0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (515 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
10 senelik evliyiz Benim eşim çok düşkün bana bensiz annesine oturmaya gitmez arkadaşları arar görüşelim diye bana sorar gideyimmi git derim evde eşim varken iş yapamıyorum benimde işime gelir sonra yok ya gitmeyeyim der gitmez gece ben yatağa girmeden uyumaz benden önce gittiyse benim gelmemi bekler gün içerisinde 10 defa arar ben telefonda konuşurken çok sıkılıyorum bilmiyorum sizde öylemisiniz biran önce kapatmaya bakıyorum birde geceleri film izlemeye bayılır tabi bende yorgunluktan bayılıyorum kendimi bazen eş gibi değilde anne gibi hissediyorum 3 çocuğa bakıyormuşum gibi oluyor sizler nasılsınız? 

15 Cevaplar

+1 oy
(30,147 puan) tarafından

Ne mutlu sana gerçekten değer veren esin var kıymetini bil derim

Bnim esimde aynen oyle ama bazen inatciligi tutuyor 

(515 puan) tarafından
Kuzu bazen bunalıyorum ama bak anneme gideceğim hiç gitmemi istemiyor alanım yok
(30,147 puan) tarafından
Hmm ama sana duskun guzel yonu bu
-Reklam-
+1 oy
(359 puan) tarafından
Valla bunların bir çoğunu sevgiliyken ve evlendiğimiz ilk zamanlarda yapardık hatta kızım 5 aylık olana kadar bile biraz vardı şimdi 3 yıllık evliyiz kızımız 7 buçuk aylık son 2 buçuk aydır telefonda evin gereçleri ve lüzümlü şeyler dışında hiç konuşmaz olduk bu beni üzüyor tabi :(
(515 puan) tarafından
Hayat gailesinden hep ekonomik durumlarda ilişkileri yıpratıyor canım bilmiyorum siz nasılsınız ama işi falanda ağırsa ondanda olabilir
+1 oy
tarafından

Benim ki de asırı dusun canim 2 bucuk sene oldu bensiz bir yere gonderemedım arkadaşlarıfa beni sucluyor :ermm:

(515 puan) tarafından
Sende gönder canım adam çıksın nefes alsın
tarafından
Canım zaten gonderıyorum kendisi gitmiyor kabak bana patlıyor :)
+1 oy
(11,292 puan) tarafından
Ah keske benim esimde az boyle olsa ne güzel olurdu 
(515 puan) tarafından
Nasıl seninki canım hangi huylarını beğenmiyorsun
(11,292 puan) tarafından
Aynı evde arkadaş gibi kuzu sürekli oyun oynamak dışında pek bisey yapmaz
(515 puan) tarafından
Oyunlar onların akıllarını alıyor benimkide bi ara çok oynuyordu canım sonra bıraktı silsen kızarmı
(11,292 puan) tarafından
Kızar cnm kavga eder
Oynarken konuşmama asla izin vermez kendi başıma otururum
(515 puan) tarafından
Bırak kendi haline o zman kendini hiç üzme gün gelecek sıkılacak elbet oyunlardanda
(11,292 puan) tarafından
Kız ne sıkılması ondan sıkılıyorum kutlar vadisi izliyor bitince baştan bidaha başlıyor
0 oy
tarafından

Herseyi ayarinda yasariz biz ee artik 13 sene olmus:D bazen bi bakariz yeni evli gibi bazen de iki cocuk buyutuyorum sanirim bazende ben cocuk olmusum o buyuk oyle goturuyoruz evliligi ama saygimiz sevgimiz hep daim o olmasa zaten hic bi evlilik yurumez 

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Benimkide oyle sayilir annemlere tek gidemem mesela baska sehirdeler ben gideyim azcik rahat dedikodu yapayim diyorum yok gelmessin geri hemen diyo daha neler neler ama ben arada ciksin istiyorum biraz bende aksamlari tek oturayim falan ilgisiz olmasindan iyidir tabi
0 oy
(5,930 puan) tarafından
Kız ne güzel maşallah keşke benimki de yarısı olsaydı 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Aynı benim eşimde öyle, 4 çocugum var eşimle 5 :D
(515 puan) tarafından
5.yolda o zaman hazır ol:D
(2,075 puan) tarafından
Allah isteyene nasip etsin, bizimkileri de bize bağışlasın yeter :)
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bacım benım eşimde aynı ama buna hep şükrederim sıkılmak şöyle dursun, Rabbim aratmasın iyi ki var o olmasa ben naparım 
0 oy
(106 puan) tarafından
Ne kadarlik evlilik :)
(515 puan) tarafından
11 seneye gireceğiz
(106 puan) tarafından
Bağımlılık yapmışsın abi de :) darısı hepimize insallah
0 oy
tarafından

