0 oy
473 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Emsan tencere takımı almaya hiç bişey kalmamıştı halbuki basilda sevinerek gittim yaaa offf

7 Cevaplar

0 oy
(671 puan) tarafından
Sordursaydim canm diğer şubelerde varsa 
(10,885 puan) tarafından
Hiçbir şubesinde kalmamış sordum
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kismet canisi bi dahaki sefere alirsin ins
(10,885 puan) tarafından
İnşallah alabilirim sabahın sekizinde 9'unda gitme imkanım yok zaten çocuklardan dolayı 11'de gittim ama hiçbir şey kalmamıştı
0 oy
tarafından
Bu saat bime gitmek icin gec bir saatt canim k8llet sabahin 8inde dikiliyor kapiya :)
(10,885 puan) tarafından
Evet öyleymiş Bana da şimdi söylediler ama erken de gidemiyorum ki bu üç oğluna nereye bırakayım Zaten küçüğünde yanımda götürdüm a101'e gittim beni içeceği bile almadılar Ceza diye Halbuki BİM bir şey demedi içeri girdim baktım her şeye
tarafından
Bazilari inemsiyor bazilari onemsemiyor iste
(10,885 puan) tarafından
Yasak kalktığı için günü yanımda götürdün ama beni içeri Almadı daha 3000 TL cezası var dediler bilmiyorum artık
0 oy
tarafından
Dün gelmişti demek az geldi. Eşim de teyip almaya gitti perşembe a101 e 40 kişi vardı dedi sırada. Çok kısıtlı sayıda geliyor maalesef o tür ürünler 
(10,885 puan) tarafından
Dün gittim hiçbir şey yoktu zaten internette Cuma günü gelecek dediler Ben BİM'in a 101'in uygulamasını da indirdim Oradan da takip ediyorum Bugün gelmesi gerekiyordu kasiyer hiç kalmadı hiçbir BİM'de bir şey kalmadı dedi sadece saklama kapları vardı Onları da alıp almamakta Kararsızım almadan geldim
0 oy
tarafından

Kiz bimin önünde kuyruk oluyor bırakırlar mı burda sabah yedide sıraya giriyor millet:)

(10,885 puan) tarafından
Herkesin de tencere olacağı tuttu bırakmazsınız ya Bir dahakine ben de öyle yapacağım
tarafından
Öyle yap kuzum ben ilk görünce şaşırmıştım çalışıyordum calistigim okul bimin yanındaydı kadınlar çocukları bırakıp bim de siraya giriyordu o zaman anladım niye kalmadığını ☺
0 oy
(135 puan) tarafından
Kız bende az önce gittim vardı burda 
(10,885 puan) tarafından
Yaa granit olan hani sapları çelik olanı diyosun deme
(135 puan) tarafından
Ya bu bin broşüründe olan degilmi tava var tencere var
(10,885 puan) tarafından
3 takım vardı biri pilastik kilolu biri çelik kilolu digeride çelik tencere takimiydi
(135 puan) tarafından
Evet işte benim baktigim bi tencere tekti karnıyarık tenceresiydi bence
(10,885 puan) tarafından
Hee anladım canım ben indirimi brklemiyim o zaman
0 oy
tarafından
Karaca da emsan aynı fiyatta bak ordan al canim
(10,885 puan) tarafından
Karaca daha pahalı degilmi
tarafından
Karaca sitesinde emsan markalı tencere var canım o uygun yoksa karaca zaten pahalı yeni aldım bende 500 tlye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 958 göst.
0 oy
18 cevap 615 göst.
18 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 363 göst.
17 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mys-2boys2girls (4,969 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,073 soru

24,106,696 cevap

332,731 kullanıcı

...