Biliyosunuz 1yil uğraştık çocuk için klomen hapin 2.kullanımında ignesiz hamile kaldım kafadan da atınca oluyomuş gerçekten. Ilk 6 ayim çok güzel geçti ama zaman yaklastikca anam agladi resmen suan 35+3 ve ben bitik durumdayim kocaman bi gobek .her yerim agriyo düzgün yatamıyorum kalkamıyorum. 70 kiloyla hamile kaldım 75 im şuan. Tabi boyum 1.53 kendimi basketbol topu gibi hissediyorum ...ayaklarım çok fena şişmiş ağrıyo özellikle sol ayağım davul gibi ve parmak başlangıç yerleri dokununca ağrıyo..yorgunum halsizim bitkinim .afedersiniz ama göbekten özel bölge temizliğini bile yapamıyorum. Eşim sağolsun yapiyo.hamileyken destek çok önemli ya eşim annem kaynanam hepsi çok yardımcı oluyo .yoksa tek basima yapabilir miydim bilmiyorum.gecen hafta kaynanam bebeğimin kıyafetlerini yıkadı bende ütüledim bikac eksik kaldı onlarida alıp çantamın hazırlığını bitiricem ..Inşallah tüm yaşadığım olumsuz saglik sorunlarına rağmen minnosuma kavusurum.
Haa bu arada tam 35 haftalıkken kontrole gittim bebişin kilosu 3.140gram di bana çok geldi doğuma kadar da daha alır sa nasıl çıkacak o çocuk
Oy masAllah giz Allah nazarlardan saklasın
Ne yedin ictin laaa ben 2950 dogurdum korma nasilsa cikacak isigi gordumu gelir☺️☺️☺️
Ben 4.300 dogurdum cikti yani ama dikisim coktu
Benimki 4 kilo doğdu çok tonik halada masallah
1,493,318 soru
24,399,554 cevap
350,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın