nereye gidip dönmüştünüz
(55 puan) tarafından
Zonguldakda yaşıyorum normalde Boluya gittim geldim
(55 puan) tarafından
Zonguldakda yaşıyorum normalde Boluya gittim geldim köye bende anlamadm
(242 puan) tarafından
cumartesi adapazarına gitmeyim düşündüm şuan çekindim böyle demenize ve dönünce 21.haftada benim tetanoz aşısı olmam gerekli
(55 puan) tarafından
Bence gitme canım sonra karantinaya aliyolar sen bide hamileymssn
(242 puan) tarafından
ay hemşireme sorayım en iyisi
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Benim kardeşim geldi şehir dışından 14 gün boyunca polisler sürekli aradı evde misin diye 
(55 puan) tarafından
Benim haberim yoktu ki karantinada olduğumuzdan daha bugün aradılar ben geleli 5 gün oldu çocuğun aşısı olmasaydi belki aramiycklardi bile

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,177 soru

24,121,207 cevap

333,480 kullanıcı

...