0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu ay biraz sıkıntıya girdik eşimin az maaş almasından dün 500 TL para vermişti bugün de özel sektör de çalışıyor yemek parası kart olarak veriliyor 400 TL içinde olan kartını verip ne istersen al çocuklara bez falan al dedi aslında bu zamanlara gelmek için çok çaba sarf ettim kaçarak evlendim eşimle babam 1.5 sene görüşmedi babam eşimin adını dahi söylemezdi o şahıs derdi 1.5 sene sonra bı bayram günü görüştüler şükür babam şimdi eşimi benden daha çok seviyor gibi :D Ama eşim çok saygılı eşim konusundan şanslıyım babam varken sigara dahi içmeye gitmez 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

• Cok şanslısın Allah bozmasın kaçıp da böyle hurmet görmek kolay değil kıymet bil esinde bilsin :) 
tarafından
Biliyorum kuzum eşim sırf 6 ay gitmesin askere çocuklar etkilenmesin diye 30.000 kredi çekti
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ne guzel valla 
0 oy
tarafından
Allah da babanı zorluktan darliktannkurtarsin inşallah 2 cihanda da..
tarafından
Amiiiin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah bozmasın kuzum rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin 
0 oy
tarafından
Sevgi saygı karsiliklidir Allah bozmasın 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
nw guzel allah bozmasın benim babam malesef hayatta yapmaz damadı birak oğlu için bile yapmaz 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Böyle babaları neden yüzünü yerde bırakıp kacarsiniz ki anlamıyorum erkek çok mu önemli aileden... Bak yine arka çıkan aile eşin ne kadar iyi olursa olsun oda senin şansın olmuş.. kinamiyorum aksine çok üzülüyorum babasına çok düşkün bir kız olarak niye üzülsun anne baba kahrolsun değer mi 
tarafından
Sen benim ne yaşadığımı bilemezsin. Anlatmak zorunda değilim sende beni eleştirmek zorunda değilsin. Üstelik eşim yönünden asla pişman değilim yine bu dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim babamdan Allah razı olsun evet ama eşimden de Allah razı olsun hiçbir zaman beni üzmedi yüzüstü bırakmadı ne istersen ne dersem yapmaya çalıştı. Eğer eşim iyi olmasaydı babam zaten bunları yapmazdı
(4,959 puan) tarafından
Zaten dedim ya çok sanslisiniz tam tersi de çıkabilirdi... Ben aile yönünden bakıyorum herzaman bizde anne baba olcaz çünkü ....
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Ooo cok guzel yaa
0 oy
tarafından
Maşallah böyle devam etsin inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 74 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaa (272 puan) tarafından soruldu
+14 oy
19 cevap 1,191 göst.