Benim eşim de maşallah diyim de bensiz gitmez hiç bir yere aylardır sadece 1 kere arkadaşlarıyla dışarı çıktı onun haricinde ne yapsak birlikte :) ama ben o yokken gündüz işteyken geziyorum falan ne biliyim başkalarıyla görüşüyorum o beni bırakıp gitmez :) aynı oda ben gitmeden uyumak istemez, bazen o işten gelmeden hamile olduğum için acıkıyorum yemek yiyorum o gelince yer ama tek başına yemek yemekten nefret eder illa yemesen de yanımda otur der :) ne biliyim yaa canım kocam ben ne dersem ikiletmez bir dediğimi iki etmez ben çok razıyım Allahta razı olsun <3

0 oy
(577 puan) tarafından

Buna önce maşallah diyeyim. Sende bunla mutlu ol kız.

Valla bende benimde kocayı evde tutcan diye tropler atarim :ermm: bide gurbet olunca benimki kocam olmayınca böyle sinor oluyorum. Ben ararım yoksa o beni işte aramaz . 

Bak mesela bugünde arkadaşına gitti. Ama yılların arkadaşlığı güya balıkları alcam dedi ama saat artık 12 de mi gelir 1 de mi eskiden çok ağlıyor üzülürdüm şimdi artık ağlamıyorum ona bu konuda dert yanmayı da biraktim. Belki kendi memleketimde olsam bu kadar zoruma gitmez ama burada yalnız olunca kızıyorum. Eskiden bide kahveye gidiyordu Allah'tan onu biraktirdim şimdi sadece 2arkadasi var onlarla hafta da birkaç kez görüşür tmm. Keşke benim kocamda seninki kadar bana düşkün olsa valla. Bu arada daha 3. Yılımız dayız bide 10 girsek nasıl olur bilmem inşallah haber alabilirim kocamdan afhsgsh 

(515 puan) tarafından
Ya canım benim boşver ye iç keyfine bak sende içkisi kumarı başka ayakları yoksa gözün görmesin hiç birşeyini alırsın alırsın merak etme:D bazıları yıllar geçtikçe iyiye gider
(577 puan) tarafından
Ay kocamı çok kötüledim gibi aslında ama çok severim kendisini. Çok sukur öyle kotu alışkanlıkları yok :) bunun kötü olduğunu o düşünmüyor yani normal her erkek arkadaşıyla görüşür diyo bana da diyo sende cik arkadaşına götüreyim diye ben gurbet olunca çok çevrem yok bide evdeyim calismayinca ilk zamnlar çok zoruma gidiyordu yalnız kalmak adam benle de ilgileniyo dışarı çıkıyor geziyoz falan ama hep yanımda kalsın istiyorim ;D
Yine geç gelmesi için sebep değil amma yapack bir şey yok gari
0 oy
tarafından
Benim esim de öyle çok düşkün bana ama her zaman derim sana iyi davranmami istiyorsan annemlere gitmeme bise demiceksin ki orda kafamı dagitiyim hasret gideriyim o yüzden karışmaz gider gelirim 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Ne güzel ışte yavrum benim esimde öyle evdeyse sürekli benden ilgi ister iş yaptırmaz mutlaka yanında olucam bana sarılmadan uyumaz bişey yapicaksa mutlaka benle yapmak ister uykum var yatıcam derim dur beraber gideriz der daha ne istiyorsun :D
0 oy
tarafından
Aynı senin esin gibi benimkide bensiz duramaz anasına dahi gitmez ama ben bunu çok seviorum dünyası ben ve oğlu:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,636 soru

24,127,639 cevap

333,847 kullanıcı

...