0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bi onceki postumda sagolun cevap vermissinz ama bazilarina donemedim allahtan korkulacak bir durum degilmis kizlar daha oncede soyledim kizim cok  huzursuz bebek oldu bogazlarini yirta yirta aglayiyor herseye yirtinarak agliyor bogazari kesin tahris olmustur duan sesi kısılmıs ses kısıkligina ne iyi gelir su veriyoru her aglamasndan snra ama 3 ay oldu hala suya alismadi sevmiyor icmiyor verdgmde daha fazla sgliyor gurp gurp diye sert sesler halinde yutuyor  cok zorlu bi donemden geciyoruz hersey ust uste geliyor aile skntilari kizin bu sebebsiz yerlere aglamasi beni fazlaysla yoruyor artik bende oturup agliyorum :( bunaldim

5 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Canım bol bol oku kızına 
tarafından
Ne okuyum canm hangi sureleri
(1,256 puan) tarafından
Nazar ayeti kuzum bebekler çok nazar alır youtubeden ac sende eşlik et  yada kuran biliyorsan 7 defa yada 11 defa oku ona eminim rahatlar
(369 puan) tarafından
Canım nas Felak süreleri de oku
tarafından
İnsallah canm acicam cidden sinirlerim bisaliyor cik gerginim stresliyim hersey ust uste geliyor yakip yikio dokmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oncelıkle sakın ol canim stresin bebegıne 2 katı olarak gecer sen sakın ol hersey duzene girecek ve sureklı oku bebısını 
tarafından
Cok doluyum busecim cok inan tukenmis noktasina geldim
tarafından
Kuzum hep gectık o donemlerden ama guclı ol pes etme bebısın İcin yapabilirsin
0 oy
tarafından
Ağlama bebeğini öp kokla annesi onun sevkate en çok ihtiyacı olduğu zamanlar minicik daha bir derdi olmasa ağlamaz sen ağlarsan dahada stres olur bu günler geçecek inan bana keşke buymseydi diyeceksin lütfen ağlama kızına sarıl inan bana çocuk hasretiyle yanan insanlar var bu seninki dertmi bebisi öp yerime cnm 
tarafından
Ah kuzum bende surekli onu aklima getirio sakinlesmeye calisiyorum ama beceremiyorum cok taştım
0 oy
(54,216 puan) tarafından
benim arkadasim bebeginin ağzına suyu biberona koyup emzigi ile sıkıyor du
tarafından
Birsey anlamadm nasl yani
(54,216 puan) tarafından
fiskirtiyodu yani agzina az az icmiyordu onunkide
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ah cnm benimkide 3 aylık bazen çıldırıyor atak haftası oluyormuş rabbim sabır versin bize 
tarafından
Amin canim amin  hersey ust uste geldi  cildirma asamasindayim
(5,437 puan) tarafından
Geldimi hepsi gelir zaten :/

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 1,043 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy