0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 16 haftalığım doktorum 14 haftada kız dedi pazartesi kontrolüm var bizde kız olacağına eminiz yani bir kişi bile erkek demedi :) amaa pazartesiyi bekleyemedim yine de net olur falan diye dün gidip bi kaç bişey aldım kızımaaaa <3 pazartesi doktorum net artık derse gidip eşimle yine bişeyler alıcaz inşallah değişmez ama değişirse de zaten bilindik markalardan aldım değişim yapabilirim,  yaaaa bir tek bende mi bu kadar sabırsızlık var sürekli kıyafet eşya bakıyorum internetten falan bir sürü şey almak istiyorum ablam falan zor tutuyor artık :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsan hepsini almak istiyor ya :))) 
tarafından
Kessinlikleee öyle :) o kadar güzel şeyler var ki kendimi zor frenledim pazartesi doktordan çıkınca eşimle gidip alcaz bişeyler daha
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Herkes öyle ya minik minik şeyleri almadan insan duramıyor . 
tarafından
Evet canım o kadar güzel şeyler var ki kendimi zor tutuyorum :)
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yok canim bitek sen degilsin :) 22. Haftadayim herseyimiz hazir Allahin izniyle Bebislerimi bekliyor
tarafından
Maşallah yaa bende herşeyimi hazır ederdim heralde o haftalara :) sağlıkla gelsinler inşallah
(1,112 puan) tarafından
Insaalah canim hazırla bencede ne olur ne olmaz illa gununde dogmuyolarki hazırlıklı olmak lazım
tarafından
Aynen ne olur ne olmaz birde hepsi bi anda olmayabiliyor :) son zamanlara bırakmamak lazım
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Aynen bende öyleyim sürekli Bi arayış içindeyim her dişarı çıktığımda hiç bişey alamasam bile çorap alıyorum :D

tarafından
Valla yaa insanın odak noktası hep o oluyor artık hep bebek eşyasına gidiyor gözü demekki herkes benim gibiymiş :))
(1,186 puan) tarafından
Aynen kuzum yalnız değilsin
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama eninde değildi o yüzden acaba erkek mi diyorum bazen herşey almak istiyorum geçen markette gittik amillerin biberonlarin olduğu bi bölüm var ordan her geçtiğimde içim gidiyor kalbimi o reyonda bırakıyorum gidince eşimde dedi al bitane emzik madem pembe aldım diyorum bide erkekse :Dddd
tarafından
Valla canım tutamadım daha fazla kendimi :))) zaten aldıklarım genelde unisex :) sıkıntı olmaz pek ama çok kız şeyi gibi olanları da en olmadı arkadaşıma hediye ederim
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Erkenden alışveriş yapma benim oğlana 17 haftasında bile kız demişlerdi Biz gittik pembe elbise aldık battaniye aldık kırmızı tüllü Etek aldık falan 21 hafta kontrolünde sağlıklı bir erkek bebek deyince ultrasonda ayağa fırlamış tım:))))))))

O elbiseler ve battaniyeyi artık başka birine hediye edeceğim Çünkü İkinci oğluşuum geliyo,❤️❤️❤️
tarafından
Zaten ben çok böyle bebekli pembe pembe vs şeyler sevmiyorum aldığım şeyler de hep unisex tarz :) o yüzden erkekte olsa bir ikisi hariç giydirebilirim o aldığım kız şeylerini de yakın arkadaşım var benimle onun kesin kız ona hediye ederim :) amaa niz hissediyoruz kesin kız
(2,890 puan) tarafından
Bizde kız diyorduk hayırlısı cnm :=) gönlüne göre versin rabbim inşallah
0 oy
(13,307 puan) tarafından
16. Haftada erkek olduğunu öğrendik 24 haftalığım ufak tefek şeyler kaldı. Allah kucağına almayı nasip etsin. İnsan özeniyor 
tarafından
Aynen canım yaa valla herşeyi almak istiyorum :)) Amin inşallah
0 oy
(577 puan) tarafından
Hiç sorma.her şey gel beni al.diyor resmen :)
tarafından
Aynen öyle canım :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,671 soru

24,186,946 cevap

336,699 kullanıcı

...