0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım tuvalet eğitimini kesinlikle reddediyor  çok denedim zorlasam paralayacak kendini.21 aylık bezdende cok rahatsız elini atmayipta çıkarmaya çalışmadığı bir an yok sürekli band kısımlarını indirmeye çalışıyor popo popu deyip duruyor  popusuni kaşıyıp duruyor 15 aydır kullandığım bez , pişik kesinlikle söz konusu bile degil bomboş benden rahatsız oluyor . Nasıl öğreticem lazimlik şart mı bunun için almak istemiyorum aslında tuvalete alışsın kızım rahatına düşkün bir bebek alışırsa daha kötü olur başımiz dertte.  Tecrübeli anneler yazdıklarımı göz önünde bulundurup fikir verin lütfen 

9 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Ben bezini aldım hiç takmadım ortalığa işedi bıçtı:)) ama alıştı; )) istikrarlı olmak lazım yoksa hemen pes ediyorlar 
tarafından
Musambami serdin yerlere kız öyle olur mu hiç  heryer necis olur namaz kılınmaz
(582 puan) tarafından
Zaten çişi kakasi gelince belli ediyordu canim..ve alıştırma kilodu  giydirdim sutekli öyle heryer batmıyordu; ) yaz olduğu için halıları kaldırdım tabi..bir süre alışana kadar evin düzeni değişiyor..sonra köyümüze gittik evimiz bahçe evi günün tamamı bahçede geçiyor sadece yatak odaları var bahçede oldüğünü için orada da saliverdim çocuğu..nasıl yapacağını oturmasi gerektiğini çişi gelince beni çağırmasi gerektiğini söyledim her defasında anlattım anlıyordu da çok şükür..bir ayda tam olarak öğrendi..bezi kendi istemedi asla..
tarafından
Anladım canım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bezi gunduz cikar külot var cisi geçirmiyor  ondan giydir sürekli cisin var mi diye sor tuvalete götür her yaptığında alkışla zamanla geceye de dön gecede yapmaması için belirli saatten sonra sıvı alımını az alt yani su süt falan hariç tabi alışır inşalla h oğlum 18 bıraktı darısı kızıma 
tarafından
Tek kullanımlık mi külotlar eğer değilse büyük tuvaleti yaptığında nasıl yaptınız. Inşallah kızımda bir an önce kurtulr bezden
0 oy
tarafından
Ay ya havalar ısındı tabi rahatsız ediyordur çocuğu 
tarafından
Evet canım bir aya yakındır sürekli poppppuuu deyip bezi çıkarmaya çalışıyor bomboş bez yapıncada daha kötü oluyor gözüm sürekli poposunda
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık inan o bile istemiyor bezi çiş yapınca çiş diyor bezinin önünü tutuyor kaka yapınca eeh diyor arkasını tutuyor ben lazımlık aldım gün içinde öyle oturtuyorum öğrenince de ona ait klozet almak istiyorum alıştırma kilodu ile başla canım bence lazımlık şart
tarafından
Oturuyor mi oyun sanıp hoşuna gidiyor mu ve canım lazimliga nerde oturtuyorsun  benim kız banyodan çekiniyor içeri asla girmez
(13,675 puan) tarafından
Oturuyor canım çiş diyoruz birlikte banyonun kapısına koy canım ben öğrenince de öyle yapmayı düşünüyorum benim ki de tam bir banyocu hep orda olmak istiyor :)
0 oy
(333 puan) tarafından
wc egitiminde lazimlik sart.cnku cocugun ikinip bir takim seyleri yapabilmesi icin ayaklarinn havada degil yere degmesi gerekiyor.cocuklar ayak havadayken korkuyor ogrenmeyi reddediyor.
tarafından
Anladım teşekkürler alacağım o zaman
0 oy
tarafından
Lazim lik al tabi çocuk bi nevi merak etsin oyun haline getirsin ben öyle yaptım yoksa çok zor gibi duruyo 
tarafından
Anladım teşekkür ederim alacağım lazimlik
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Istikrsrli olacaksin kuzum, halılarını kaldır bezi cikar ve yarim saatte bir cocuguni tuvalete gotur yaninda bekle 5 dk oturmasina musade et ama yapmıyorsa fazla oturtma aliskanlik yapar. Cisini yaptiktan sonra aaa bakk kuzum cisimizi kakamizi yaptik hadi onladi evimizden gonderelim diye tesvik edip sifona basmasini sağla,  her tuvaletini yaptiktan sonra ödüllendirme aliskanlik haline getirir. VE EGER BEZ BIRAKMA KONUSUNDA KARARLIYSAN GECE KESINLIKLE UYURKEN BEZ TAKMA . Alezler oluyor yatagina ondan serebilirsin , tabiki gece uyurkende alisana kadar tuvalete kaldir canim
tarafından
Kararlıyım ama kızım çok inatçı ve herşeyi reddeden bir bebek akşam yediği yemeği diğer gün hiç yememiş gibi reddeder paralar kendini sen anla artık:)  
Sağol canim
0 oy
tarafından
Canım alıştırma kulodu ile dene birde klozete alistiracaksan onlara takilan bebekler için kapaklar var küçültüyor oturma kısmıni onlardan alıp heveslendirebilirsin. YouTube da tuvalet eğitimi ile ilgili çocuk şarkıları var birlikte onları söyleyin . Tuvaletini söylediğinde ve tuvalete yaptığı zaman ona hediye verip tesvik edebilirsin . 

Ama bazıları eğitim verirken afedersin tuvaletini yapınca sifonu çekerken onunla vedalastiriyormus bu çok yanlismis çünkü çocuk bununla bir bağ kurmaya başlıyormuş uzmanlar böyle söylüyor.  

Umarım kısa sürede alışır :)
tarafından
Hmm sağol canım inşallah:))
doğru duymuştum alıştırma kilodunu bi arkadaş daha önermisti aalayım ben o arkadaşı . Tuvalet eğitiminde bakcam videolardan
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Canim ben 2 yasinda alisttirdim ama oraya buraya cis yapti tam 3 ay mucadele ettim arkasindan surekli temizliyodum ogrenincede buyuk bi temizlik yaotim halilarimi yikamaya verdim sonucu guzel oldu artik anne cis diyodu gecelerinide kendi ogrendi kalkiyodu beni cagiriyodu ortaliga yapcak canim onu goze daha onlar melek nolcakki bisey ogretmeye calisiyosun sonucunda nolcakki ogrene kadar disini sık canim
tarafından
Anladım canım tesekkurler darısı başımıza inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 379 göst.
0 oy
7 cevap 417 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 873 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nidaaa (31 puan) tarafından soruldu
0 oy