0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
Günaydın hepinize 1 saat sonra anneme gidiyorum kayınpederim bırakacak arabasıyla kalbim sevgilisiyle buluşcak ergen gibi küt küt atıyor çok mutluyum... Annem gece aradı ben sarmayı çok severim onuda yapıyormuş bir sürü yemekler yapmış en sevdiklerimden eşimlede anlaştık 1 ay kalma konusunda benden mutlusu yok :) siz neler yapıyorsunuz? 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ohhh valla ne guzel bende gitcem annemlere kaynim gelcek onu bekliyom
(553 puan) tarafından
Bugün herkes annesine gidecek galiba ne kadar güzel :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Günaydın canım gözün aydın rabbim.banada nasip ets6 inşallah
(553 puan) tarafından
İnşallah kuzum annen nerde oturuyor
tarafından
Ben İzmir annem samsun
+1 oy
(45,021 puan) tarafından
Ayy ne guzel ben 1 ay kalmam kalamam zaten annem arabayla 15 dk mesafe var aramizda hafta sonlari gidiyoruz aksam gec vakitte donuyoruz geri 
(553 puan) tarafından
Senin iyi yakınmış benimde özel araçla 40 dakika ama 4 aydır görmüyordum hastalık yüzünden
+1 oy
(588 puan) tarafından

Bende dün geldim anneme canm bugün kan testi vericem inşallah hayırlı haberler alırım :angel:<3

(553 puan) tarafından
Seninde gözün aydın öyleyse sonuçların hayırlı çıkar inşallah canım❤️ ne için vermiştin kan testini
(588 puan) tarafından
Gebelik icin canm
+1 oy
(30,106 puan) tarafından

Keyiif sana valla ..Annenin ellerinden öperim ne guzel sarmalar yemekler mm.m afiyet olsun 

(553 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️
+1 oy
tarafından
Ne kadar guzel canim senin adina sevindim bende annemi cok ozledim virus yuzunden gidemiyorum uzak bende oglumla oturuyorum oyuncaklarla oynuyoruz ))
(553 puan) tarafından
Git sende canım virüsün biteceği yok önlemlerimi aldım bende o şekilde gidiyorum
tarafından
Önümüzdeki ay dogum gunum annemler gelicekler onlar cok sık gelemyorlar onlar gelsin sonra ben gidicem INŞALLAH
(553 puan) tarafından
İnşallah canım allah kavuştursun :)
tarafından
Sagol canim benim❤
+1 oy
(1,794 puan) tarafından

Ya ne mutlu benimde annem geliyor bugün 7 ay sonra kavusuyoruz:D

(553 puan) tarafından
Oooo sende çok mutlusun gözün aydın canım :)
(1,794 puan) tarafından
Aynen ya o kadar özledim ki 14 gün izole falan olamaz zaten sarılırım
+1 oy
(3,909 puan) tarafından
Senin adina sevind cnm gule gule git
+1 oy
(975 puan) tarafından
Ne kadar güzel çok sevindim sanki kendim gidiyormuş gibi . Bende gitmek için uğraşıyorum ailemin yolunu gözlüyorum . 
+1 oy
tarafından
Gözün aydın canım Rabbim kavuştursun
0 oy
tarafından
Ohhh maşallah neşen bol olsun inşallah ❤️ ❤️ çok mutlu oldum senin adına hayırlı git gel inşallah 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ayy çok güzel bol bol vakit geçirin ☺
0 oy
(442 puan) tarafından
Ayın ondokuzundan sonra bende gitcem 4_5 gün kalcam.insallah hem köy havası bana ve bebeme iyi gelir keşke benim annemde öyle hazırlıklar falan yapabilseydi ama malesef akıl sağlığı yerinde değil zaten hep zor bir insandı 

neyse ki biz çok uzak değiliz hafta sonları da gidip gelebiliyoruyuz bir buçuk saat mesafe var

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,047 soru

24,067,131 cevap

330,441 kullanıcı

...