0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah oldu hala uyuyamadık sizin bebişler ne alemde

10 Cevaplar

+1 oy
(6,679 puan) tarafından
Ben kocami işe gonderim simdi uyuyucam..kizim 10aylik oldu artik geceleri hic kalkmiyor cok sukur❤
(1,719 puan) tarafından
Zaten gecede hep emmek istiyo ya kalktığında emmeden uyumuyo geri
tarafından
O zaman benim oğlumda sorun var benim oğlum da 10 aylık hiç uyumuyor 2 aydır böyle hele şu son 10 gündür saat başı kalkıyor önceleri hep güzel uyurdu
(6,679 puan) tarafından
Memeye alişmiş canim benim kizimda oyleydi acikdigindan deyil alişkanlik olmuşdu..gece uyumadan once yedir gece emzirmemeye caliş uykusu duzene girecek
tarafından
Yok mama içiyor ama ever her kalktığında mama içmek istiyor vermeyince uyumuyor
(6,679 puan) tarafından
Duzelir canim bazi cocuklar hic aglamaz bazilarida hic susmaz..kizimda hic uyumuyordu surekli meme istiyordu aliskanlik haline gelmisti bende geceleri emzirmemeye basladim agladigi zaman emziyini veriyodum bi kac gun zor oldu ama simdi hic uyanmiyor saat 9-10arasi uyuyor bazen gece 3-4gibi uyaniyo su icib tekrar uyuyo bide sabah kalkiyo
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Uyandık ama mama yemedik :( damaklarimiz çok kaşınıyor  ne zamana kadar sürecek ki acep:ermm: şimdide sallama faslına gectim<3

tarafından
Ben daha oralara gelemedm canm diş kasınması için bir sey yokmu ya oyle de bebek uyuyamaz ki
(4,848 puan) tarafından
Jel verdi doktor birde calpol kullanıyoruz bakalım bı ciksalar oda bende rahat edicez bebisin kaç aylik
tarafından
1 bucuk aylık canm
0 oy
tarafından

2 saati geçik ayakta. Tekrar sallıyorum  artık :D

0 oy
tarafından
Valla ben artık isyan ediyorum bir bebek hiç mi uyumaz ya koca adam olmus ama hala da sabaha kadar sallıyorum uyumuyooo :((( 10 aylk
(1,719 puan) tarafından
Bizdeeew uyumuyoruzz :((
tarafından
Off off çok zor cidden
tarafından
Erkekler boule demek ki benim oğlumda 10 aylık o da uyumuyor
tarafından
Aynen ya rabbim sabır versin hepimize valla
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Sabah 7 dorğu uyandi  suuan  uyuuo insallah uyanamz uyucam bende 
0 oy
tarafından
Benim bebiste hasta uyku denen şeyi unuttuk
tarafından
Gecms olsn canm
tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından

• Bes buçukda kalktik oyalaandık altimizi degistirdik suan uyutmaya calsyorum uyusun hemennn yatacam insallah :D
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Bnmkide gece rahtszdi cnm gun boyu huysuzdu gece biraz ateslndi dislerden
tarafından
Gecms olsn kuzu
0 oy
tarafından

Suan uykusuzm buraksalar biyere sizacam benmki sabaha kdr,agladi zaten 1 yatmitm ev taşıyorum tek basimahem bebek hem 3v perisan oldum ayakta furacak guucm kalmadi ys coook yorgunum ustune uylusuz kalinca:'(

tarafından
Senin işinde zor Allah yardmcn olsn
0 oy
tarafından
5 te uyandı hala ayakta ağlıcam 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 418 göst.
8 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (544 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 861 göst.
+1 oy
12 cevap 726 göst.

Kategoriler

1,476,080 soru

24,164,170 cevap

335,511 kullanıcı

...