0 oy
392 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kizlar sacim onden dokuldu ve anlim cok acildi sizce percem kestireyimmi saclarim kivircik ve her zaman duzlestirmeyi dusunuyorum kullanimi nasil percemin lutfen onerinizi yazin bayanlar

5 Cevaplar

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Onde azaldiysa percemin ya ince olur yada cok geriden sac getirmen lazim one ben pek begenmiyorum oyle bence ortadan degil de yandan kahkül oluyo ya oyle yap derim benm yanlar acik biraz lisedeyken oyle kestirirdim hep kahkulleri duzlestirirdim sadece. Bende kivircigim bu arada :)
-Reklam-
0 oy
(645 puan) tarafından
Perçem sık duruyo bende hep perçem kestiriyorum ama tecrübeli bi kuaföre kestir sonra güzel olmuyo
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Benim perçemlerim daha yeni uzama aşamasında ben çok seviyorum benimde dalgalıdır saçlarım ki duzlestirmemde sadece perceme hafif bir fon.. ve alın açıklığını güzel kapatiyor
0 oy
(1,145 puan) tarafından

image

Ben çok kullandim canım ama sürekli önümü duzlestirmekten  artik onleri seyrelmisti  zahmetli is hergün yaparım diyorsan yap ben uzattım artık tabiki =)
(1,293 puan) tarafından
Sizeede Çok yakışmış ama maşaallah
(1,145 puan) tarafından
Sağol canım ama dedigim gibi sürekli duzlestirmek gerekiyor sacim öyle pek dalgalı değil biraz kabarik sadece ama seyreliyor zamanla ister istemez ugrasirim diyorsan yap bende seviyorum ama uzattım kesmiyorum bayadir
0 oy
(210 puan) tarafından
Her zmn duzlestirebilecegine inaniyosn kestir ama cok zor yagmurda bi islansan bittin bebeklede zor olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,412 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,812 soru

24,077,597 cevap

331,026 kullanıcı

...