0 oy
3,657 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

yeni az önce aldım da kafam karıştı ya eczacı bayan  adet olmadan korumaz bu ilaç dedi adetin ilk günü daha faydalı ama benim ki 15 gün gecikti napcam ben adet olmadan kullanan oldumu ??

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile olup olmadigin kesinlesmeden kullanma zaten 
tarafından
Sağlık ocağından test yaotirdim gebe degilim cnm napim adet olmayı mi beklim kafam karıştı
tarafından
Adetin ilk gunu baslaniyoya ondan oyle demis tir hemsire bu hapinda kurali boyle canim galiba
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben kullandım 5 ay ve adet olmayi beklemiyorsun ki bunda doğumdan 26.günden itibaren içtim adet olamadigim için bıraktım.  Bu hapı ilk 7 gün kullanırken korunmaniz lazım 7.günden sonra korunmaya gerek yok düzenli icmen lazım 
tarafından
Canım eczacı bana adet olmadan atarsan faydası olmaz dedi adetin ilk günü atmam lazım mis reçete de öyle yaziyo kafam karıştı ya adet olmayı beklersem bekleyene kadar ya gebe kalırsam korkuyom
(4,285 puan) tarafından
Yo ne eczane de ki insan ole dedi ne de doktorum ole dedi emziren anneler bazen 9 ay adet olmuyor o zaman nasıl korunacakmis emziren anneler nasıl koruncak
0 oy
tarafından
Evet adet olmadan hiç bir ilaç baslanmaz diye biliyorum bide afedersin de ne kadra aldin
tarafından
53 TL
tarafından
53 TL aldim
0 oy
(2,840 puan) tarafından
geciktiysen bi test yapsaydin sonra kullansaydin kuzu aklinda kalmazdi hem
tarafından
Test yaptım dün gittim sağlık ocağındaki doktor gebe değilsin dedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BetusMoms (4,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 111 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tiredangel (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,107 soru

24,053,891 cevap

329,818 kullanıcı

...